laba,
Ech ir mes neseniai prasirgom. Gulėjom ligoninėj, dvi paras reanimanciam, lašalines ištisai

po to dar 3 d.
Teko gultis į ligoninę, nes mano vaikis beveik nieko negėrė ir nevalgė ( maždaug 100 ml skysčių per parą), toks apkuitęs po namus vaikščiojo. Tiesa, mes nevėmem, tik viduriavom gal po kokius 6 kartus, kol namie buvom, o ligoninėj kai lašalines state, tai į valandąkartą, taip dvi paras. Spėju nuplauti, uždėt pampersą ir vėl viskas išnaujo
Pradžioj tai maniau, kad maža ką užvalgė, negi lėksi kas kart apsikakinus į ligoninę

Bet va, ta temperatūra ir nevalgymas, tai labai įtarinai man pasirodė ( vyrukas mano valgo

) Tiesa dar kvapas, kakučio tikrai ne toks kaip visada pasirodė.
Kalbėjausi ligoninėj su gydytoja, klausiau, kaip užsikrėsti galėjo. Tai pasakė, tik bendraudamas su sergančiu ar virusą dar vis nešiojančiu vaiku. Vis galvojau kur ?
Paskui gydytoja paklausė, gal kokiam žaidimų kambary buvot, na tuose, kur prekybos centruose yra (čia sakė greičiausias būdas pasigauti ne tik roto virusą

), ar kieme su vaikais žaidė.
Tada prisiminiau. Nevaikštom mes po vaikų žaidimų kambarius, o ir tą savaitę kieme vaikų nebuvom sutikę, tik baseiną lankom.

Vat ten ir susitikom su
rota virusu Mano vaikis išsimaudęs, laukiamajam lakstė paskui vaiką, kuris su dviratuku važinėjo, o paskui, kai tas vaikas išėjo pats važinėjo su tuo dviratuku.
Ech reikėjo rankas tuoj nuplauti

, kad ta bacila nepatektų į burnytę.
Sveikatėlės jums visiems