Įkraunama...
Įkraunama...

Palikau mergina ir labai gailiuosi

QUOTE(grom @ 2012 04 11, 11:29)
Be a man, not a pussy. Find more wet pussys  tongue.gif  cool.gif

ot patarimas vertas milijono g.gif tai ką taip ir keliausi visą gyvenimą nuo vienos pussy'ės ant kitos pussy'ės? Kas senam arbatos puodą paduos, kai radikulitas susuks? Visos pussės bus išsikaščiusios tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 04 11, 11:12)
Tai kad regis metus laiko draugavo mastau.gif
Kita vertus, nu jo, stengiasi, ne kiekvienam dašustų kreiptis į Supermamą mastau.gif

Bet vėl kita vertus - išsiskyrė ir 4 mėnesius buvo išsiskyrę mastau.gif O jis tuos 4 mėnesius nei nesusitaikė, nei iš galvos neišmetė mastau.gif Kelmas žino... Gal išvažiavęs buvo mastau.gif Nes jeigu ne, tai kažkaip įtartinai man skamba mastau.gif

tai metai draugystės dar ne baisiai, dar bus laiko marios abiems šlifuotis ir derintis vienam prie kito, jei ji grįš pas autorių ax.gif
o šiaip, mano ex*2 tai po skyrybų kelis mėnesius tylėjo, tūsinosi- jokių žinių nesulaukiau, o paskui tik atsipeikėjo, pradėjo ir apie altorių ir vaikus kalbėt ir savo draugiją siūlyt, bet jau pozna buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 11, 08:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ***** gal tas autorius ne psichas thumbup.gif gal tik šiaip truputį užpavydėjo, juk neseniai dar bendrauja ten jie smile.gif aš ir taikyčiaus thumbup.gif juk matai, kad žmogus stengiasi, o ne šiaip nupirko briliką, numetė ir maždaug marš į virtuvę kotletų kept ir gana čia maliavotis biggrin.gif

nu vat drisciau suabejoti ar siaip uzpavydejo...kad net issiskyre (ir kaip supratau nebe pirmas kartas jau). O kad nestabilus kazkoks tai tikrai, nu kas cia per "razmachai" tokie-1000 roziu smile.gif na, nebent isgeres gerai cia rase smile.gif
Atsakyti
Kaip padaryti vyrą laimingu: Užsiiminėti su juo seksu. Maitinti. Palikti ramybėje.
Kaip padaryti moterį laiminga? Tai nėra sudėtinga. Tereikia būti:
Draugu. Meilužiu. Broliu. Tėvu. Šeimininku. Mokytoju. Virėju. Globėju. Santechniku. Mechaniku. Dekoratoriumi. Stilistu. Seksopatologu. Psichologu. Terapeutu. Organizatoriumi. Drąsiam. Tvarkingam. Paslaugiam. Geram. Dosniam. Švelniam. Atidžiam. Galantiškam. Inteligentiškam. Išsilavinusiam. Su geru humoro jausmu. Išradingam. Sportiškam. Stipriam. Supratingam. Nuolaidžiam. Pakančiam. Geranoriškam. Atsargiam. Minkštam. Turtingam. Ryžtingam. Patikimam. Mandagiam.
TUO PAČIU NEUŽMIRŠTANT:
Dažnai daryti komplimentus..Mėgti šopingą. Nesibarti ir neieškoti problemų. Neerzinti jos. Nežiūrėti į kitas moteris.
TUO PAČIU BŪTINA:
Būti dėmesingam. Nepavydžiam. Sutarti su jos giminaičiais/šeima. Rasti jai laiko... tuo pačiu paliekant jai erdvės rūpinantis ja...
IR GALIAUSIAI LABAI SVARBU:
NIEKADA!!! Neužmiršti datų:
* gimtadienių
* pirmojo susitikimo/pažinties
* sužadėtuvių
* vestuvių

Gal temos autorius ras tinkamu patarimu sau ax.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 11 balandžio 2012 - 10:15
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 11, 09:44)
Turetu pomegiu atsisakiau, kas visems buvo labai keista ir atsisakiau daug ko ir dar daug ko atsisakyciau, kad tik galeciau buti su Ja...

O be reikalo... Savęs prarasti nereikia, niekam neįdomus antras šešėlis...

Nežinau, man atrodo, nelabai jūs moterų psichologiją išmanot biggrin.gif Ot, pasakė, kad nelįsk į akis jei myli, tai ir nelendat, nežinau... Pastangas reikia dėt, įrodyt, kad ji jums išties svarbi. Tas rožes verčiau reikėjo tuos keturis mėnesius po vieną kasdien siųst (nors man labiau patiktų kokios... frezijos gal smile.gif), didesnis efektas būtų. O dabar matyt geriausia neįkyriai, ne desperatiškai, švelniai ir atsargiai imti ir vėl rodyti jai dėmesį...
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 11, 10:03)
ot patarimas vertas milijono g.gif tai ką taip ir keliausi visą gyvenimą nuo vienos pussy'ės ant kitos pussy'ės? Kas senam arbatos puodą paduos, kai radikulitas susuks? Visos pussės bus išsikaščiusios tongue.gif
Papildyta:

tai metai draugystės dar ne baisiai, dar bus laiko marios abiems šlifuotis ir derintis vienam prie kito, jei ji grįš pas autorių ax.gif
o šiaip, mano ex*2 tai po skyrybų kelis mėnesius tylėjo, tūsinosi- jokių žinių nesulaukiau, o paskui tik atsipeikėjo, pradėjo ir apie altorių ir vaikus kalbėt ir savo draugiją siūlyt, bet jau pozna buvo... unsure.gif

gerai tarkime tavojoje situacijoje, kaip manai kaip turejo ex pasielgti jog ji priimtum atgal?
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 11, 10:44)
Pasiaiskinsiu, del ko as tuos 4 menesius nelindau i akis. taip dariau nes man buvo pasakiusi jog jeigu Myliu kad nelysciau ir nesiartinciau, o leisciau Jei gyventi sau bei kitaip nekontaktuociau, bet jau daugiau nebegaliu taip...  Kadangi as Ja gerbiu ir Myliu tai ir paklausiau Jos noru, bet visgi daugiau taip negaliu ir noriu buti kartu su Ja. Noriu seima sukurti ir kartu pasenti. Tai ne spontaniskas noras. Del visu buvusiu problemu pakeiciau savo poziuri, vertybes ir keiciu gyvenima is esmes. Turetu pomegiu atsisakiau, kas visems buvo labai keista ir atsisakiau daug ko ir dar daug ko atsisakyciau, kad tik galeciau buti su Ja...

Bėduli tu bėduli doh.gif Jaunas tu ir durnas dar doh.gif Kol tas bobas suprasi... Nu sunku jas suprast, ne tau vienam čia.

Nugis daryk kaip parašiau, 2 punktas. Aš sena tarka, mačiau tų tragedijų dafiga.

Ir neklausyk tu jos per daug, moterys ne visada sako tai, ką nori pasakyt doh.gif Tarrkim, labai dažnai "palik mane ramybėje, nenoriu tavęs matyti" reiškia "noriu, kad tu labai gailėtumeisi, o paskui atsiprašytum kaip nors labai gražiai blush2.gif "...

Neatsisakyk savo hobių, nebent jis koks nors labai sveikatą žalojantis, ten litrobolas ar panašiai biggrin.gif Tik piktesnis būsi. Aš, tarkim, labai būčiau pikta dėl to ir nelaiminga. Na, suretink tu tą hobį, jei ten kokia poledinė žūklė po savaitę trukanti. Bet visai neatsisakyk. Žinok, merga dėl tavęs nepasikeis, tu net neturi teisės jos keisti, vis tiek š gausis, konfliktai vieni - imi kokia yra arba neimi. Bet ir tu taip pat, esi žmogus su savo hobiais, norais, mintim - ir tavęs neturi keisti, tave irgi turi imti tokį, koks yra. Kitaip šūdas bus, o ne santykiai. Tu vat tik pats save gali keisti, jei užsinori, bet tik tada, jei pats užsinori. O ne kad kitas užsinorėjo. Va matai kad tavo pavydas santykiams kenkia - imi, sprendi. Litrobolas sveikatą gadina - pereini ant mineralinio. Bet jei tavo boba norės, kad tu būtum muzikos mylėtojas, o tau ta muzika po barabanu, ar Bethovenas, ar Patruliai - vienodai piešia, svarbu kad zvimbia - tai nepradėk metęs husqvarną pirkti akordeoną. Nupirk jai verčiau kompaktą ir lai klauso... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 11, 12:19)
gerai tarkime tavojoje situacijoje, kaip manai kaip turejo ex pasielgti jog ji priimtum atgal?

oi... net nežinau kaip čia beatsakyti- problema buvo ta, kad kaip vyras jis manęs nebetraukė ir iki šiol netraukia unsure.gif . padarė jis tikrai daug, ir ne rožių kiekyje ar dar kokiame briede yra esmė, o nuolatiniame dėmesio rodyme, švelnume, pagalboje kai sunku. viso to jis suteikė su kaupu.už tokią kantrybę jam paminklą galima būtų pastatyti. už tai aš jį myliu ir gerbiu iki šiol, bet kaip dvasinį brolį, geriausią draugą wub.gif , bet deja į lovą aš jo nebeįsileisčiau, nes nesužibėjo kai turėjo galimybę, deja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 04 11, 12:39)
Bėduli tu bėduli doh.gif Jaunas tu ir durnas dar doh.gif Kol tas bobas suprasi...
Ir neklausyk tu jos per daug, moterys ne visada sako tai, ką nori pasakyt doh.gif Tarrkim, labai dažnai "palik mane ramybėje, nenoriu tavęs matyti" reiškia "noriu, kad tu labai gailėtumeisi, o paskui atsiprašytum kaip nors labai gražiai blush2.gif "...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif teisybė teisybė teisybė
Atsakyti
Turetu pomegiu atsisakiau, kas visems buvo labai keista ir atsisakiau daug ko ir dar daug ko atsisakyciau, kad tik galeciau buti su Ja...

Lepšis. Jokia normali moteris nenorės vyro, kuris atsisako savęs.

QUOTE(Noa @ 2012 04 11, 11:39)

Durnai bobai durnas diedas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 11, 13:13)
Lepšis. Jokia normali moteris nenorės vyro, kuris atsisako savęs.
Durnai bobai durnas diedas.  biggrin.gif

g.gif iš kur tiek agresijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 11, 12:17)
g.gif iš kur tiek agresijos? 4u.gif

laugh.gif Kokios agresijos? Nu nemėgstu vyrų, kurie kaip kilimėliai pasikloja, atsisako visko, kas jiems patinka ir ką mėgsta, kad tik mergai subinėn sulįst. Fui tokie. biggrin.gif

Aš labai pikta nuo ryto jau. Sekso negavus ilgai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 11, 13:23)
laugh.gif  Kokios agresijos?  Nu nemėgstu vyrų, kurie kaip kilimėliai pasikloja, atsisako visko, kas jiems patinka ir ką mėgsta, kad tik mergai subinėn sulįst. Fui tokie. biggrin.gif
Aš labai pikta nuo ryto jau. Sekso negavus ilgai. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man ir badas akis bado... rolleyes.gif
autorius man kažko nepanašus į tokį, kuris klotųsi po kojomis- juk pats rašė, kad susikapojo dėl smulkmenų ir pavydo- panašiau, kad kaip tik vriednas kaip velnias. Dabar čia verkšlena, o susieitų būtų ta pati istorija.
Atsakyti
Pasiaiskinsiu, del ko as tuos 4 menesius nelindau i akis. taip dariau nes man buvo pasakiusi jog jeigu Myliu kad nelysciau ir nesiartinciau, o leisciau Jei gyventi sau bei kitaip nekontaktuociau, bet jau daugiau nebegaliu taip...  Kadangi as Ja gerbiu ir Myliu tai ir paklausiau Jos noru, bet visgi daugiau taip negaliu ir noriu buti kartu su Ja. Noriu seima sukurti ir kartu pasenti. Tai ne spontaniskas noras. Del visu buvusiu problemu pakeiciau savo poziuri, vertybes ir keiciu gyvenima is esmes. Turetu pomegiu atsisakiau, kas visems buvo labai keista ir atsisakiau daug ko ir dar daug ko atsisakyciau, kad tik galeciau buti su Ja...

myli tu ja zinai tu jos norus ir visa kita elkis taip kaip tu nori,neklausk niekeno nuomones,nes cia patirsi daugiau uzgauliojimu nei patarimu is patirties kalbu. todel kaliauk pas ja kad ir su 1000 roziu smile.gif zodziu daryk viska kad tik jei sirdele paminkstintum ir prie jos butu lengviau prieiti,maziau pavydek nes pavydas gero neduoda...maziau rasinek o geriau bek siekt jos sirdies!!! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti