Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(carramela @ 2012 03 23, 14:59)
Pas mane viskas atvirkščiai.....Vyras žiauriai nori vaikelio, o vat aš ne.... Jaučiuosi tokia nepaisruošus motinystei, visiškai nieko neišmanau...o dar kai pagalvoji, reikia butą įsirengti, finansai neleidžia gaminti vaikelio...

Pas mus panašiai smile.gif Vyras toks "atsipūtęs" - o aš tai noriu, bet vat man vis kas nors trugdo: tai darbe kas nors, tai dar reik pinigėlių pasitaupyt (būtinai reik dantis susiprotezuot kelis, o tai ne paslaptis, kainuoja ne centus) ir t.t. Bet panašu, kad nebereiks abejoti, nes ryt darausi testą ir jaučiu kad bus II smile.gif Mūsų atveju - kaip ir planavom abu, nes visgi nelabai ir saugomes jau kelis mėn., bet intensyviai ir neplanavom. Bet tai abipusis sprendimas (kaip ir kompromisas mūsų atveju).
O šiaip tai tikrai turi planuoti abu. Kaip nors paslapčia - negalima.
Atsakyti
QUOTE(carramela @ 2012 03 23, 12:59)
Pas mane viskas atvirkščiai.....Vyras žiauriai nori vaikelio, o vat aš ne.... Jaučiuosi tokia nepaisruošus motinystei, visiškai nieko neišmanau...o dar kai pagalvoji, reikia butą įsirengti, finansai neleidžia gaminti vaikelio...

...dar nori nuvaziuoti ten ar ten, pamatyt, issidukt, isbandyt kas neisbandyta... mane pleso abejones, nors meldziuosi kad tik pagauciau netyciuka unsure.gif pas mus buvo du nesekmingi nestumai ir dabar kai bandau mb uzsiminti kad gal jau laikas vel bandyt, jis labai nenoriai apie tai kalba verysad.gif galeciau ikyriau pradet nagrinet sita tema, bet kazko pati vis susilaikau...kazkokia makalyne doh.gif atrodo, netyciukas issprestu visus reikalus g.gif
Atsakyti
O kaip jums situacija, kad vyras nenori vaiko, kol neturi savo nuosavo busto, o zmonai jau virs 40, paskutinis sansas susilaukti vaikelio, o jis grieztai ,ne, ir viskas verysad.gif Galima butu susiorganizuoti netyciuka, bet kad jis pats atsakingas uz apsisaugojimo priemones, nepasitiki zmona situo klausimu g.gif cia,sakyciau, jau moraline dilema.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2012 03 29, 20:30)
O kaip jums situacija, kad vyras nenori vaiko, kol neturi savo nuosavo busto, o zmonai jau virs 40, paskutinis sansas susilaukti vaikelio, o jis grieztai ,ne, ir viskas verysad.gif Galima butu susiorganizuoti netyciuka, bet kad jis pats atsakingas uz apsisaugojimo priemones, nepasitiki zmona situo klausimu g.gif  cia,sakyciau, jau moraline dilema.

Baisu butu i tokia situacij patekt doh.gif Bet tiem vyram tai visada kazko tai atrodo kad vis vaiko naislaikys ar panasiai... Toks jausmas kad vaiko nuomojamam ar tevu buste neisauginsi mirksiukas.gif doh.gif
Bet as manau ryzciausi rizikuot ir gaudyt neticiuka, nes biologinis laikrodis tiksi greitai, o prarasti sansa pajausti motinystes skoni del kazkieno baimiu del ateities, manau yra absurdas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2012 03 29, 18:30)
O kaip jums situacija, kad vyras nenori vaiko, kol neturi savo nuosavo busto, o zmonai jau virs 40, paskutinis sansas susilaukti vaikelio, o jis grieztai ,ne, ir viskas verysad.gif Galima butu susiorganizuoti netyciuka, bet kad jis pats atsakingas uz apsisaugojimo priemones, nepasitiki zmona situo klausimu g.gif  cia,sakyciau, jau moraline dilema.

blink.gif o jei ir maniskiui taip nutiks? Nes dabar tai yra pretekstas dar nebandyti pastoti, neturim namu, reik pradiniam inasui taupyti... O ka jei taupysim dar ateinancius 10 metu? Ryt laukia ilgas pokalbis...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti