Laba MERGYTES...

Penktadienis... Lyja...
QUOTE(Avocado @ 2012 05 03, 22:07)
Seila, nu nerealūs tavo pirkinukai

Sveikinu !!!! O kam tau tų pinigų dabar?

Su mamuku kokteiliukus skanius gersit, laisvalaikiu dviračiu važinėsiesi ir vyrus viliosi

o mintys vis primins apie artėjantį įvykį - įspūdingą koncertą ir laiką su draugėm....

Aš irgi labai norėjau į šį koncertą, bet data tokia ne itin tinkama ir po Kylie Minoque koncerto, rodos, kad neįmanoma nieko geriau pamatyti

Juokauju, žinoma, bet Kylie beprotiškai patiko ir dar dabar gyva emocijomis

Kiek pamenu, sakei, jog ir tu jame buvai. Kokie tavo įspūdžiai?
Avocado aciukas...

Visais pirkiniais dziaugiuosi tik vakar vakare jau sazine zinokit grauze,***** blemba...Daug vistiek viskas kainavo...Nu bet isgyvensiu...

Siek tiek dabar susiversiu dirziuka ir taupysiu kelionei rudens...

noriu prie juros,noriu saules,noriu karsto oro...saules juros,zydrynes visos...ech...
O Kylie Minoque koncerte man begalo patiko,begalo...

As nesu buvusi dideliam koncerte Vingio parke,tikiuos nenusivilsiu.

Siaip nesu isprotejus Gagos fane, bet neblogu dainu yra...Cia kaip dauguma lietuviu eisiu vedama smalsumo ir su tikejimu pamatyti wau sou...

Juo, tai laukimas man labai patinka...Kai yra ko laukti,as visada savo draugems taip ir sakau,susiplanuojam kad butu ko laukti...
Niu va bairis... skambina man vakar po 23h uzsienio nr kazkoks,atsiliepiu... "Draugelis" is Kauno.

kas naujo gero...is Vokietijos skambino.sako maciau nusipirkai dvirati (ikeliau fotke i fc),sakau taip taip...as aisku kaip maza mergaite dziaugiuosi tuo savo dviratuku.

sako, as tai uzsisakiau kitoki,man tavo nelabai toks patinka...

pradejo pasakoti kad dare shopinga isleido 2400euru, sako apsidrausk dabar dvirati,sakau nenusisnek nedrausiu dviracio,sako o ka as mob savo apsidraudes...

nu zinokit toks jausmas kad pjovemes kalbant. suslikas galvoju,paskambino pasakyti kad nepatinka mano dviratis ir dar pasigirti savo nesamonem...Bent jau is mandagumo pasakytu jog grazus dviratukas ar kazka, o cia kad pradejo...
Debilas ****!!!atsiprasau... Zodziu pasizaibavom ir sako gerai, jau as atvaziavau,sakau ok ate. matyt pajuto jog nenusileidziu ir nenorejo kalbeti...Bet virsune,ryskiai jis neturi gyvenime jokiu vertybiu ir nuosirdumo. Sklaidosi pinigais ir nesuvokia koks man dziaugsmas uz savo uzdirbtus pinigelius igyvendinti mazas svajones...