Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

QUOTE(naca @ 2013 10 29, 06:31)
Nidulia, nereikia izeidineti. Jus nezinot, ar man lengva, ar sunku unsure.gif  Kazi, ar jums kada buvo tokia forma kaip man paauglysteje... Esu tuo domejusis. ir vaikysteje mama mums laikesi  dietos. Nuo to nebuvo nei geriau, nei blogiau. O ir dabar nejauciu jokiu reakciju i maista, tai nera ir stimulo.

As neprasau ziniu is lekstes, jei noresiu, tai pati susirasiu.

Aciu Chill, kad be jokiu itikinejimu tai pasiule. Kas bus motyvuotas, tas pasiskaitys. Ir nereikia cia moralizuoti, juk visiems nera lengva.

Nemanau, kad Nidulia tai adresavo Tau. mirksiukas.gif
Aš irgi paskutiniame post'e rašiau apskritai apie žmones, ne apie Tave. Mes visos esam išbandžiusios daug dalykų, tad jau esam šaunuolės. smile.gif
O dėl Paleo, tai neužtenka laikytis tokios dietos savaitę, dvi. Mažiausiai reikia mėnesį pasilaikyti, kad pajausti kažkokį tai poveikį. Tik tuomet pajusite kažkokią reakciją į maistą. 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasymas priimtas 4u.gif Atsiprasau, kad taip pagalvojau. Akivaizdu, kad galejau pamanyti, jog tai man skirta,nes tiesiogiai po mano atsakymo. Bet as dorai prisipazistu, kad neturiu tam valios ir motyvacijos, tai nepykit blush2.gif As jau ir taip manau, kad palyginus sveikai maitinuosi, nes gaminu namuose, neuzkandziauju visokiais sh...

Chill, mano manymu, reikia ne menesio, bet nors metu tam kad suprastum , veikia ar ne unsure.gif

O tai, kad lietuviai nenori priimti visokiu dietu, atejusiu is uzsienio, tai nera ko stebetis- musu mociuciu, mamu mityba nusistovejusi per amziius, pagal musu klimatines salygas. Tai nenorekit, kad koses keistu i kokias juru gerybes, nes tradiciskai tai neitakota rolleyes.gif Na bet aisku, kad mes jau nukrype ir iskraipe tas maitinimosi tradicijas, nesuderine ju su fiziniu kruviu. Tikiuosi pagavot cia mano padrika minti biggrin.gif

Chill, nusipirkau ta sampuna, ziuresiu, kaip patiks ir tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 10 29, 13:30)

Chill, mano manymu, reikia ne menesio, bet nors metu tam kad suprastum , veikia ar ne unsure.gif

Chill, nusipirkau ta sampuna, ziuresiu, kaip patiks ir tiks  rolleyes.gif

Visuomet yra geriau mažiau, negu nieko. Turiu omeny Tavo mitybą, gaminimą namie smile.gif.
Per mėnesį laiko Paleo mitybos galima pastebėti savijautą geresnę, odos, plaukų būklę, virškinimo pagerėjimą ir apskritai pasikeitusią savijautą. Tad aš kiek siūlau visiems tai sakau duokit Paleo mitybai mėnesį - o paskui patys spręskit. Bet dažniausiai ir mėnuo visiems būna per ilgas laiko tarpas. Man labai sunku to laikytis ir pačiai. Laikausi laikausi ir op, kur nors "susimaunu" ir vėl viskas iš pradžių. Bet juk mes žmonės, mokomės iš savo klaidų. smile.gif

Dėl šampūno tai aš jau nežinau kiek jo buteliukų sunaudojau, va vakar kaip tik naują nusipirkau smile.gif . Parašyk kaip seksis, ar patiks, ar niežtės ar ne. Labai smalsu kaip kitiems.
Nes tėčiui mano irgi jisai patiko. Jisai į savaitę kartą tik galvą plauna, bet sakė jaučiasi geriau. Aišku jis ten tepalų tepaliukų dar teplioja. unsure.gif
Atsakyti
Butinai parasysiu. Vakar issiploviau, tai dar nieko pasakyti negaliu. Tik kad visai nieko kvapas biggrin.gif . Bet kad pastebeciau ka negero , tai tikrai ne. tik nezinau, gal dabar nepastebeciau nieko blogo ir su bet kokiu g.gif . Bijau, kad neistiktu koks pablogejimas (ne del sampuno, bet siaip nedidelis eilinis), tai tada ir sampuna nurasysiu, nors gal ir ne jis bus kaltas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 spalio 2013 - 15:26
QUOTE(naca @ 2013 10 29, 15:30)
Atsiprasymas priimtas  4u.gif 

karsta.gif jau tkrai buvau issigandusi, kad izeidziau zmogu, visai to nenoredama, net negera pasidare blush2.gif 4u.gif
Buvau siandien pas ta drauge, apgailetina padetis verysad.gif Nugydys ja, kaip gi padeti, kuomet jai taip blogai, kad net near tikslo prasizioti, jog su mityba galima vusja sureguliuoti. Paklausiau, ka atvezti tikio, kad dusia pasidziaugtu. Tai paprase visko, ko jai nereiketu valgyti, vien greitieji angliavandeniai ir kitas s sad.gif Na, gal , kai pagers, pameginsiu kaip nors padeti.
O del paleo, tai si mityba ir yra musu seneliu ir proseneliu:)
Mergos, apie koki cia sampuna kalbat, gal ir man reikia blink.gif Cia jau butu 7-as ar 8-as sampunas ax.gif
Chill!, o kodel jumi near paleo temoje? Gal kazka naujo papasakotumet, patirties savo pazertumet? 4u.gif

Va sita sampuna issifravau psoriazininkams, kaip adedanti
http://www.ebay.com/...=item3cc0452f5e
sake, kad sitie tepaliukai labia efektyviai veikia psoriaze, bet galvai reikes nemazai, nes per plaukus, daug susinaudoja, tai neapsimoka. Pasidairykit ten, lyg ir purskaliuku maciau ir ebai siuos tepalus radau pigiau
http://psoriasis.uco...kite-zvynelines
ir kartalinas, sake, efektyvus
http://psoriasis.uco...desc/kartalinas
bet gal jus jau seniai sias priemones zinote.
Dar , paskaitykite apie ricinu alieju. As pameginsiu kasdien tepti savo plotelius. Galvos odos masazams, tai I baini alieju visada ricinu pilu.
http://www.homosanit...ejus_kitu_kampu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 spalio 2013 - 17:25
Bandau keisti brangu Neutrogena total i si
http://evaistine.cam...0mln1?tpl=print
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 spalio 2013 - 17:18
QUOTE(naca @ 2013 10 29, 18:18)
Bandau keisti brangu Neutrogena total i si
http://evaistine.cam...0mln1?tpl=print

uzmeskit aki I mano posta virs jusu, papildziau. Gal ka sau nusiziuresite is idetu nuorodu smile.gif
Atsakyti
Kartalina turiu- nepasakyciau apie girdeta jo dideli poveiki. Tepalas kaip kiti, bet ne daugiau.

Ricina bandziau dar paauglysteje, bet nieko gero.

kitu dvieju nemeginau. issisaugosiu nuorodas.

Labai geras, bet ir brangus (greitai issinaudoja) yra oxipor. Ziauraus kvapo (deguto labai stiprus) , visai skystas, teplus, neriebus . Bet poveikis tikrai didelis.
http://www.mountains...ion-1-9-oz.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 spalio 2013 - 18:26
O kiek čia daug gėrių pridėjot, mergaitės smile.gif
Aš matot, nelabai turiu ką teplioti stipriai. Pas mane židinukai keli galvoje yra, tiksliai net nežinau kiek jų yra, tiesiog kartais kai niežti užčiuopiu. blush2.gif
Prasidėjo viskas man tik prieš pora metų. Ir prasidėjo nuo veido unsure.gif . Tokiomis dėmėmis raudonomis išmėtė žandus, kaktą. Ne pleiskanojančiomis, bet tokiom šviežiom žvynelinės, na jūs tikriausiai suprantat mane. Tai galvojau kokia egzema ar dar kas, daktaras apžiūrėjo ir pasakė, kad psoriazė, juolab kad tėtis turi. Tada galvą apžiūrėjo ir rado pora židinukų mažų, kurių aš tada nė nejaučiau. O atsirado viskas po mėnesio laaaabai laaaabai didelio streso. verysad.gif Veidukas išgijo per mėnesiuką gerą, tepiau kremuką ELIDEL, jisai brangokas, mažas kiekis bet veidui užtenka.
Pavasarį turėjau tris židinukus ant nugaros, mažiukus tokius, nago didumo, bet kažkaip vasarai atėjus visiškai dingo. Dabar va vieną išvis žirnio dydžio turiu ant pilvo, tai pradėjau į soliariumą eiti, tikėkimės padės. Bet saulė yra stebuklas man, viskas dingsta. smile.gif

O koks stiprumas pas jus psoriazės?

Nidulia,
aš buvau Paleo temutėj, bet ten super greitai vyksta pokalbiai, tad net nebelendu. Jeigu ko reikia užeinu pasižiūrinėti, bet tik seku tyliai. 4u.gif
Atsakyti
Yra nuomoniu, kad nedideliu isberimu geriau niekuo netepti, neerzinti. Bet cia tik nuomone. as pati jos nesilaikau.

O ar elidel nekompensuojamas? Jis lyg ir ne hormoninis, bet taip pat ne is tu nekaltuju?

Savo pso lygi galiu taip apibudinti. Zalioje jaunysteje , kai svajodavau apie meile, vis pagalvodavau, kad mano kune nera tokio sveiko lopinelio, ant kurio galetu delna uzdeti unsure.gif . Tai net bijojau svajoti.... Bet nedaug kas is aplinkiniu nutuoke apie mano beda, nes atviros vietos (veidas, delnai) buvo gan svarios, o as ir nesidemonstravau. Situacija pasikeite , kai buvau 21 m- pradejau naudoti skin-cap aerozoli (tada nezinojau, nebuvo nei kur suzinoti, kad jis steroidinis doh.gif ). Bet esu jam nuosirdziai dekinga, gal ir gerai, kad nezinojau.
Mano sesers situacija panasi, tik jos kiek kitokia forma. Abi susirgom ankstyvoje vaikysteje.

Savo berniukui tikiuosi ne tokios astrios formos unsure.gif . na juk reikia susitaikyti su tuo kas blogiausia, bet tiketis geriausio cool.gif

Man saule dideliu stebuklu nedaro. suneliui taip pat nepadare, bet negaliu spresti is pirmu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 spalio 2013 - 20:47
Žinau, kad jis ne hormoninis. Aš privačiai pas gydytojų lankausi, tai nežinau ar kompensuojamas ar ne. Net nežinau kaip reikia sužinoti, kaip ta sistema vyksta doh.gif

Tai kad aš nelabai ir tepu kažkuom ypatingai savo tų židinukų, tik veiduką tepiau. O tuos ant kūno kai išmeta tai aš kokoso aliejum kartais patepu, į savaitę kokį kartą. Kažkaip stengiuosi išvis nekreipt į juos dėmesio blush2.gif

Atsakyti
As nors ir zinau, kaip ta sistema vyksta, bet nesinaudoju, man sunku nuolat kaulyti doh.gif
Atsakyti