Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamas privatus darželis

truputėlį nesupratau - nemokamai vaikai galės lankyti tik iki 2012m. lapkričio 30d. blink.gif o tai paskui ką daryt? kaip ir gera iniciatyva, pagalba dirbančioms bet mažas pajamas turinčioms šeimoms, bet kokia nauda iš nemokamo darželio pusmečiui?
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 07 30, 14:00)
truputėlį nesupratau - nemokamai vaikai galės lankyti tik iki 2012m. lapkričio 30d.  blink.gif o tai paskui ką daryt? kaip ir gera iniciatyva, pagalba dirbančioms bet mažas pajamas turinčioms šeimoms, bet kokia nauda iš nemokamo darželio pusmečiui?

po to mokes biggrin.gif svarbu prijaukint tevus ir vaikus turbut biggrin.gif
Atsakyti
na bent pradziai kazkas butu.o tai mes su dukryte visai atskirai gyvenam.nors jai nera net 4 metuku.isvaziavau is savo miestelio geresnio gyvenimo ieskot taip ir gavos.auginu viena vaika, susiradau darba, bet nera kur vaiko deti.nors imk ir ismesk doh.gif ot istatymai Lietuvai.po to pilieciai ir valstybe skundzias kodel tiek daug bedarbiu yra. jei negausiu darzelio tai ir as bedarbe patapsiu. vaiko nesinori mociutem ir seneliam palikt auginti verysad.gif todel manau kad bent pradziai gera ideja butu toks darzelis thumbup.gif
Atsakyti
na nezinau pradziai tai pradziai bet ar po to matet kiek teks moketi???
Kadangi esu dirbanti, tik siuo metu auginanti 2 sunelius, tai mane laiko kaip irgi bedarbe, del to i darzeli nepretenduoju, bet netgi jeigu dirbciau i si darzeli tikrai nevesciau, tiek kiek reiktu moketi siekia mano menesine alga:)
Atsakyti
esu girdejusi apie si darzeli. Siaip grazi ideja, bet va idomu kiek tas mokestis paskui bus? As irgi naudos nematau 3 menesius nemokamai, o paskui simtais metytis? g.gif Tai kokia cia nauda?
Atsakyti
Taigi darželis nemokamai - laikinai. Po to per prievartą niekas nelaikys ir nevers mokėti smile.gif Čia tokia laikina pagalba tėvams. Vat, kiek vaikams tai gerai - kitas klausimas... Adaptuosis, susigyvens su kitais vaikais, pripras prie tvarkos - ir reiks išeiti...
Atsakyti
Ar kas nors realiai vaikščiojo į tą darželį?
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2012 07 04, 11:16)
Nemokama vaikų priežiūra ir ugdymas privačiame vaikų darželyje – kviečiame pasinaudoti galimybe!

Planuojamos seminarų temos:

• Darbo paieška, dalyvavimas atrankose;

• Darbo ir šeimos derinimo svarba, problemos, jų sprendimo būdai;

• Darbo ir šeimos teisė. Lyčių lygybė ir nediskriminavimas, tolerancija;

• Streso įveika, konfliktų prevencija ir valdymas.

Registruojama ir informacija teikiama el. paštu seimai.darbui@gmail.com.

Visa informacija apie projektą, dalyvavimą jame ir registraciją: www.saimai-darbui.lt

4u.gif  4u.gif  4u.gif


uzkliuvo paryskintas priespaskutinis punktas [auksciau] - vel ta lyciu lygybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 09 gegužės 2013 - 00:19