QUOTE(Moonte @ 2012 04 12, 10:24)
Nekenciu pavydo, fiziskai nepernesu pavyduoliu.
Manau, kad pavyduoliai yra nepilnaverciai, savimi nepasitikintys zmones, krtais net ligoniai. Negaliu pateisinti pavydo, niekaip. Mane kaip zmogu zeistu pavydas. Nemanau, kad meile galima tapatinti su pavydu, esu isitikinusi, pavydas zudo meile.
Mano galva yra amoralu kai pernesa atsakomybe uz savo paranoja kitam, neva ne taip pasisuko, paziurejo, pasoko, nusisypsojo. Neistikimybe vyksta pavyduolio galvoje, bet prie ko cia kitas zmogus... Nezinau, man tie visi pasiteisinimai, jog myli, brangina ir t.t. yra vejai. Nes kai myli, brangini, neabejoji zmogaus padorumu, neskaudini jo savo nepilnavertiskumo apraiskom.
Na va, tiesiai šviesiai.
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 10:41)
Na gerai kas liecia ta flirta ir pavyduliavima. Turiu kolege kuri yra ir dievobaiminga ir turinti seima, bet kas liecia flirta nematant jos vyrui ir to nezinant jam tai as nepavadinciau nekaltu flirtu. Beabejo flirtuoja ne su bet kuom, o tik su valdzia. Ir tas flirtas kuris buvo seniau nekaltas ir tik zodziais tai pasakysiu jog jis peraugo ir i prisilietimus ir susitikus apsikabinimus ir bucinius ele pasisveikinimo, bet uztenka pasiziureti i akis vienas kito, tai as nepasakyciau jog tai tik nekaltas flirtas. Ir realiai ar moteris ar vyras flirtuotu su zmogumi kuris jam ar jai nepatinka? Manau jog ne... Ji istekejusi ir turi 2 vaikus jis taipogi, bet nekaltas flirtas jau peraugo ir i rimtesnius santykius. Tai beabejo tai ne taisykle, bet tai zingsnis link... tik skirtumas jog kaip kurie sustoja, o kiti ir toliau nori eiti ir daro zygius jog perzengti ta riba, o ta riba yra emocine ir labai slidi. Pasakysiu jog man vienodai rodo ir as tai matau visa is salies nedalyvaudamas tame procese, bet man gaila jos vyro kuriam uz akiu tai yra daroma... Beabejo as dziaugiuosi uz moteris ir labai jas vertinu kurios flirtuodamos tuo paciu metu duoda suprasti jog net neturetu sansu ir tai tik zaidimas, o ne tai jog palieka atvirus klausimus. Vyrai yra tokie padarai kurie ne visada teisingai supranta ir jiems reikia tai konkreciai pasakyti...
Papildyta:
O kaip reaguotum jog tas flirtas perauga i sms? Juk is salies tai gali atrodyti visiskai kitaip nei rialiai...
O tai ką, bučiniai ir apsikabinimai susitikus jau yra rimti santykiai?

Ar sms'ai? Ir kodėl ištekėjusi bei du vaikus turinti moteris negali žavėtis kokiu nors žmogum? Ar jūs norit pasiguldyti kiekvieną, kuria/-iuo žavitės? Aš tai ne.

Ir pagaliau, kurioj vietoj tas jūsų kolegės dievobaimingumas?