Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

Gal vertėtų paskambinti į tą vaistinę ir paklausti? Aš gegužės mėn. viduryje pirkau juos. Jeigu dar bus tą pati kainą, tai paimčiau tikrai dar 15-ką.
Atsakyti
Ramune, as pirkau Gintarineje vaistineje, tai mokejau dar brangiau (apie 180 uz 15 tabelciu) doh.gif kita karta bandysiu paieskoti kitose g.gif
Atsakyti
Ką tik skambinau į vaistinę, tai sako: "Jus nebe pirmą kartą skambinat jau? " biggrin.gif prisipažinkit kas dar teiravosi? wink.gif 15 tabl. - 88lt berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 16:04)
Ką tik skambinau į vaistinę, tai sako: "Jus nebe pirmą kartą skambinat jau? " biggrin.gif prisipažinkit kas dar teiravosi? wink.gif 15 tabl. - 88lt berods smile.gif

Geras bigsmile.gif tai neverta closto pirkti. O uz 160 ar 180 as tikrai negaliu, kur dar konsultacijos, visi kiti vaistai doh.gif
Atsakyti
Nu va, gerai, kad užvedžiau temą apie šių vaistukų kainą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 16:24)
Nu va, gerai, kad užvedžiau temą apie šių vaistukų kainą wink.gif

Aha, aciu tau 4u.gif dabar galesim pabandyti ir su Letrozoliu. Nors as jau ir Closta visai papigiai perku. 10 tableciu apie 12 lt gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai zinot ka as pagalvojau... doh.gif as tai pirkau Femara, o jus gal kokias kitas? man net i galva nesove paklausti biggrin.gif doh.gif maciau kitu rusiu sie vaistai pigiau kainuoja. Idomu kuo jie skiriasi? Ar tik kaina?
Atsakyti
Mano irgi Femara smile.gif o kur Clost tai pigiai parduoda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 02, 14:43)
Mano irgi Femara smile.gif o kur Clost tai pigiai parduoda? smile.gif

Na tada tikrai labai idomu g.gif Per metus dvigubai atpigo bigsmile.gif

O Closta as Lenkijoje perku, 15 PLN kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 02, 13:59)
Na tada tikrai labai idomu  g.gif  Per metus dvigubai atpigo  bigsmile.gif 

O Closta as Lenkijoje perku, 15 PLN kainuoja  smile.gif

wau, geras bigsmile.gif su mūsų LT receptu? O kaip kažin ten Gonalis?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 03, 20:45)
wau, geras  bigsmile.gif su mūsų LT receptu? O kaip kažin ten Gonalis?

Aga, su lietuvisku receptu smile.gif Gonalis irgi pigiau, bet kiek klausdavau, tai vis neturi. Bet dave viena vaistininke savo numeri, sako kai ruosites vaziuoti, tai pasiskambinkit, uzsisakysim.
Atsakyti
O čia Suwalkuose perkat?
Atsakyti