Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

QUOTE(Satta @ 2013 07 31, 09:53)
Sveiki!

Nespejau dar visko perskaityti, tai nepykit, jei busit sita tema jau diskutave...

Girdejau toki ganda, kad po nestumo su visam dingsta zvyneline, galite ji patvirtinti? Pati sergu sita liga ir esu isbandziusi viska - tepalus, hormoninius vaistus, jura, saule, ultravioleto b spindulius, net gi homeopatinius vaistus ir kaip atsinaujina, taip atsinaujina... Apie maisto netoleravimo testa galvojau, bet pasirode per brangus ir sake daugumai zmoniu sunku jo laikytis ir ilgai neistveria, kai pasako, kad esi alergiskas dideliai daliai produktu..Viliuosi, kad bent po gimdymo dings. Ka manote?

Man pirmoo nestumo metu buvo labai sumazeje, antrojo nepakite, bet po nestumu tai nei blogiau, nei geriau. O uosvienei tik atsirado po treciojo gimdymo.

Nereiktu tiketis, kad po nestumo ji kazkur pasides, nors ir visko pasitaiko. Va po menopauzes, tai daznai liga pristoja mirksiukas.gif

Papildyta:
Reikes pameginti ta Biodermos emulsija suneliui. Toks storas jo pleiskanu luobas, kad neiseina atmirkyti , tepu tepala, paskui alieju, isplaunu gerokai vandeny pamirkius, bet nusukuoju vistiek sunkiai su krauju verysad.gif

Kas dar ka vartojat siam reikalui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 rugpjūčio 2013 - 18:09
QUOTE(naca @ 2013 08 18, 19:08)
Man pirmoo nestumo metu buvo labai sumazeje, antrojo nepakite, bet po nestumu tai nei blogiau, nei geriau. O uosvienei tik atsirado po treciojo gimdymo.

Nereiktu tiketis, kad po nestumo ji kazkur pasides, nors ir visko pasitaiko. Va po menopauzes, tai daznai liga pristoja  mirksiukas.gif
Papildyta:
Reikes pameginti ta Biodermos emulsija suneliui. Toks storas jo pleiskanu luobas, kad neiseina atmirkyti , tepu tepala, paskui alieju, isplaunu gerokai vandeny pamirkius, bet nusukuoju vistiek sunkiai su krauju  verysad.gif

Kas dar ka vartojat siam reikalui?

Sveiki,
Mes naujokai sitoje srityje, bet galiu savo trumpa patirtimi pasidalinti.As sunui sita luoba bandziau nuimti su vaistineje gamintu sieros. 5%,salicilo vandenilili ir tauku tepalu.Naudojome mazdaug men.,bet jis ziauriai smirdejo ,tas sieros kvapas vaikui isigere i plaukus ir oda, net jam praejus pro sali uzuosdavau ta smarve.Pamasciau, kad sio tepalo 80proc. Yra tauku, todel usisakiau is JAV naturalaus sviestmedzio.Tai dabar tepu su sviestmedziu ir tas luobas labai lengvai atsoka,nes istepu galvyte vakare,o isplaunu ryte.Plauname su Node K sampunu,pirma men.3sav. Ploveme 3 kartus tuo sampunu, veliau 2kartus, oodabar po viene karta.be to,naudojame ir Node kasdienini.Nezinau kas tam luobui padejo, gal ir tas sieros tepalas, bet su sviestmedziu labai lengvai atsoka luobas.Tik problema kad jis ir vel pasidengia, vaistuku tai tode vietose nenaudojameTiesa, tise plotuose, kuruiose plina atsoka luobas patepu su Avene Cicalfate kremu.Stai toki mano patirtis, gal kas patars daugiau, man noretusi, kad tas luobas velei naujai nebeuzsidetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 08 04, 18:08)
Kol pries 1,5m., mano gydytoja sako, kad vienam vyrui labai padejo kremas Kartalin
http://www.arvensi.com/ ir Tualetinis muilas "Degternoje"  http://www.svarospre...r...oje",-140-g  4u.gif

Del kartalino ( kaip ir del kitu psoriaziniu vaistu) - labai ivairus atsiliepimai - kai kam labai padeda, kai kam is vis ne
O va del muilo - tai labai geras daiktas, tik kad kvapas jo nelabai - bet yra alternatyva - ten kur pardavineja spalvotus muilus, buna ( ne visur) ir muilo su degutu - efektas tikrai ne prastesnis, o kvapas malonesnis ir struktura geresne... bet ir kaina skiriasi ax.gif
Tikrai yra Siaurek miestelyje Parkas Outlet.

O mums patare nauja kremuka - http://www.medexy.lt.../vitella-kremas

Mums paumejimas, treciadieni vaziuosim vel pas gydytoja... nors ir zinojome kad po vasaros taip bus - nuo juros ir saules buvo geriau, net beveik praejo - bet dabar nei saules nei juros, vel blogiau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 08 18, 18:08)

Nereiktu tiketis, kad po nestumo ji kazkur pasides, nors ir visko pasitaiko. Va po menopauzes, tai daznai liga pristoja  mirksiukas.gif

tikrai kad labai individualu.

mano mamai paauglystėje/jaunystėje buvo baisi psoriazė, kaip ji pasakodavo - į šokius eidavo tik 2 pėdkelnes apsimovusi, tik ilgom rankovėm ir uždaru kaklu.... Gi nei vaistų nei kremų tuomet nebūdavo. O po mano gimimo (jai tada buvo 22 m) - beveik išnyko, ir neatsinaujino!. Galvą šiek tiek paberdavo. O nuo kokių 45-50 metų ir visai išnyko.
Tačiau ir man, ir seseriai teko ta 'dovanėlė'... O brolis - sveikas.
Atsakyti
QUOTE(Siuolaikine @ 2013 08 18, 21:12)

Va kaip tik turiu sviestmedzio sviesto, nors ir ne tam reikalui pirkto bigsmile.gif

O tas pleiskanu luobas ir man vaikysteje toks storas budavo. niekas tada nepadedavo . Tik suaugus pasidare plonesnis.

Siuolaikine (gal ir kitos berniuku mamos), ka darot su sunelio sukuosena ? Mergaitems tai paprasciau pasislepti. Ar ilgesnius plaukus auginates, ar nekreipiat demesio. Maniskiui isberta ir prie plauku (smilkiniai, uz ausu ir ausu landose). Man noretusi, kad sunelis isvengtu tu nerima kelianciu klausimu ir repliku.
Ar nesisaipo mokykloje? Nei is manes, nei is sesers niekas niekada nesisaipydavo, bet gal ir pavykdavo uzsimaskuoti. Tik karta klases mergaite pasake man , kad mano galva pilna glindu doh.gif . Bet turbut todel, kad jai buvo aktualu biggrin.gif . Paaiskinau, tai tuo ir baigesi cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 rugpjūčio 2013 - 14:17
QUOTE(naca @ 2013 08 19, 15:11)
Va kaip tik turiu sviestmedzio sviesto, nors ir ne tam reikalui pirkto  bigsmile.gif

O tas pleiskanu luobas ir man vaikysteje toks storas budavo.  niekas tada nepadedavo . Tik suaugus pasidare plonesnis.

Siuolaikine (gal ir kitos berniuku mamos), ka darot su sunelio sukuosena ? Mergaitems tai paprasciau pasislepti. Ar ilgesnius plaukus auginates, ar nekreipiat demesio. Maniskiui isberta ir prie plauku (smilkiniai, uz ausu ir ausu landose). Man noretusi, kad sunelis isvengtu tu nerima kelianciu klausimu ir repliku.
  Ar nesisaipo mokykloje?  Nei is manes, nei is sesers niekas niekada nesisaipydavo, bet gal ir pavykdavo uzsimaskuoti. Tik karta klases mergaite pasake man , kad mano galva pilna glindu  doh.gif . Bet turbut todel, kad jai buvo aktualu  biggrin.gif . Paaiskinau, tai tuo ir baigesi cool.gif  .

Mes tik pirmá vasará gyvename su šia liga.Vaikinas mano augino plaukus, tai tik liepos pabaigoje įkalbėjome kartu su kirpėja patrumpinti šukuosenà, bet ir tai norėjosi nukirpti trumpiau, kad saulės gautù oda, bet nepavyko. smile.gif O mokykloje kol kas dar nepatyrėme jokiù pašaipu, nes galvyteje esantys lopai nesimato, nes turime vešlius plaukus, o ant kojù esančios dėmės dar matyt nesukėlė neigiamù emociju.Bus matyti kaip toliau. Tik va, problema pediatrėisrase pažyma dėl ribotos sportinės veiklos, tai mano vaikinas be galo nusimines, nes jis paspotuojanitis.Eisiu prašyti, kad pakeistù tà įrašà, nes kaip tik tokie apribojimai ir patį vsikà neigiamai nuteikė, ir manau gali tai tapti pašaipos objektu.O kaip jūs mamos dėl sporto veiklos mokykloje, turite apribojimus, ar sportuoja vaikai įprastai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siuolaikine: 19 rugpjūčio 2013 - 18:47
Maniskis irgi gauruotas, tik kad tie gaurai plaukams paaugus labai netvarkingai atrodo doh.gif

O del sporto apribojimu tai pirma karta girdziu, nei mano vaikysteje to nebuvo blink.gif na jeigu sanariai nepakenkti, tai kam tie apribojimai? Nesamone kazkokia, gal gydytojai tiesiog ziniu apie ta liga truksta g.gif

Na bent jau as tikrai visada galejau ir galiu sportuoti sirgdama sunkia ar vidutine forma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 rugpjūčio 2013 - 19:02
QUOTE(naca @ 2013 08 19, 19:55)
Maniskis irgi gauruotas, tik kad tie gaurai plaukams paaugus labai netvarkingai atrodo  doh.gif

O del sporto apribojimu tai pirma karta girdziu, nei mano vaikysteje to nebuvo  blink.gif  na jeigu sanariai nepakenkti, tai kam tie apribojimai?  Nesamone kazkokia, gal gydytojai tiesiog ziniu apie ta liga truksta g.gif

Na bent jau as tikrai visada galejau ir galiu sportuoti sirgdama sunkia ar vidutine forma  ax.gif

Tai,va, ir aš galvoju kaip kokiam sunkiam ligoniui doh.gif Sako, kad prakaitavimas skatina šios ligos ūmėjimà. g.gif Vien žo, eisiu perrašyti pažymà.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siuolaikine @ 2013 08 19, 20:56)
Tai,va, ir aš galvoju kaip kokiam sunkiam ligoniui doh.gif Sako, kad prakaitavimas skatina šios ligos ūmėjimà. g.gif Vien žo, eisiu perrašyti pažymà.Ačiū 4u.gif

Univere pirmame kurse buvau visiškai atleista nuo fizinio lavinimo pamokų. Gydytoja minėjo, kad prakaitas neigiamai veikia šią ligą (ką ir pati pastebiu). Tačiau mokykloje niekas sportinės veiklos neribojo. g.gif
Atsakyti
O aš visą savo paauglystę ir studijų metus prasportavau pakankamai intensyviai, dalyvaudavau ir tarptautinėse varžybose, nacionalinių jaunių rinktinių stovyklose. Gydytojų komisijas kelis kartus per metus tekdavo praeiti, bet dėl žvynelinės niekada nesikabino. O ir neigiamo sporto poveikio nepastebėjau.
Atsakyti
[quote=*jolantab*,2013 08 19, 22:58]
Gydytoja minėjo, kad prakaitas neigiamai veikia šią ligą (ką ir pati pastebiu).

Gal galima placiau... Kaip prakaitas veikia neigiamai? g.gif
Atsakyti
[quote=spoorga,2013 08 20, 08:42]
[quote=*jolantab*,2013 08 19, 22:58]
Gydytoja minėjo, kad prakaitas neigiamai veikia šią ligą (ką ir pati pastebiu).
Gal galima placiau... Kaip prakaitas veikia neigiamai? g.gif
[/quote]
Man pradeda persteti oda, nezeti
Atsakyti