karanjos seklu aliejus - man atradimas, po ilgo laiko sugrizau i kirpykla o ir kunui tinka ir patinka, gal kas ismegins ir kam pagelbes
QUOTE(Gandre* @ 2014 03 26, 14:13)
Yra tik dvi laboratorijos pasaulyje, viena USA, kita po ilgu klajoniu radau danijoje. Ten galima ir nusipirkti, atsiuncia i namus (i pasta). As pirkau is danisko puslapio
Tark kitko kiek supratau, zvyneline ypac gydo.
O jus nuo ko naudojat? Idomu, bet labai brangu
Papildyta:
QUOTE(Duteee2 @ 2014 03 26, 17:44)
karanjos seklu aliejus - man atradimas, po ilgo laiko sugrizau i kirpykla o ir kunui tinka ir patinka, gal kas ismegins ir kam pagelbes
Nebrangu ismeginti. O jei nepades, tai vistiek butu kur sunaudoti
QUOTE(naca @ 2014 03 27, 20:31)
Kaip jau minejau naudojau ne sau asmeniskai, ieskojau artimam pazystamui, nuo autoimunines ligos. Ka galiu pasakyti, stebuklu pasaulyje nebuna, niekada negali zinoti ar zmogus pasveikes vel nesusirgs, neatsinaujins. Bet gyvenimas prailgeja, tikrai 100%. O zvyneline kiek zinau labai aktyviai gydo, todel ir pasiuliau pasidometi.
Yra paprastas kanapiu aliejus, jis nebrangus, daugelyje sveiko maisto parduotuviu lietuvoje galima nusipirkti. O sitas yra specialiu budu isgautas 30 % grynumo, USA 18% tik turi, ir pardavineja brangiau
Tvirtai tikiu, kad kanape ateities produktas. Del to tiek metu ir buvo uzdraustas pasaulyje...
Gandre, tai as nieko nesakau pries. Aciu, kad pasidalinot, vis kazkas naujo
Jei zmones pajus, kad tikrai padeda, tai ir paplis. O ir kaina, jei kazkoks rezultatas yra, tai nera didele 
O nuo kokios ligos tas zmogus naudoja? Butu idomu, ar pajus teigiamus pokycius.
QUOTE(naca @ 2014 03 28, 20:27)
Gandre, tai as nieko nesakau pries. Aciu, kad pasidalinot, vis kazkas naujo
Jei zmones pajus, kad tikrai padeda, tai ir paplis. O ir kaina, jei kazkoks rezultatas yra, tai nera didele 
Tas zmogus tai naudojo nuo issetines sklerozes, bet dabar zinau kas nusipirko nuo zvynelines. Labai daug metu serganti moteris. Bandysiu dometis rezultatais. Zinau kad bando tepti tik ant vienos vietos kol kas, dvi dienas patepe ir dingo niezejimas, bei tu "zaizdeliu" spalva is ryskiai raudonos, tapo svelniai ruzava.
Siandien pabandysiu pasidometi kokie rezultatai toliau, nes jau kelios savaites praeje bus.
Tiek daug domejausi siuo preparatu, ir taip giliai itikejau jo galia, kad kazkaip labai norisi reklamuoti visiems, kuriems tik gali padeti. Zinau tiksliai, ir jau isitikinau, kad labiausiai CBD padeda Epilepsijai gydyti.
sveikučiukės, kolegės 
gal esate susidūrusios su psoriaziniu artritu? man labiau reikėtų gydytojų, kurie LT dirba su šia bėda ir žinoma, Jūsų patirties
turiu įtarimą, kad jau įsisuko mano nedraugiška draugė psoriazė į sąnarius
labai labai laukiu Jūsų pasisakymų
gal esate susidūrusios su psoriaziniu artritu? man labiau reikėtų gydytojų, kurie LT dirba su šia bėda ir žinoma, Jūsų patirties
QUOTE(Deisi @ 2014 04 23, 12:38)
sveikučiukės, kolegės 
laba , su atrtritu nesusidurus ,bet idomu kokie buna pozymiai
QUOTE(Gandre* @ 2014 04 14, 11:38)
Tas zmogus tai naudojo nuo issetines sklerozes, bet dabar zinau kas nusipirko nuo zvynelines. Labai daug metu serganti moteris. Bandysiu dometis rezultatais. Zinau kad bando tepti tik ant vienos vietos kol kas, dvi dienas patepe ir dingo niezejimas, bei tu "zaizdeliu" spalva is ryskiai raudonos, tapo svelniai ruzava.
Siandien pabandysiu pasidometi kokie rezultatai toliau, nes jau kelios savaites praeje bus.
Tiek daug domejausi siuo preparatu, ir taip giliai itikejau jo galia, kad kazkaip labai norisi reklamuoti visiems, kuriems tik gali padeti. Zinau tiksliai, ir jau isitikinau, kad labiausiai CBD padeda Epilepsijai gydyti.
o apie kuri alieju kalbate? Karanjos ar kanapiu? O kaip ji panaudojo zmogus, sergantis issetine skleroze? Tepe kazka, gere?
QUOTE(Deisi @ 2014 04 23, 12:38)
sveikučiukės, kolegės 
Sveiki
Mano vyras serga psoriaziniu artritu. Gydosi Santariškėse. Pernai jau kai užpuolė, tai praktiškai iš lovos be nuskausminamųjų neatsikeldavo. Labai skaudėjo visus sąnarius, ištinę dauguma buvo.. Bjauri liga
QUOTE(evvva @ 2014 04 23, 13:16)
man jau apie metus laiko tinsta rankų pirštų ir kelių sąnariai. vienas pirštas sunkiai juda, nuolatinis skausmas, ištinęs ir su juo nieko negaliu daryti. nagai jau pažeisti psoriazės, tai manau, kad ir sąnariams atėjo eilė. mūsų kaime šeimo sgydytojas man išrašė tablečių nuo uždegimo, nes rentgenas nerodo nieko
Papildyta:
QUOTE(Pregna @ 2014 04 23, 14:32)
Sveiki
Mano vyras serga psoriaziniu artritu. Gydosi Santariškėse. Pernai jau kai užpuolė, tai praktiškai iš lovos be nuskausminamųjų neatsikeldavo. Labai skaudėjo visus sąnarius, ištinę dauguma buvo.. Bjauri liga
jeigu Jums nebūtų sunku, ar galėtume parašyti pas kokį gydytoją Santariškėse lankosi vyras? būčiau labai dėkinga, nes jau tie skausmai iš proto gali išvaryt
QUOTE(Deisi @ 2014 04 23, 15:15)
man jau apie metus laiko tinsta rankų pirštų ir kelių sąnariai. vienas pirštas sunkiai juda, nuolatinis skausmas, ištinęs ir su juo nieko negaliu daryti. nagai jau pažeisti psoriazės, tai manau, kad ir sąnariams atėjo eilė. mūsų kaime šeimo sgydytojas man išrašė tablečių nuo uždegimo, nes rentgenas nerodo nieko
apie tai, kad būna psoriazinis artritas jis negirdėjęs....
Papildyta:
jeigu Jums nebūtų sunku, ar galėtume parašyti pas kokį gydytoją Santariškėse lankosi vyras? būčiau labai dėkinga, nes jau tie skausmai iš proto gali išvaryt
Papildyta:
Jis pas Palmą Girčienę vaikšto. Sako Kauno klinikose geriausi reumatologai.
QUOTE(Pregna @ 2014 04 23, 17:06)
Jis pas Palmą Girčienę vaikšto. Sako Kauno klinikose geriausi reumatologai.
ačiukas labai už info