Super nuotraukos
Ypač ta, kur su balta suknele ir skrybele
oi Jūs panos
prisikarksėsit tikrai
ir bus taip kad tikrai nieko nesutiksit arba kaip tik sutiksit kažką gegužę arba vasarą
Seila Tu tikrai labai graži
o ta foto su balta suknele iš vis pasaka
Seila Tu tikrai labai graži
Aciu aciu, mergytes...
Bet as visada megstu kartoti, grozis laimes neatnesa (cia kalbant apie vyrus, kodel esu viena, yra kaip yra)...
Dziaugiuosi kaip maza mergaite negaliu atsiziureti, tobula...Zinojau kad man tinka melyna spalva, na bet kad sitaip ji amn tinka nesitikejau...
Balta suknele buvo fotografes, ji paprase kad padarytume keleta kadru prie pelkes, visi kiti drabuzeliai mano. Tai ta sukne kaip vestuvine...Komentaruose FC jau sulaukiau pasisakymo:Kažką praleidau... Ištekėjai?
Paliksiu klausima atvira, gal kas susimastys...
Isikeliau nuotrauku siek tiek i facebook'a...Pasivadinau albuma: ...AKIMIRKOS
Koks skirtumas kaip bus, jei dabar širdis dainuoja- leisiu tai muzikai groti
Dziaugiuosi kaip maza mergaite negaliu atsiziureti, tobula...Zinojau kad man tinka melyna spalva, na bet kad sitaip ji amn tinka nesitikejau...
QUOTE(Seila @ 2012 04 23, 22:41)
Aciu aciu, mergytes...
Bet as visada megstu kartoti, grozis laimes neatnesa (cia kalbant apie vyrus, kodel esu viena, yra kaip yra)...
Na negražumas tuo labiau
Nera nei vieno aplinkui...Telefonas nuolat tyli, o ir ji norinciu suzinoti nera... Taip kad nezinau...
Labas
Seila nuotraukos tiesiog nuostabios
pas mane irgi tylu, ramu...
raso visokiausi draugas.lt, bet kazkaip nezinau, netraukia jie manes
vienas vis siulo susitikti, tipo kazkur netoli gyvena... na bet nezinau, na nepatinka jis man
Seila nuotraukos tiesiog nuostabios
pas mane irgi tylu, ramu...
Seila, wow wow wow !!!
Lb lb lb...
Mergaitės, koks keistas balandis... Aš nutraukiau bet kokius kontaktus su anksčiau turėtom simpatijom ar tiesiog pašnekovais iš praeities, tiesiog tuščia tuščia, nulis kandidatų. O per tą laiką, absoliučiai visos draugės/draugai įsimylėjo ar bent jau atrado antras puseles dėl kurių eina iš proto. Garbės žodis, VISI! Šiandien kroviau telefoną du kartus, jis netilo nuo draugių skambučių apie naujas gražias ir kupinas drugelių istorijas. Džiaugiuosi! Labai labai. Bet žinokit jeigu neturėčiau Jūsų, jei nebūtų šios temos, aš šią akimirką jausčiausi nenormali... Nu rimtai, abydna. Pas visus verda gyvenimai, spalvos keičia viena kitą. Aš jaučiuosi tokia nuskriausta! Kodėl gi negaliu patirti to gražaus jausmo, m?.. Ech. Dėkoju Dievui, kad atradau šią temą. Jūs man tokios brangios!
Labanakt.
QUOTE(Avocado @ 2012 04 23, 22:48)
Mergaitės, koks keistas balandis... Aš nutraukiau bet kokius kontaktus su anksčiau turėtom simpatijom ar tiesiog pašnekovais iš praeities, tiesiog tuščia tuščia, nulis kandidatų. O per tą laiką, absoliučiai visos draugės/draugai įsimylėjo ar bent jau atrado antras puseles dėl kurių eina iš proto. Garbės žodis, VISI! Šiandien kroviau telefoną du kartus, jis netilo nuo draugių skambučių apie naujas gražias ir kupinas drugelių istorijas. Džiaugiuosi! Labai labai. Bet žinokit jeigu neturėčiau Jūsų, jei nebūtų šios temos, aš šią akimirką jausčiausi nenormali... Nu rimtai, abydna. Pas visus verda gyvenimai, spalvos keičia viena kitą. Aš jaučiuosi tokia nuskriausta! Kodėl gi negaliu patirti to gražaus jausmo, m?.. Ech. Dėkoju Dievui, kad atradau šią temą. Jūs man tokios brangios!
Labanakt.
Laba ryta suraityta...
Si tema didelis didelis geris...Labai!!! Kaip sakai pagalvotum jog visi aplinkui laimingi,o mes isties nenormalios...Kas cia darosi??
As irgi buvau visai viena ir plaukiau pasroviui kol tas draugelis fotosesijos neatsirado ir banguoti pradejo dienos mano...Visa savaitgali rasinejomes,skambinejo...Vakar tyla...Hrrrrrr!!!!
QUOTE(Avocado @ 2012 04 23, 23:48)
Labanakt.
Avocado, o man toks klausimas - nesigaili, kad nutrauki visus ryšius? kažin kaip geriau: turėti kažką atsargoje ir karts nuo karto pabendrauti ar, kaip tu padarei, viską nutraukti ir atvertus naują tusčią lapą rašyti savo meilės istorijas iš naujo?
QUOTE(Qwertama @ 2012 04 24, 08:30)
Avocado, o man toks klausimas - nesigaili, kad nutrauki visus ryšius? kažin kaip geriau: turėti kažką atsargoje ir karts nuo karto pabendrauti ar, kaip tu padarei, viską nutraukti ir atvertus naują tusčią lapą rašyti savo meilės istorijas iš naujo? 
Ne man klausimas adresuotas, bet buvo toks laikotarpis, kai tų visokių gerbėjų tikrai buvo, bet man pasidarė tiesiog neįdomu. Džiaugsmo tokiais atvejais nekelia nei sms, nei skambučiai, nei pasimatymai. Greičiau erzina. Ir jei atvirai, tai guodžiau taip save po nenusisekusių santykių, iš serijos kokia aš faina, kaip visi manęs nori, o tu neįvertinai, ką turi
Papildyta:
QUOTE(Avocado @ 2012 04 23, 23:48)
Bet žinokit jeigu neturėčiau Jūsų, jei nebūtų šios temos, aš šią akimirką jausčiausi nenormali... Nu rimtai, abydna. Pas visus verda gyvenimai, spalvos keičia viena kitą. Aš jaučiuosi tokia nuskriausta! Kodėl gi negaliu patirti to gražaus jausmo, m?.. Ech. Dėkoju Dievui, kad atradau šią temą. Jūs man tokios brangios!
Labanakt.
Pritariu... tikra atgaiva, nes daugumai senų draugių jau kitos temos rūpi, o tie klausimai paplonintu balsu, tai kaip tau su vaikinais....
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 24, 08:59)
Ne man klausimas adresuotas, bet buvo toks laikotarpis, kai tų visokių gerbėjų tikrai buvo, bet man pasidarė tiesiog neįdomu. Džiaugsmo tokiais atvejais nekelia nei sms, nei skambučiai, nei pasimatymai. Greičiau erzina. Ir jei atvirai, tai guodžiau taip save po nenusisekusių santykių, iš serijos kokia aš faina, kaip visi manęs nori, o tu neįvertinai, ką turi
Kai tas praėjo, nebeliko ir noro tokiam bendravimui, todėl pasimatyme jau šimtas metų nebuvau, nes nemanau, kad turėčiau eiti su bet kuo ir esu verta geriausio. Jei tokio nesutiksiu, ką padarysi.
Papildyta:
Pritariu... tikra atgaiva, nes daugumai senų draugių jau kitos temos rūpi, o tie klausimai paplonintu balsu, tai kaip tau su vaikinais....
Papildyta:
As lygiai ta pati manau,nedalinsiu saves ten kur absoliuciai nera reikalo...nelipsiu per save...
Del klausimu paplonintu balseliu is tu kurios gyvena su draugais...