as po darbelio pas kirpeja buvau, galiukus pakirpo ir plaukiukus padaze. Katik pasigaminau troskini, mesyte,daug morku ir bulviu...Niam niam...
as po darbelio pas kirpeja buvau, galiukus pakirpo ir plaukiukus padaze. Katik pasigaminau troskini, mesyte,daug morku ir bulviu...Niam niam...
Aš tai pasportavau, tai atsigavo ir siela, ir kūnas... vienas labiausiai atpalaiduojančių dalykų. Šokom zumba, atrodo toks lengvas dalykas, bet jau po 15 min. atrodo, kad trūkį gausiu ir nuvirsiu
bet labai smagu pasikrutinti, jei dar ir užpakaliuką išeitų taip pajudinti kaip trenerei
Bet aš nebūčiau aš, po sporto sukirtau didelį gabalą tinginio, laabai gerai šiandien gavosi, pati save pasigirsiu 
Bet kokie gražūs vakarai... pavydžiu kiekvienai įsimylėjusiai sielai... netgi buvusį prisiminiau, o tai nėra gerai, čia jau tikrai reiškia krizę
Bet to pavasario vis vien matyt nepamiršiu, kad bent vienai dienai sugrįžti, et...
Klausykit, niekas rytoj vakare nenorit prasiblaškyti? Pasimatymų nenusimato, draugus visus, kuriuos norėjau jau pamačiau, tai taip nesinori namie leist laiką.
Bet kokie gražūs vakarai... pavydžiu kiekvienai įsimylėjusiai sielai... netgi buvusį prisiminiau, o tai nėra gerai, čia jau tikrai reiškia krizę
Klausykit, niekas rytoj vakare nenorit prasiblaškyti? Pasimatymų nenusimato, draugus visus, kuriuos norėjau jau pamačiau, tai taip nesinori namie leist laiką.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 05 02, 20:58)
Aš tai pasportavau, tai atsigavo ir siela, ir kūnas...
Kaaaaaip aš sporto pasiilgau, kitą savaitę jau grįšiu
Aš ryt noriu ir galiu
QUOTE(Ethella @ 2012 05 02, 21:07)
Kaaaaaip aš sporto pasiilgau, kitą savaitę jau grįšiu
Agnytė Zumbą veda, ane? Kaip ten? Daug merginų susirenka?
Aš ryt noriu ir galiu
Galvojom su Simpatija susitikti, ale gi prisiminė, kad jam ryt treniruotė prieš varžybas, tai aš turiu laisvą vakarą ir pasirašau mergaitiškam pasimatymui 
Aš ryt noriu ir galiu
Jop, Agnytė... yra yra nemažai, bet tikrai negalvojau, kad taip sunku
mielai, bet ryt einu į kiną - pasimatymas su savimi
Labas mergaites
o man susitikimas neįvyko... tas parašė, kad sėdi su draugais picerijoj, tad aš daugiau neatrašinėjau ir telefono nekėliau, o susitikau du italus (su vienu pirmadienį klube šokom, norėjo telefono nr., bet nedaviau ir še tau likimas - susitikom koncerte minioj), pasivaikščiojom, prisipliurpėm ir grįžau namo
tada dar sulaukiau pasiūlymo nakvoti pas gražu futbolininką
ale kadangi perkaitau ir galvą skaudėjo, likau namuose
ot laisvos dienos pilnos nuotykių
Gaila, kad nesusitikote, gal tiesiog laiko nesusiderinote tiksliai is anksto, tai ir gavosi, kad jis su draugais sedejo tuomet
...na bet visai linksmai tau vakaras praejo ir be jo 
As irgi taip mastau
... kai jauciuosi tikrai blogai, nesinori girdeti jokiu paguodos zodziu, nes tai dar labiau erzina ir atrodo beprasmiska, bet po kazkiek laiko apsiraminu ir tuomet bent jau man padeda kai kurie taip vadinami filosofiniai isvedziojimai
surasti savyje, aplinkoje tai, kas mane daro laiminga
mes tau tik tarpus galime padidinti tarp eiluciu
Jei susiderinsiu su darbais, prisijungciau
QUOTE(rimkka @ 2012 05 02, 08:24)
o man susitikimas neįvyko... tas parašė, kad sėdi su draugais picerijoj, tad aš daugiau neatrašinėjau ir telefono nekėliau, o susitikau du italus (su vienu pirmadienį klube šokom, norėjo telefono nr., bet nedaviau ir še tau likimas - susitikom koncerte minioj), pasivaikščiojom, prisipliurpėm ir grįžau namo
ot laisvos dienos pilnos nuotykių
Gaila, kad nesusitikote, gal tiesiog laiko nesusiderinote tiksliai is anksto, tai ir gavosi, kad jis su draugais sedejo tuomet
QUOTE(Avocado @ 2012 05 02, 15:43)
Taip, kartais tikrai labai sunku ir visokie filosofiniai išvedžiojimai atrodo absurdiškas dalykas. Bet nuo liūdesio ir negatyvių minčių situacija bet kuriuo atveju nepagerės. Tad aš manau, kad visad nugali pozityvas. Nors kartais sunku, bet reik stengtis nepasiduot
Dienelę vieną kitą paliūdėt - natūralu. Juk tai jausmas, kaip ir daugelis kitų. Bet vėliau reik mėgint kabintis ir ieškot būdų kur atrast džiaugsmą
Savo pačių labui.
As irgi taip mastau
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 05 02, 17:09)
tema tai tokia... JERUBĖS (Bonasa bonasia) POPULIACIJŲ GENETINĖS STRUKTŪROS ĮVERTINIMAS LIETUVOJE, NAUDOJANT MIKROSATELITŲ MOLEKULINIUS ŽYMENIS

mes tau tik tarpus galime padidinti tarp eiluciu
Jei susiderinsiu su darbais, prisijungciau
QUOTE(monkey @ 2012 05 02, 23:13)
Labas mergaites
...na bet visai linksmai tau vakaras praejo ir be jo 
lyg ir susitarėm tikslų laiką, bet...
jis iš tų, kurie yra gražuoliukai, užrietę nosis. ir įsivaizduoja, kad visos panos turi būti po kojom ir laukti išsižioję, kada teisis atkreipti į jas dėmesį. viskas, daugiau jam nebeatsakysiu - parašiau, jog nebeieškotų. man nepatinka pasikėlę žmonės, nekonkretūs ir tokie, kurių reikia laukti 2-3 valandas, o kai nelauki - pasipiktina baisiausiai, kad privalėjau laukti, kol jis pavalgys
ech, bus tų bernų
kažkas man pasidarė šiom dienom - visiškai nepergyvenu, kad esu viena, mėgaujuosi buvimu su savimi ir žiū - bernų aplinkui atsirado, dėmesio...
LABA RYTELI...
Labas rytas
Turiu dieviškai skanių šokoladinių keksiukų atsinešusi į darbą, reiks kaisti kavą... Merginos jungiatės?

Geros dienos ir vilnietės susipaišom po pietų dėl susitikimo
Turiu dieviškai skanių šokoladinių keksiukų atsinešusi į darbą, reiks kaisti kavą... Merginos jungiatės?
Geros dienos ir vilnietės susipaišom po pietų dėl susitikimo
Kaip noreciau Tavo keksiuku...Mmm...Aga va su arbata as jau...
labas rytas
mmm, kaip aš vakar norėjau kažko šokoladinio
Dėl šiandienos, tai didelė tikimybė, kad neprisijungsiu
mmm, kaip aš vakar norėjau kažko šokoladinio
Dėl šiandienos, tai didelė tikimybė, kad neprisijungsiu
As siandien po darbo varau dviracio ieskoti vel...