QUOTE(vilte-kns @ 2012 04 19, 12:37)
labas rytas mamytes
reginiuk su tortadieniu
ateinu pasiguosti,kad katik buvom pas gyd.sveriam 6 kg.o ugis 60cm.padidino D vitamino doze,nes sake per daug svorio priauga, 3kg per abu men,kad yra rachito pozymiu:(((((( auga labai greitai ir truksta D vitamino,taip bijau to rachito eina sau :verysad:liepe maziau duoti (.)(.) ir daugiau judeti,o pas mane jis istisai nori papo ir miegoti:((((
tikras absurdas, kad mažiau duoti (.)(.)

dar nei vienas vaikas nuo savo mamos pieno nenutuko.
Man sakė daktarė, kad gal naktim nebemaitink, nes priauginėjom po 1 kg. 400 g. pirmais mėnesiais. Bet aš tai žinojau, kad tai normalu, o naktinis maitinimas ypatingai svarbus pradžioje, dėl pieno fabriklėlio užsiturbinimo, todėl tiesiog pakeičiau gydytoją. nes ir kiti patarimai buvo ne kokie jos. Vėlesniais mėn. mažėjo, priaugdavom po 800 g. ir t.t.
Vakare Saulutę pati užmigdžiau per vieną valndą. (.) beveik neprašė. Ryte prabudo 6 val. (.) (.) neprašė, tik taip inkšt, tai per 45 min. užliūliavau ir išmiegojo dar iki 9 val. Dabar tik per pietus lyja, lauke neina migydyti, nes kiekvieną dieną pietų lauke miegodavo.
Tai namie neina nulaužti man jos. (.) nereikalauja, bet ir nemiega. Nu žiūrėsim kas čia bus.
Bet visumoje manau neblogai viskas čia mums einasi. Rytoj bus savaitė lygiai kai pradėjom šuitą reikaliuką