Taigi mielos merginos, mano istorija paprasta gal is pirmo zvilgsnio, bet viskas is pradziu. Pradraugavau su mergina truputi daugiau nei metus ir kartu panasiai laiko ir pragyvenome kartu, bet tikriausiai ne naujiena jog buitis ir visokie kitokie bendravimo ipatumai pasidaro tokie jog uzknisa ir padaromia kokia nesamone. Mano atveju uzpavydejau, nors mums ne po keliolika metu o gerokai daugiau, bet Meile yra toks dalykas jog pametame galvas. Taigi jeigu prie esmes, tai as Ja palikau del nesamoningo pavydo del ko ir nereikejo gal pavyduliauti. Kaip palikau mes dar koki menesi bendravome, bet galop ji pasake jog viskas ir nenori manes daugiau matyt. Dabar jau po keturiu menesiu kankinimosi mastau kaip jos atsiprasyti ir ka padaryti jog galeciau nors salimais pabuti. Kaip manote ar iskaudinta sirdi suminkstintu tarkime 1000 roziu? kaip manote ar kietos merginos sirdi tai suminkstintu?
Tikrai negaila man tu pinigu nes jie uzdirbami, galeciau ir zieda su deimantu padovanoti jeigu zinociau jog nors kiek suminkstins jos sirdi ir pastangos nenueis vejais, bet labiausiai nenoriu jog ji pasiustu kuo toliau ir nepasakytu jog nenori manes daugiau nei matyti nei girdeti, kaip jau yra buvusi pasakius, bet juk neperseniausai vienas kitam sakeme jog Mylim vienas kita... As supratau jog Myliu Ja nezmoniskai ir kasdiena galvoju nuo ryto ligi vakaro... Sirdis plysta kaip noriu nors trumpam apkabinti ir paliesti ir kad nepyktu ant manes... Jeigu jus galvojete jog buvau nuejas i kaire ir taip elgiuosi tai is karto pasakysiu jog taip nebuvo... Paprasciausiai viskas del to jog nenorejome nusileisti vienas kitam... Bet dabar as noriu nusileisti, nes Myliu ir zinau jog visa sirdimi.... kankinuosi nes tikrai Myliu... O kaip pati ar atleistum jeigu vaikinas tave butu palikes ir vel noretu buti kartu, bet butu palikes ne del kitos, bet taip jog kantrybe buvo trukusi? Kas atpirktu tavo sirdgela del palikimo?
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 10, 21:31)
Tikrai negaila man tu pinigu nes jie uzdirbami, galeciau ir zieda su deimantu padovanoti jeigu zinociau jog nors kiek suminkstins jos sirdi ir pastangos nenueis vejais, bet labiausiai nenoriu jog ji pasiustu kuo toliau ir nepasakytu jog nenori manes daugiau nei matyti nei girdeti, kaip jau yra buvusi pasakius, bet juk neperseniausai vienas kitam sakeme jog Mylim vienas kita... As supratau jog Myliu Ja nezmoniskai ir kasdiena galvoju nuo ryto ligi vakaro... Sirdis plysta kaip noriu nors trumpam apkabinti ir paliesti ir kad nepyktu ant manes... Jeigu jus galvojete jog buvau nuejas i kaire ir taip elgiuosi tai is karto pasakysiu jog taip nebuvo... Paprasciausiai viskas del to jog nenorejome nusileisti vienas kitam... Bet dabar as noriu nusileisti, nes Myliu ir zinau jog visa sirdimi.... kankinuosi nes tikrai Myliu... O kaip pati ar atleistum jeigu vaikinas tave butu palikes ir vel noretu buti kartu, bet butu palikes ne del kitos, bet taip jog kantrybe buvo trukusi? Kas atpirktu tavo sirdgela del palikimo?
Tikrai ne 1000 roziu. Man toks poelgis pasirodytu idiotiskas. Tokia suma ismesti gelem

Na gerai, jeigu ne rozes tuomet kaip kitaip? nes Ji ne is tokiu zmoniu kurio uztektu pasakyti atsiprasau... gerai, o kaip pati isivaizduotum, kas tavaja sirdi galetu suminkstinti? leisk sau pasvajoti....
Papildyta:
Nes tarkime galiu ir zieda su deimantu padovanoti, bet manau zieda lengviau numesti bus nei geles... isivaizduokite merginos ir moterys jog tai jusu atsiprasineja, pazvelkite is savo puses....
Papildyta:
Nes tarkime galiu ir zieda su deimantu padovanoti, bet manau zieda lengviau numesti bus nei geles... isivaizduokite merginos ir moterys jog tai jusu atsiprasineja, pazvelkite is savo puses....
Nemanau, kad gėlių ar kitokių dovanų brangume ar kiekyje esmė... Svarbiausia kaip jūs tai nuoširdžiai ir atvirai darysite... Kartais ir vienas gėlės žiedas gali būti labai reikšmingas. Pradžiai bent jau mėginkite su ja pasikalbėti... (aišku galima kelis gėlių žiedus padovanoti)

QUOTE(viride @ 2012 04 10, 22:06)
Nemanau, kad gėlių ar kitokių dovanų brangume ar kiekyje esmė... Svarbiausia kaip jūs tai nuoširdžiai ir atvirai darysite... Kartais ir vienas gėlės žiedas gali būti labai reikšmingas. Pradžiai bent jau mėginkite su ja pasikalbėti... (aišku galima kelis gėlių žiedus padovanoti) 

QUOTE(algimantasss @ 2012 04 10, 20:31)
O as tai issigasciau tu roziu. Kazkokiu nestabilumu, impulsyvumu kvepia. Nesaugu kazkaip.. bet cia man, gal kam nors patiktu.
Aplamai tvarkykites su tuo savo pavydu, As jos vietoje tepciau slides nuo tokio pavyduolio kuo greiciau, nes nuo tokio dar kita karta ir i galva gali gauti.
Turejau as toki drauga pavyduoli. Tuo savo persekiojimu ir pavydumu tik sugadino viska. Man labai palengvejo su juo issiskyrus.
Nepatikeciau as jusu drauges vietoje, kad jus pasikeitete. Ir tikrai nebegrizciau. Jus turbut tikejotes ja palikes, kad ji jums rozes sius?
O jus isvis pasakete, kaip jauciates butent dabar? Kaip kankinates bei mylite? Pirmiausia reiketu issakyti savo jausmus ir viltis, tuomet priklausomai nuo jos reakcijos galima ir materialiais dalykais parodyti demesi ir isreiksti atsiprasyma. O, kad pareiske nenorinti jusu matyti nereik labai sureiksmint, gal ta akimirka taip pasijaute ir pasake.
P.S. kokios cia nematerialistes susirinke
P.S. kokios cia nematerialistes susirinke

Aš jamčiau deimantus, neklausyk, ką čia tauškia, mąstanti mergina tikrai nepames gero deimanto
Bet jau pirk tokį normalų, nes su papiguškiniu tik sunervinsi panelę. Tinka ne tik žiedas, bet ir apyrankės, grandinėlės, auskarai... Priedo gali kokį lėktuvą užsakyti, su užrašu "Mieloji, atsiprašau, sugrįžk", ar kokį reklaminį stendą (kuo didesnį) prie jos namų/darbo ir pan., kad važiuodama pamatytų. Čia jau tu geriau ją pažįsti. Na ir būk pasiruošęs, kokią graudinančią kalbą, papildydamas gražiais prisiminimais iš jūsų meilės istorijos. Pasirodyk jautrus, bet per daug neverkšlenk ir nesižemink, lepšių moterys nemėgsta. Tiesiog leisk suprasti jai, kad nori ją susigrąžinti, bet leisk spręsti jai ir pasakyk, kad daugiau jos nebevarginsi ir gerbsi bet kokį jos sprendimą. Jei tas nepavyks, tai tada jau pirk 1000 rožių ir raudok po jos langais