o aš jau skaitau su šypsena veide.. ir va, netikėtoje vietoje, netikėtu metu... ir BAM... vedęs
o aš jau skaitau su šypsena veide.. ir va, netikėtoje vietoje, netikėtu metu... ir BAM... vedęs
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 20, 18:19)
va va... ir as apie ka
QUOTE(kissa666 @ 2012 04 20, 18:00)
vz, pries sporta, varau as iki Senuku, man reikejo kraiko nupirkti juros kiaulytei
galva neplauta, dzinsai, striuke paprasta... ten vienas pokas to kraiko 15kg, pasiemiau du, vezu su vezimeliu iki masinos, o masina ant kalniuko stovi
uzvezu vezimeli iki bagazines, o jis atgal rieda
stoviu ir mastau kaip cia ta kraika isimti... eina vyras, toks metu 30-32
ir rusiskai su manim "Panele, gal jums padeti?", sakau "Butu malonu"... na idejo jis man ta kraika i masina, uzdariau bagazine, o jis vis dar stovi
sako "Gal susipazinti galima?", sakau "Galima"
jis paprase mano numerio, as jau pasiruosiau duoti, ir jis man "Jus gi nieko pries kad as vedes?!"
ir rodo man ranka su ziedu
kaip pasimeciau
pasakiau kad ne, ka vede vyrai man tabu 
graži istorija, tik pabaiga kažkaip girdeta
pastebiu, kad mano amžiaus nevedusių vyrukų mažai labai... bet su vedusiu niekada neprasidėčiau - tai ne mano būdui...
QUOTE(rimkka @ 2012 04 20, 18:48)
graži istorija, tik pabaiga kažkaip girdeta 
pastebiu, kad mano amžiaus nevedusių vyrukų mažai labai... bet su vedusiu niekada neprasidėčiau - tai ne mano būdui...
as irgi niekada niekada
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 20, 17:25)
Susirasom rytoj, gal pavyks susiderinti
QUOTE(kissa666 @ 2012 04 20, 18:00)
ir rodo man ranka su ziedu
kaip pasimeciau
pasakiau kad ne, ka vede vyrai man tabu 
Manes tokie dalykai jau nebestebina...dabar visur tik vede vaidenasi
QUOTE(monkey @ 2012 04 20, 20:28)
Susirasom rytoj, gal pavyks susiderinti
...gal, dar kas nors prisijungs?
seniau galvojau, kad ne daug tokiu, bet kai dabar zinau, kad taip elgesi net tie, kurie atrodo, na tokie teisingi ir geri zmones (kitose gyvenimo srityse) 
oki
Vedęs vyras nepaliks savo šeimos, geriausius jaunystės metus jam atiduosi ir liksi prie suskilusios geldos - nei pilnavertės šeimos, nei kur laisvai išeiti gali, visad slėptis turi. ir kokia nereikalinga jautiesi... tokia nepilnavertė moteris... O jam kas? susirinks kojines ir triusikus ir atgal pas žmonelę, kuri kotletukus kepa
o jei išskirsi šeimą, gyvensi su ta graužatimi sąžinės visą likusį gyvenimą... Niekad neturėjau jokių santykių su vedusiu vyru ir tikiuosi to tfu tfu tfu nebus
o jei išskirsi šeimą, gyvensi su ta graužatimi sąžinės visą likusį gyvenimą... Niekad neturėjau jokių santykių su vedusiu vyru ir tikiuosi to tfu tfu tfu nebus
QUOTE(bitute_ @ 2012 04 20, 19:59)
Vedęs vyras nepaliks savo šeimos, geriausius jaunystės metus jam atiduosi ir liksi prie suskilusios geldos - nei pilnavertės šeimos, nei kur laisvai išeiti gali, visad slėptis turi. ir kokia nereikalinga jautiesi... tokia nepilnavertė moteris... O jam kas? susirinks kojines ir triusikus ir atgal pas žmonelę, kuri kotletukus kepa
ramiakas..
vakaras namie su mažiuku, ką tik abu pavalgėm taip ūkiškai
išsikepėm "pirato akies"
o dabar mažiukas žiūri multiką per tv3
o aš laukiu sms-ataskaitos
ir klausau dainos kažkaip šian kelis kart klausiau
nu Kissa irgi sekasi
bet ale rimtai kokie tie vyrai išdrąsėję
anksčiau bent sakydavo kad tipo skiriasi
o dabar aš vedęs
Laira
gerai kad laiku pastebėjai jog nieko gero nebus..
Seila o kaip Tavo "draugas"?
nu Kissa irgi sekasi
Laira
Seila o kaip Tavo "draugas"?
Na ką, pradedam penktadieni
atsidariau vyno ir tv ziuriu
QUOTE(lagita @ 2012 04 20, 20:03)
Tyla...nieko...nei skambucio nei zinutes...aj...cia kaip visada bangomis sugalvoja juk,nors nemeluosiu jog miela butu sulaukti... Matyt 5dienis. Nesedi namie kaip as...Su savo "kariena" iesko nauju grobiu...
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 20, 20:07)
As Mix'o nusipirkau du buteliukus, su saldainiais kertu...
Mano vakaro daina...
http://www.youtube.c...h?v=hLQl3WQQoQ0