Tai butent padeveta vakar nusiziurejau uz 680lt, padevetas...bet tikrai geros bukles...na bet po to pravaziavom per keleta pardziu uz 1000lt galima gera tikrai nusipirkti dvirati,ir duoda ten kazkaip dar garantija remui dar kazkam...
Tai butent padeveta vakar nusiziurejau uz 680lt, padevetas...bet tikrai geros bukles...na bet po to pravaziavom per keleta pardziu uz 1000lt galima gera tikrai nusipirkti dvirati,ir duoda ten kazkaip dar garantija remui dar kazkam...
Kad dviratis tarnautu ilgai reikia ir gera apsauga pasirupinti
jau dvieju dviraciu esu netekusi...slykstus jausmas, kai ateini..o jo nebera
jau dvieju dviraciu esu netekusi...slykstus jausmas, kai ateini..o jo nebera
Laira,
labai suprantu, kaip jautiesi....
pati esu panašioje situacijoje, kad nei pririšta, nei paleista. Tačiau po ilgų svarstymų ir visokių bandymų manau, kad asmeninė laimė ir stabilumas yra geriau nei trumpos ir visai nekontroliuojamos džiaugsmo akimirkos. Kaip kažkuri mergaitė pasakė: paverki, paliūdį vieną kartą ir viskas, paskui džiugiai iškelta galva gali žiūrėti į priekį, o ne lauki lauki, liūdi, džiaugies ir viskas priklauso ne nuo tavęs, o nuo kito, nuo to, kada tau parašys, paskambins ar kada pati tą padarysi, o jis atsakys dėmesiu.
Sekmadienį žiūrėjau filmą, jame sakė "Jis nėra tavo vienintelis, jeigu to nejaučia". Esmė ta, kad ABU žmonės turi jausti norą būti kartu, nes jei jaučia tik vienas, manau, geriau nutraukti ryšius iš karto, nes atsiras prisirišimas, bus tik sunkiau.
Atsiprašau, už gana kategorišką nuomonę. Kažkokia tokia nuotaika mano šiandien
Sekmadienį žiūrėjau filmą, jame sakė "Jis nėra tavo vienintelis, jeigu to nejaučia". Esmė ta, kad ABU žmonės turi jausti norą būti kartu, nes jei jaučia tik vienas, manau, geriau nutraukti ryšius iš karto, nes atsiras prisirišimas, bus tik sunkiau.
QUOTE(Seila @ 2012 04 25, 10:03)
QUOTE(monkey @ 2012 04 25, 10:25)
Todel, mano nuomone, jei skirtumas tik keli simtai, gal geriau pirktis nauja ir kaip monkey pasakius, apsirupinti jo saugumu, nes visgi tas padevetas gali laikui "begant" atsiskleisti ir suprasi, kad permokejai, o siaip tai dviratis taigi ilgalaikis gan turtas, tai reiktu ir pirkti keliems metams
QUOTE(Qwertama @ 2012 04 25, 10:28)
Laira,
pati esu panašioje situacijoje, kad nei pririšta, nei paleista.
Nenorejau komentuoti, bet truputi isikisiu. Per daug Jus visos kategoriskos. Gerai butu, kad gyvenimas butu pasaka
Papildyta:
Beje gal jau turite ideju mamos dienai?
As dazniausiai nuperku geliu mamytei,pyraga koki,sampes...
Klausimas i tema, ka manote apie Lady Gaga,gal yra planuojaciu jamti bilietus?
QUOTE(Seila @ 2012 04 25, 11:21)
As dar svarstau, kazkaip ir y Mariltyn Manson norejau, bet dar neisigijau
Aga nepigus...
QUOTE(Seila @ 2012 04 25, 11:31)
Aga nepigus...
vakar su drauge kalbejom, gal reiktu jamti...galvojimo procese...Vilniuje turim drauge,permiegotume. 
Dar variantas, bet toks rizikingesnis, tai laukti kelios dienos pries koncerta buna akcijos, o diena pries ir koncerto vakare, chebra, kuri negali eiti, siek tiek pigiau pardavineja facebooke
As dazniausiai nuperku geliu mamytei,pyraga koki,sampes...
Kazkiap pajuryje pas mus nelabai yra pasirinkimas ka veikti,kulturintis i spektakli as nelabai ja noriu temptis,o koncerto jokio nera...
Aš lyg ir planuočiau
QUOTE(marmaliade @ 2012 04 25, 10:45)
Nenorejau komentuoti, bet truputi isikisiu. Per daug Jus visos kategoriskos. Gerai butu, kad gyvenimas butu pasaka
Sutinku vyrai nemegsta spaudimo ir jie nelinke atsiriboti nuo buvusio gyvenimo, bet jei vyras parodo demesi tik koki karta i savaite ar dar reciau ir pasiulo isgerti vyno ir t.t. tai nezinau
Beje, man atrodo lietuves merginos palyginti tikrai kantrios
Noreciau
QUOTE(monkey @ 2012 04 25, 11:46)
Man tai ta Gaga ne per virš ir patinka, tačiau eičiau tik dėl renginio... Manau tikrai bus puikus šau - pasaulinio lygio. Tai tik dėl to ir verta tokius pinigus mokėti. Rodos kažkas apie 250 lt kainuos ar ne?
QUOTE(Qwertama @ 2012 04 25, 12:22)
Man tai ta Gaga ne per virš ir patinka, tačiau eičiau tik dėl renginio... Manau tikrai bus puikus šau - pasaulinio lygio. Tai tik dėl to ir verta tokius pinigus mokėti. Rodos kažkas apie 250 lt kainuos ar ne?
Renginys turetu buti ispudingas....vakar drauge sake, kad kainos rodos prasides nuo 260 lt