Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikinas nepasitiki

Taigi moterys mato vienaip, o vyrai kitaip ir cia nieko nepakeisi, manau tai jau pas vyra genuose kaip pas koki zveri, ginti savo patele nuo kitu patinu biggrin.gif gerai dabar jus pabandykite vaikino vietoje save pastatyti, ir kaip reaguotumete jeigu pas vaikina telefone tarkim kokiu sms intriguojanciu atsirastu, arbar kaip reaguotumet jeigu kur pamatytumete pravaziuojant kaip jis su mergina susitinka apsikabina ir pasibuciuoja ir dar neskuba vienas kito paleisti, o jus tik tiek ir pamatytumete, manau jog neapsidziaugtumete ir galvotumete kas? kaip? kodel? beabejo gal tai nekalta ir butu ir tik taip apsikabinimas, bet tuo metu manau jums nelabai tas taip atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 10:58)
Taigi moterys mato vienaip, o vyrai kitaip ir cia nieko nepakeisi, manau tai jau pas vyra genuose kaip pas koki zveri, ginti savo patele nuo kitu patinu  biggrin.gif  gerai dabar jus pabandykite vaikino vietoje save pastatyti, ir kaip reaguotumete jeigu pas vaikina telefone tarkim kokiu sms intriguojanciu atsirastu, arbar kaip reaguotumet jeigu kur pamatytumete pravaziuojant kaip jis su mergina susitinka apsikabina ir pasibuciuoja ir dar neskuba vienas kito paleisti, o jus tik tiek ir pamatytumete, manau jog neapsidziaugtumete ir galvotumete kas? kaip? kodel? beabejo gal tai nekalta ir butu ir tik taip apsikabinimas, bet tuo metu manau jums nelabai tas taip atrodytu.

Visada viską galima pagalvoti. Bet vieni užsiplieskia ir čia pat gatvėj ima "varžovui" plunksnas pešioti, o kiti pasikalba kaip žmonės ir išsiaiškina. Va čia ir skirtumas, kad jūs iš karto įžvelgtumėt neištikimybę, kažkokius slaptus santykius ir t.t., kitas gal ir suprastų, kad draugai susitiko, gi normalu jiems ir apsikabint, ir bučkiais apsidalint (ne prancūziškais seilėtais, o pakštelėjimais į skruostus biggrin.gif ). Čia, kaip sakoma, kiekvienas pagal savo sugedimo laipsnį.
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 10:58)
Taigi moterys mato vienaip, o vyrai kitaip ir cia nieko nepakeisi, manau tai jau pas vyra genuose kaip pas koki zveri, ginti savo patele nuo kitu patinu  biggrin.gif  gerai dabar jus pabandykite vaikino vietoje save pastatyti, ir kaip reaguotumete jeigu pas vaikina telefone tarkim kokiu sms intriguojanciu atsirastu, arbar kaip reaguotumet jeigu kur pamatytumete pravaziuojant kaip jis su mergina susitinka apsikabina ir pasibuciuoja ir dar neskuba vienas kito paleisti, o jus tik tiek ir pamatytumete, manau jog neapsidziaugtumete ir galvotumete kas? kaip? kodel? beabejo gal tai nekalta ir butu ir tik taip apsikabinimas, bet tuo metu manau jums nelabai tas taip atrodytu.

Niekada gyvenime nenarsiau vyro telefone, nors jis ji meto visur, kur papuola. Niekada neskaciau jo korespondencijos. Zemas lygis, kuistis ir skaityti ne tau skirtus pranesimus, laiskus.

Daug laiko praleidziu VIENA, be prievaizdo, Apeninuose, Pirenu pusiasaliuose, ten susitike zmones buciuojasi, tikri pasileideliai. Itariu, vyras turetu mane prisiristi prie kojos. Jau nekalbu, jog esu artistiska, groju gitara, dainuoju, soku, todel matoma, sulaukiu demesio. Cia jau visai netvarka.

Bukite malonus, netapatinkite visu vyru su savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 balandžio 2012 - 10:23
QUOTE(Moonte @ 2012 04 12, 11:12)
Daug laiko praleidziu VIENA be prievaizdo, Apeninuose, Pirenu pusiasaliuose, ten susitike zmones buciuojasi. Itariu vyras turetu mane prisiriskti prie kojos. Jau nekalbu, jog esu artistiska, groju gitara, dainuoju, soku. Cia jau visai netvarka.

Vajei, jus tik į vienuolyną uždaryti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 12, 11:13)
Vajei, jus tik į vienuolyną uždaryti. hihihi.gif

Gresme moralei ir dorovei. Gerai, kad ne inkvizicijos laikai, tuomet amen butu irnesakyk.gif
Atsakyti
Pvydas - dviprasmiskas schmoll.gif beveik visada - Pavyduolis ištiesų abejoja tik pačiu savimi (Onerė De Balzakas) 4u.gif

JUms niekada i galva neatejo, kad labiausiai pavydus yra tie kurie patys linke isduoti? smile.gif
Atsakyti
Kadangi kalba eina apie pavyduliavima tad as ir bandau pazvelgti kodel taip yra, o ne tai jog eiti i krastutinumus. Gerai jeigu pas jus seimoje viskas gerai su tuo, pagirtina tuomet, bet nevisur taip yra tad pabandykime suprasti, o ne is karto kaltinti. Gerai ne paslaptis jog vyrai ir taipogi moterys nueina i kaire, o klausimas nuo ko tai prasideda? juk tik pamate vienas kita ir pasisveikine nesugula. Manau pradzioje buna ir flirtas ir visa kita. Juk pacios prisiminkite kaip kurete su saviskiais santykius juk irgi flirtavote nes nuo to ir prasideda... tuo sakydamas as nesakau jog jeigu flirtuojete tad jau viskas neistikimos, bet pamastykite giliau truputi, o ne tai jog is karto kritikuokite....
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 11:41)
Na gerai kas liecia ta flirta ir pavyduliavima. Turiu kolege kuri yra ir dievobaiminga ir turinti seima, bet kas liecia flirta nematant jos vyrui ir to nezinant jam tai as nepavadinciau nekaltu flirtu. Beabejo flirtuoja ne su bet kuom, o tik su valdzia. Ir tas flirtas kuris buvo seniau nekaltas ir tik zodziais tai pasakysiu jog jis peraugo ir i prisilietimus ir susitikus apsikabinimus ir bucinius ele pasisveikinimo, bet uztenka pasiziureti i akis vienas kito, tai as nepasakyciau jog tai tik nekaltas flirtas. Ir realiai ar moteris ar vyras flirtuotu su zmogumi kuris jam ar jai nepatinka? Manau jog ne... Ji istekejusi ir turi 2 vaikus jis taipogi, bet nekaltas flirtas jau peraugo ir i rimtesnius santykius. Tai beabejo tai ne taisykle, bet tai zingsnis link... tik skirtumas jog kaip kurie sustoja, o kiti ir toliau nori eiti ir daro zygius jog perzengti ta riba, o ta riba yra emocine ir labai slidi. Pasakysiu jog man vienodai rodo ir as tai matau visa is salies nedalyvaudamas tame procese, bet man gaila jos vyro kuriam uz akiu tai yra daroma... Beabejo as dziaugiuosi uz moteris ir labai jas vertinu kurios flirtuodamos tuo paciu metu duoda suprasti jog net neturetu sansu ir tai tik zaidimas, o ne tai jog palieka atvirus klausimus. Vyrai yra tokie padarai kurie ne visada teisingai supranta ir jiems reikia tai konkreciai pasakyti...
Papildyta:

O kaip reaguotum jog tas flirtas perauga i sms? Juk is salies tai gali atrodyti visiskai kitaip nei rialiai...

thumbup.gif drinks_cheers.gif į paryškintą sakinį smile.gif
tai aš apie ką ir kalbu. buvau aš tokioj situacijoje, ir nieko gero apie žmogų pasakyt negaliu, kuris negerbia savo antros pusės "taip flirtuodamas", o paskui sakydamas, kad mol tu čia išsigalvoji, čia tik šiaip, jis/ji man rašo, aš tik atrašau...
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 11:24)
Kadangi kalba eina apie pavyduliavima tad as ir bandau pazvelgti kodel taip yra, o ne tai jog eiti i krastutinumus. Gerai jeigu pas jus seimoje viskas gerai su tuo, pagirtina tuomet, bet nevisur taip yra tad pabandykime suprasti, o ne is karto kaltinti. Gerai ne paslaptis jog vyrai ir taipogi moterys nueina i kaire, o klausimas nuo ko tai prasideda? juk tik pamate vienas kita ir pasisveikine nesugula. Manau pradzioje buna ir flirtas ir visa kita. Juk pacios prisiminkite kaip kurete su saviskiais santykius juk irgi flirtavote nes nuo to ir prasideda... tuo sakydamas as nesakau jog jeigu flirtuojete tad jau viskas neistikimos, bet pamastykite giliau truputi, o ne tai jog is karto kritikuokite....

Tai tu manai, kad kiekvienas flirtas baigiasi lova? Ir kiekvieną kartą reikia drebėti, kai tavo moteris žiūri/kalba su kitu vyru?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 12, 12:29)
Tai tu manai, kad kiekvienas flirtas baigiasi lova? Ir kiekvieną kartą reikia drebėti, kai tavo moteris žiūri/kalba su kitu vyru?

na ne, ne taip...tikrai ne kiekvienas flirtas baigiasi lova, jei taip būtų, turbūt būčiau su n 100 vyrų permiegojus. Bet užsimerkti į tai nėra naudinga tikrai. Pulti kaltinti irgi ne, bet užbrėžti tam tikras ribas reikia. Tarkim mano galva ribos yra tada, kai jau nekaltas flirtas perauginėja į rimtesnius santykius, kai vakarais nuolat yra susirašinėjama SMS su tuo kitu ir slepiama, trinama, kai nutaikoma proga išgerti kavutės be partnerio žinios ir tt. Kai meluojama, tipo einu ten ir ten, o iš tikrųjų susitinkama su kitu žmogum. Va tada tai jau aliarmas kad kažkas ne taip. Esu turėjus superinius santykius su žmogum, kai net į sodybas su draugais atskirai važiuodavom ir net mintis nesukirbėdavo kad kažkas gali nutikti, taip pat turėjau ir tokius, kai jauti kad kažkas ne taip ir vsio:)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 12, 10:29)

Na jeigu as taip galvociau tai jau tikrai tureciau guleti specializuotoje istaigoje biggrin.gif As nesu nesveikas pavyduoles kaip kad isivaizduoji tikriausiai... esme kalbu ne apie save, ne apie tave, o aplamai apie tai kaip buna gyvenime ir yra nutike taip jog buvo perzengtos ribos. Jeigu galvoji jog jeigu as flirtuoju tai jau noriu i lova, tai toli grazu, nei karto kiek esu turejas merginu ir buves kartu nebuvau nei karto nuejes i kaire ir nei karto jokiu dviprasmisku veiksmu padares. Todel jog as pries darydamas pamastau ir kita varijanta kaip as jausciaus jeigu mano antra puse toje ar kitoje situacijoje atsidurusi butu, tai del to ir vertinu supratima, pasitikejima ir abipusius santykius. Atsakyk man i viena tik klausima, nuo ko prasideda dvieju zmoniu santykiai? kaip pati supranti?
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 12, 11:36)
na ne, ne taip...tikrai ne kiekvienas flirtas baigiasi lova, jei taip būtų, turbūt būčiau su n 100 vyrų permiegojus. Bet užsimerkti į tai nėra naudinga tikrai. Pulti kaltinti irgi ne, bet užbrėžti tam tikras ribas reikia. Tarkim mano galva ribos yra tada, kai jau nekaltas flirtas perauginėja į rimtesnius santykius, kai vakarais nuolat yra susirašinėjama SMS su tuo kitu ir slepiama, trinama, kai nutaikoma proga išgerti kavutės be partnerio žinios ir tt. Kai meluojama, tipo einu ten ir ten, o iš tikrųjų susitinkama su kitu žmogum. Va tada tai jau aliarmas kad kažkas ne taip. Esu turėjus superinius santykius su žmogum, kai net į sodybas su draugais atskirai važiuodavom ir net mintis nesukirbėdavo kad kažkas gali nutikti, taip pat turėjau ir tokius, kai jauti kad kažkas ne taip ir vsio:)

Taip, jūs teisi, jeigu jau norisi trinti, slėpti ir meluoti, vadinasi, pats jauti, kad kažką negero, neleistino darai šalia esančio žmogaus atžvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 11:50)
Na jeigu as taip galvociau tai jau tikrai tureciau guleti specializuotoje istaigoje  biggrin.gif  As nesu nesveikas pavyduoles kaip kad isivaizduoji tikriausiai... esme kalbu ne apie save, ne apie tave, o aplamai apie tai kaip buna gyvenime ir yra nutike taip jog buvo perzengtos ribos. Jeigu galvoji jog jeigu as flirtuoju tai jau noriu i lova, tai toli grazu, nei karto kiek esu turejas merginu ir buves kartu nebuvau nei karto nuejes i kaire ir nei karto jokiu dviprasmisku veiksmu padares. Todel jog as pries darydamas pamastau ir kita varijanta kaip as jausciaus jeigu mano antra puse toje ar kitoje situacijoje atsidurusi butu, tai del to ir vertinu supratima, pasitikejima ir abipusius santykius. Atsakyk man i viena tik klausima, nuo ko prasideda dvieju zmoniu santykiai? kaip pati supranti?

Nori mano atsakymo, kad galėtum manaisiais savo paties žodžius patvirtint? Į sveikatą.
Gyvenime visko būna. Kartais išeini į gatvę ir plyta ant galvos nukrenta. Tai ką, riziką įvertini ir niekur neini iš namų? O gal eini su šalmu ir šiek tiek dažniau apsidairai, kas aplink dedasi?
Atsakyti