Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuojame BodyGym klube

sveikos, birzeliui zada nuleisti kainas, laukiu kiek mum kainuos manau apie 10lt turetu pigiau but
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 05 21, 10:16)
sveikos,  birzeliui zada nuleisti kainas, laukiu  kiek mum kainuos manau  apie 10lt turetu pigiau but

Gal yra kokiu naujienu del kainu? 4u.gif
Atsakyti
Nuo pirmadienio t.y birzelio 9dienos neriboto kaina 145lt bus
12k nesikeicia
Atsakyti
si me paskutini pildyma darysiu ketvirtadien 24d, veliau tik 08.07
Atsakyti
sveikos,primenu kad dar si menei kaina vasariska 145lt neribotas
nuo sio men galo grstam i senas kainas 155 neribotas
pildymai kiekviena antradieni ir ketvirtadieni
Atsakyti
iki 08.25dieos neribotas 145lt
veliau kaina gris i 155 wink.gif
pildymai kiekviena antradieni ir ketvirtadieni, aktyvuot reik per einama menesi.
Atsakyti
Man iskilo toks klausimukas, ar Aurelija keicia kada nors muzika.. g.gif??? Buvau penktadieni pas ja po puses metu petraukos (nes ji dabar pavaduoja Neringa), tai muzikos CD vis tas pats.. doh.gif
Atsakyti
Nei muzikos, nei pratimu praktiskai nekeicia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2014 08 23, 22:13)
Nei muzikos, nei pratimu praktiskai nekeicia biggrin.gif

Siaip kiek pastebiu, tai dauguma treneriu turi savo "pamegtus" pratimus. Man tas nekliuna, nes per laika supranti kaip teisingai juos atlikti.. Nes pvz Jano kiekviena karta nauju pratimu ivedinejimas ir darbas dideliu tempu, man atrodo zalojimas savo kuno g.gif
Atsakyti
grizo aurelija?

reiks ir man tada grist pas ja.. lankiau jos tren,pries 5metus, pries 3 ir netaip seniai - muzika ir pratimai dauguma tikrai tie patys bet man patinka is tiesu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 08 24, 13:19)
grizo aurelija? 

reiks ir man tada grist  pas ja..  lankiau jos tren,pries 5metus, pries 3 ir  netaip seniai - muzika ir pratimai dauguma tikrai  tie patys bet man patinka is tiesu blush-anim-cl.gif

o ji buvo isejus..? g.gif
dabar tai ji pavaduoja Neringa:) SIandien buvo keli nauji muzikos hitukai:) bet kai pradzioje uzsiemimo uzgrojo 3 metai is eiles ta pati daina "I loose..", jau galvojau vel tas pats diskas suksis doh.gif
Atsakyti
ne ji nebuvo isejus - as cia buvau isejusi biggrin.gif seniai nesilankau bg o reiktu grist biggrin.gif

Pildymai primenu vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais - ryt irasysiu visus kuriu pinigeliai sukris iki 9h ryto wink.gif

neriboto kaina 155lt
Atsakyti