Seila , nerašė daugiau tas vaikinas? Žinok man labai panaši siuacija su dviem vaikinais šiom dienom buvo. Trumpai papasakosiu apie vieną iš jų. Jis kitaip nei taviškis ne pas mane veržėsi, o kvietė pas save ale ramiai vakarą praleisti ir pabūti iki ryto
Sveikutės
Seila , nerašė daugiau tas vaikinas? Žinok man labai panaši siuacija su dviem vaikinais šiom dienom buvo. Trumpai papasakosiu apie vieną iš jų. Jis kitaip nei taviškis ne pas mane veržėsi, o kvietė pas save ale ramiai vakarą praleisti ir pabūti iki ryto
Aš jį pažįstu jau labai seniai ir jis man normalus visada atrodė. Aišku aš atsisakiau ir pasiūliau kitaip praleisti laiką, sakau ar būtina panelę iškart į lovą tystis, o jis sako juk jau suaugusi mergina esi tai ir siūlau normaliai, o be to vėliau dingsta visi susivaržymai ir tada jau galima laisvalaikį leisti
Aiste P., parase parase...Musu susirasinejimas baigesi ties tuo jog as jo nepriimu pas save nors susitikti noreciau...ir sakau isvis ko tu taip i tuos namus verziesi, tai parase vajezau vajezau daugiau nieko nesakysiu.tai as irgi atrasiau ir nesakyk...Psio tyla. Tai gavau sms jo po 4val tylos (jau maniau finito
zinot as nesuprantu negi vaikinai nezino kad merginas reikia prisijaukinti...grazus laikas,bendravimas,demesys,gal kazkur pakviesti...o cia iskart...As pvz visada galvoju jog vyrai tas visas savalkas kurios leidziasi buti isnaudojamos jie ju niekada sau i zmonas merginas ir i rimtesnius santykius nesileis...juk jie patys nera durni...su tokiom tik pazaidzia jei jos leidziasi...
QUOTE(Seila @ 2012 04 18, 14:02)
zinot as nesuprantu negi vaikinai nezino kad merginas reikia prisijaukinti...grazus laikas,bendravimas,demesys,gal kazkur pakviesti...o cia iskart...As pvz visada galvoju jog vyrai tas visas savalkas kurios leidziasi buti isnaudojamos jie ju niekada sau i zmonas merginas ir i rimtesnius santykius nesileis...juk jie patys nera durni...su tokiom tik pazaidzia jei jos leidziasi...
Na, jis nieko nenori is taves apart sekso ir jis nemato prasmes jaukintis
Antra, kuri cia savalka? Isnaudojamos tik kvaileles, bet galvoja, gal ir tau tik sekso noris, paskui gal jis ir bandytu kazka rutuliuoti, arba ne. O dabar jis aiskiai tau parodo, kad dabar arba pradziai jam to is taves ir tereik, o kadangi pas jus dar ir atstumas, tai, manau, santykiai tuo ir apsiribos, nes jis turi kazka pasonej, nors nuotykiams NE nesako
Oj neturejom nieko blogo mintyse nei vienai is jusu sakydama apie savalkas...cia buvo man garsus pamastymas... jei nebutu tokiu merginu nebutu gal ir vyru tokiu...bet kaip sakau pasaulyje matyt reikia visko jog butu pusiausvyra...
as klausiau jo,ar ieskai nuotykiu, sako ne tik laisvalaiki noriu praleisti...
aj krc... laikas parodys...kas ten per parazitas...
as klausiau jo,ar ieskai nuotykiu, sako ne tik laisvalaiki noriu praleisti...
QUOTE(Aiste P. @ 2012 04 18, 14:38)
Sveikutės
Aš jį pažįstu jau labai seniai ir jis man normalus visada atrodė. Aišku aš atsisakiau ir pasiūliau kitaip praleisti laiką, sakau ar būtina panelę iškart į lovą tystis, o jis sako juk jau suaugusi mergina esi tai ir siūlau normaliai, o be to vėliau dingsta visi susivaržymai ir tada jau galima laisvalaikį leisti

Blyn, tipo pažiūrėsiu ar gera lovoje, o jei gera, tai bandysim toliau santykius rutuliot
Grįžau iš pasivažinėjimo po Vilnių, vėl pusę miesto apvažiavau
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 18, 15:39)
Verių parkas, Neries pakrantė, Vingio parkas
jau bus kokie 30 km šiandien

Augini raumenukus ant kojyciu?
QUOTE(Seila @ 2012 04 18, 17:41)
čia tas važinėjimas ne kiek dėl raumenukų, kiek dėl buvimo gamtoje ir minčių apvalymo nuo visokių nesąmonių
(Kojų raumenukais niekad nesiskundžiau
QUOTE(Seila @ 2012 04 18, 14:21)
1.Oj neturejom nieko blogo mintyse nei vienai is jusu sakydama apie savalkas...
2.as klausiau jo,ar ieskai nuotykiu, sako ne tik laisvalaiki noriu praleisti...
aj krc... laikas parodys...kas ten per parazitas...

2.as klausiau jo,ar ieskai nuotykiu, sako ne tik laisvalaiki noriu praleisti...
1. Nesupratau, ka tu turi omenyje sakydama savalkos
2. Taip, jis nori laisvalaikio, t.y. kolkas neipareigojantis seksas ir nuejimas y kavine laikas nuo laiko
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 18, 16:39)
3.Blyn, tipo pažiūrėsiu ar gera lovoje, o jei gera, tai bandysim toliau santykius rutuliot
3. Na, gal jam seksas labai svarbu
Na panos ir dienelė... iš nervų net temperatūra pakilo arba vėl susirgau, nuo keturių ryto praktiškai nebelabai miegojau, atrodau kaip zombis, darbas tikrai puošia žmogų. Kažkoks visapusiškas nusivylimas ir nepasitikėjimas savimi, kas yra pasidarę man nebesuprantu, tik tikiuosi artimiausiu metu daugiau tokių stresų neturėsiu ir viskas bus gerai, nes tikrai teks į depresijos skyrelį persikraustyti persivadinus į kokią Loca_fleur
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 18, 16:39)
Verių parkas, Neries pakrantė, Vingio parkas
jau bus kokie 30 km šiandien

Kaip faina
vaikstinejau siandien...jau tiek daug dviratininku...ir audziau minti, kad uz kokios savaiteles pradesiu vazineti ir prisiminiau, kad pas mane ieinant i laiptine reikia uzsinesti dvirati laiptais
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 18, 17:56)
Na panos ir dienelė... iš nervų net temperatūra pakilo arba vėl susirgau, nuo keturių ryto praktiškai nebelabai miegojau, atrodau kaip zombis, darbas tikrai puošia žmogų. Kažkoks visapusiškas nusivylimas ir nepasitikėjimas savimi, kas yra pasidarę man nebesuprantu, tik tikiuosi artimiausiu metu daugiau tokių stresų neturėsiu ir viskas bus gerai, nes tikrai teks į depresijos skyrelį persikraustyti persivadinus į kokią Loca_fleur 
Kas šitą vaiką nuskriaudė?!!
Daina iš vakarykščio filmo
Imeciau kelias nuotraukytes...
siek tiek gavau is fotografes...