QUOTE(Irme @ 2010 01 11, 10:54)
Mes krikstynas planuojam balandzio 17d.
Gal galit pasidalint ispudziais apie Miego klinika. Paziurinejau ju puslapi, tai neuzmaciau, kad butu vaikam uzsiemimo

Ir dar domintu atsiliepimai apie Penkta sezona. Viskas tiktu, tik kazi kaip su vaikais? ar jiems bus ka veikt ten?
Na man Miego klinikoje patinka

Bet Penktam sezone irgi panasiai, buvom nuvaziave apziureti, tai gal Miego klinika arciau sirdies butu
QUOTE(Irme @ 2010 01 24, 12:45)
Va pagaliau issirinkom vieta, kur po krikstynu pasibuti

Apziurejom Jakstaicius, 5sezona, miego klinika, misko vingi, bet labiausiai patiko ir tiko Sedula

Ir aplinka, ir komfortas, ir kaina normali

Liko tik pasiskambint vadybininkei ir susitart.

Mes ir issirinkom Sedula

taip pat visur apvaziavom, dar priedo buvom Azuolu slenyje, taip pat fainai, tik aisku kaina nemaza

Fainai Pageluvio sile, tik gaila kad ezeras uz keliu km, ir nera pirties, nes ir kainos normalios
Tik Sedulos vadybininke man idomi pasirode-susitarem , kad nuomuojames, mums tinka, jiems tinka, tik del visos bazes nuomos, sake kaina pasakys tik pirmadieni ir tada man paskambins, as sumokesiu avansa. Nesulaukusi skambucio,paskambinau antradieni,sako mes nutarem ta savaitgali nenuomoti, kita rinkites

o mes jau su muzikantais buvom sutare

Nu zodziu sunervino, paskui as jai turejau irodineti, kad jiems tikrai apsimokes, nes galim ir visa baze isnuomoti, tegul tik pasako kaina . Na dabar lyg jau sutare, jei vel kokiu stebuklu neprigalvos