QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 15, 17:33)
Nu ne-gi daznai reiskia taip
O ir siaip butu kvailoka moteris, jei tik spragtelejus vel griztu..gi pakankinti reikia
Bet tiek ir meiles cia, jei cia skaitosi-as padariau viska del santykiu..t.y viena karta susitikau ir vsio..pabaiga:D
Taigi vat ir man atrodo.
Juolab moteris su vaiku - jinai tikrai negali į savo gyvenimą įsileidinėt, kada tik kas ateit susigalvojo. Ateis, kojas apšils, vėl užklyks, vėl išeis, o vaikui trauma!
Kita vertus, aš jos vietoj klykiančių aplamai bijočiau. Kad ir neišeis, bet klykimai vaikui ir aplamai nesveika

Tada jau geriau ramus, spakainas, stabilus žmogus, kad ir be briliantų.
Vėl pažiūrėjus - jei ana su juo gyveno, reiškia, tiko. Jei darbo įdėjus, gal ir vėl prisiviliot eitų. Bet jei šitaip tiesiai šviesiai - galiu grįžti? - Ne! - nu tai viso gero - tai tada tikrai nieko nebus

Aišku, kai jau priskrenti kaip lapas prie šiknos, o ji tikrai nenori - gal tada irgi nekas, betgi tarp to ir būkvaliai visko darymo, kaip ji sako - didelis skirtumas!
Pvz. jei mano vyras eitų šikti visada, kai aš jam siūlau tai daryti, tai jis jau būtų mirtinai nusividuriavęs

Betgi neina

Ir aplamai, kodėl tiek metų išgyvenom - niekur jis neina, kur siunčiu. Sakau, eik lauk - sako, neisiu

Tai kaip aš jį išmesiu

Ir iš akių nedingsta, ir aš jam nedingstu

O jei taip pult bėgiot kur kas siunčia - tai ir išsiskirt, ir nepadoraus elgesio palikt gali. Na, jei siunčia ant trijų
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2012 04 15, 17:44)
moteris ir apie vaika turi pagalvoti, apie kuri autorius net nemaste, tik tarp kitko po visko uzmete,kad toks egzistuoja...
Tarp kitko, man tas irgi užkliuvo. Labai didelis skirtumas, ar moteris be vaiko, ar su vaiku, vaikas aplamai labai moterį pakeičia. Mes gi pradžioj patarinėjom manydamos, kad jinai viena...
Aišku, autorius išdėstė apie savo didelę meilę tam vaikui, bet jau tik belekuriam psl. Aš irgi nelabai tuo tikiu. Nes lygiai tą patį girdėjau dėstantį žmogelį, kuris savo vaikui jau kelis metus nemoka alimentų. Pinigų turi, na bent kažkiek, badu nemiršta. Nemoka ir basta. Ir nelanko. Bet myli karšta meile
Tai jei jau taip myli, tai galima buvo lankyti tą vaiką šitiek laiko. gal tas vaikas labiau negu mama pergyveno? Ai.