Įkraunama...
Įkraunama...

Likau nesupratęs merginos

jus juk suauges vyras nebe kazkoks pienburnis.taiko jus taip stebites jos poelgiu ir dar nesuprantat kas ir kaip?o kitoje temoje rasete koks jus grazus,issilavines tongue.gif nepadejo ir tai jums
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 04 28, 13:09)
jus juk suauges vyras nebe kazkoks pienburnis.taiko jus taip stebites jos poelgiu ir dar nesuprantat kas ir kaip?o kitoje temoje rasete koks jus grazus,issilavines tongue.gif nepadejo ir tai jums

O kas cia keisto, kad stebisi, Nejau brandus zmones nebegali to daryti? g.gif
Mano galva visai normalu, kad zmogus abejoja, stebisi.
O ka keicia issilavinimas ir grozis?
Tam, kad ivertintumo asmens zinias, issilavinima, pats privalo tai tureti, nes reikalingi elementarus vertinimo kriterijai. O grozis, tai labai salygina, grozis atsispindi ziurinciojo akyse.
Atsakyti
nezinau as koks cia yra issilavinimas, specifinis gal koks, bet postuose minties gylis ispudingas. intelekto bokstas kaip sakoma.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 04 28, 15:43)
nezinau as koks cia yra issilavinimas, specifinis gal koks, bet postuose minties gylis ispudingas. intelekto bokstas kaip sakoma.

As suprantu, kad jums nepatiko sio zmogaus reiskiamos mintys, bet tikrai nesuprantu, kaip galima isamtuoti minties giluma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 balandžio 2012 - 15:05
QUOTE(Moonte @ 2012 04 28, 15:23)
O kas cia keisto, kad stebisi, Nejau brandus zmones nebegali to daryti?  g.gif
Mano galva visai normalu, kad zmogus abejoja, stebisi.
O ka keicia issilavinimas ir grozis?
Tam, kad ivertintumo asmens zinias, issilavinima, pats privalo tai tureti, nes reikalingi elementarus vertinimo kriterijai. O grozis, tai labai salygina, grozis atsispindi ziurinciojo akyse.

na brandus zmogus tikrai zinos kas ir del ko.o cia|?kas ne taip?kodel paliko?kodel nemiegojo kartu?tai as ir sakiau Antanui kitoje temoje kad grozis plati savoka.sau jis grazus man gal ne.taip atsisitiko ir sioje situacijoje.nepatiko jis merginai.kam dar tie klausimai?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 04 28, 16:48)
na brandus zmogus tikrai zinos kas ir del ko.o cia|?kas ne taip?kodel paliko?kodel nemiegojo kartu?tai as ir sakiau Antanui kitoje temoje kad grozis plati savoka.sau jis grazus man gal ne.taip atsisitiko ir sioje situacijoje.nepatiko jis merginai.kam dar tie klausimai?

Siaip, zmogus visko negali zinoti. Ypac, kai tai susije su kito zmogaus jausenoms, gali tik numatyti.
Branda gi yra, kai zmogus gali numatyti savo veiksmu pasekmes, ir nesa uz jas atsakomybe, nepermesdamas ja kitam.
Taigi, branda nieko bendro su telepatija neturi. O kad zmogus abejoja savo izvalgomis, reikia tik dziaugtis, vadinasi masto, dar nevisai prarastas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 balandžio 2012 - 18:12
QUOTE(Moonte @ 2012 04 28, 18:47)
Siaip, zmogus visko negali zinoti. Ypac, kai tai susije su kito zmogaus jausenoms, gali tik numatyti.
Branda gi yra, kai zmogus gali numatyti savo veiksmu pasekmes, ir nesa uz jas atsakomybe, nepermesdamas ja kitam.
Taigi, branda nieko bendro su telepatija neturi. O kad zmogus abejoja savo izvalgomis, reikia tik dziaugtis, vadinasi masto, dar nevisai prarastas  biggrin.gif

na nzn .gal jus geriau autoriu supratot g.gif nedrysiu gincytis
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2012 04 26, 21:32)
As jau pradedu suprasti kazka apie moteris.. Jeigu noresi tik isdulkinti, tai vargu ar pavyks..
Ogi jeigu noresi "draugauti" tai ir isdulkinsi..

Iš principo pastebėjimas tai teisingas, tik antruoju atveju atveju ilgiau užtruksite simuliuodamas "draugystę" smile.gif na o rezultatas tai tas pats... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2012 04 26, 20:32)
As jau pradedu suprasti kazka apie moteris.. Jeigu noresi tik isdulkinti, tai vargu ar pavyks..
Ogi jeigu noresi "draugauti" tai ir isdulkinsi..

Pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
Untani,nu nepatikot sitai moteriskai-rasit kita.Laisvu daug,o jus padorus vyriskis.Gal kazkada atrasit savaja 4u.gif
Atsakyti
Kol žiūrėsit į merginas kaip į prostitutes kurios tinkamos tik dulkinimui ir už dulkinimą pinigų paėmimui iš jų , tol jų ir nesuprasit .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 05 12, 01:44)
Kol žiūrėsit į merginas kaip į prostitutes kurios tinkamos tik dulkinimui ir už dulkinimą pinigų paėmimui iš jų , tol jų ir nesuprasit .

Aš tai nebūčiau tokia griežtą.
Man regis, kad apskritai, viskas yra gerai. Žmonės susitinka, pasirodo vienas kitam patrauklūs, pabendrauja, iš to sužino, koks kito požiūris į tam tikrus dalykus, kokie lūkesčiai iš bendravimo, pasidaro išvadas apie ateityje laukiančias perspektyvas ir priima atitinkamus sprendimus: skirstytis ar draugauti, ... iki tol, kol neužvaldo obsesiniai jausmai (bet čia jau kita tema).
Atsakyti