Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Seila, super pirkinys ! Ir dar baltas wub.gif
Dabar dar nusipirk kokį riuuuužavą skambutį
wub.gif
Mes mamukui nupirkom auskariukus ir dar jamsim gėlių puokštę... Niu ir aš dar nupirksiu kokoso aliejaus. Prigyriau jai koks jis gėris plaukams, tai sakė ir ji nori bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 03 gegužės 2012 - 20:54
QUOTE(Ethella @ 2012 05 03, 20:50)
Seila, super pirkinys ! Ir dar baltas  wub.gif
Dabar dar nusipirk kokį riuuuužavą skambutį
wub.gif

Mano sportiniai bateliai pumos raudoni bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Seila sveikinu su naujais pirkiniais thumbup.gif dviratukas labai fainas. Aš irgi galvojau pirkti į Lady Gaga koncertą bilietą, bet supratau, kad visgi man labai gaila tų dviejų šimtų su viršum litų... o Vingio parko koncertų patirtis irgi nėra pati geriausia, nors šiaip norėčiau ją savo akim pamatyti. Aš mamai dovanosiu kvepalų, jos ir gimtadienis beveik tą dieną ir žinoma kokių gėlių reikės užpirkti.

O aš žinokit visai smagiai vakarą praleidau, netikėtai parašė viena draugė iš realaus gyvenimo biggrin.gif tai smagiai pasėdėjom pasivaikščiojom, truputis alkoholio, truputis ledų, truputis plepalų, nebūtumėm mes moterys wub.gif ir netgi sugebėjau dabar vakare susitvarkyti ir išsišveisti visą vonios kambarį... nors prie langų vis dar nesiartinu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Seila, nu nerealūs tavo pirkinukai thumbup.gif Sveikinu !!!! O kam tau tų pinigų dabar? hihihi.gif Su mamuku kokteiliukus skanius gersit, laisvalaikiu dviračiu važinėsiesi ir vyrus viliosi irnesakyk.gif o mintys vis primins apie artėjantį įvykį - įspūdingą koncertą ir laiką su draugėm.... bigsmile.gif Aš irgi labai norėjau į šį koncertą, bet data tokia ne itin tinkama ir po Kylie Minoque koncerto, rodos, kad neįmanoma nieko geriau pamatyti biggrin.gif Juokauju, žinoma, bet Kylie beprotiškai patiko ir dar dabar gyva emocijomis smile.gif Kiek pamenu, sakei, jog ir tu jame buvai. Kokie tavo įspūdžiai?

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 05 03, 23:47)
Vingio parko koncertų patirtis irgi nėra pati geriausia,

tai smagiai pasėdėjom pasivaikščiojom,

Vingio parke mane nuvylė Andrea Bocelli koncertas.... Akustika buvo siaubinga schmoll.gif O važiavau su tokiu smalsumu ir susidomėjimu, bet su drauge net nepratempėm viso koncerto doh.gif

Džiaugiuosi, kad apturėjai smagų vakarą! Va, kaip kartais neplanuotai ir šauniai gaunasi mirksiukas.gif

Man prasidėjo alergija, tai norisi tik namuose užsidaryti ir niekur kojos nekelti ph34r.gif O kaip tyčia visur lekiot reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 03 gegužės 2012 - 22:10
QUOTE(Avocado @ 2012 05 03, 23:07)
Man prasidėjo alergija, tai norisi tik namuose užsidaryti ir niekur kojos nekelti ph34r.gif O kaip tyčia visur lekiot reikia.

Oi, kaip užjaučiu... aš prisimenu mane per 18 gimtadienį alergija užpuolė thumbup.gif vakarėlis suplanuotas ir pan. Kiek ašarų buvo biggrin.gif
Atsakyti
žinokit nebuvo taip blogai kine vienai, kaip aš galvojau smile.gif filmas man patiko thumbup.gif , ypač kad gatvės šokiai pamaišyti su lotynų šokiais - tango, salsa smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif dievinu juos. bežiūrėdama filmą ištisai mušiau taktą su koja, o gale po finalinio šokio čiut ne plot pradėjau lotuliukas.gif ot būtų vaizdelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tad šiandien po vakarykščio filmo noriu į kluba! biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif penktadienis bigsmile.gif liko 2savaitės wub.gif vis dar gyvenu laukimu wub.gif šiandien man daržely šventė wub.gif ryt vėl reikalų reikaliukų... ax.gif kad tik laikas greičiau eitų...
Seila koks fainas dviratukas.. thumbup.gif aš ir noriu dviračio, kaime kai buvau tai su močiutės važinėjau, taip patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Laba MERGYTES... 4u.gif Penktadienis... Lyja...
QUOTE(Avocado @ 2012 05 03, 22:07)
Seila, nu nerealūs tavo pirkinukai thumbup.gif Sveikinu !!!! O kam tau tų pinigų dabar? hihihi.gif Su mamuku kokteiliukus skanius gersit, laisvalaikiu dviračiu važinėsiesi ir vyrus viliosi irnesakyk.gif o mintys vis primins apie artėjantį įvykį - įspūdingą koncertą ir laiką su draugėm.... bigsmile.gif Aš irgi labai norėjau į šį koncertą, bet data tokia ne itin tinkama ir po Kylie Minoque koncerto, rodos, kad neįmanoma nieko geriau pamatyti biggrin.gif Juokauju, žinoma, bet Kylie beprotiškai patiko ir dar dabar gyva emocijomis smile.gif Kiek pamenu, sakei, jog ir tu jame buvai. Kokie tavo įspūdžiai?

Avocado aciukas... drinks_cheers.gif Visais pirkiniais dziaugiuosi tik vakar vakare jau sazine zinokit grauze,***** blemba...Daug vistiek viskas kainavo...Nu bet isgyvensiu... cool.gif Siek tiek dabar susiversiu dirziuka ir taupysiu kelionei rudens... rolleyes.gif noriu prie juros,noriu saules,noriu karsto oro...saules juros,zydrynes visos...ech...

O Kylie Minoque koncerte man begalo patiko,begalo... bigsmile.gif As nesu buvusi dideliam koncerte Vingio parke,tikiuos nenusivilsiu. g.gif Siaip nesu isprotejus Gagos fane, bet neblogu dainu yra...Cia kaip dauguma lietuviu eisiu vedama smalsumo ir su tikejimu pamatyti wau sou... rolleyes.gif Juo, tai laukimas man labai patinka...Kai yra ko laukti,as visada savo draugems taip ir sakau,susiplanuojam kad butu ko laukti... rolleyes.gif

Niu va bairis... skambina man vakar po 23h uzsienio nr kazkoks,atsiliepiu... "Draugelis" is Kauno. biggrin.gif kas naujo gero...is Vokietijos skambino.sako maciau nusipirkai dvirati (ikeliau fotke i fc),sakau taip taip...as aisku kaip maza mergaite dziaugiuosi tuo savo dviratuku. blush2.gif sako, as tai uzsisakiau kitoki,man tavo nelabai toks patinka... unsure.gif pradejo pasakoti kad dare shopinga isleido 2400euru, sako apsidrausk dabar dvirati,sakau nenusisnek nedrausiu dviracio,sako o ka as mob savo apsidraudes... blink.gif nu zinokit toks jausmas kad pjovemes kalbant. suslikas galvoju,paskambino pasakyti kad nepatinka mano dviratis ir dar pasigirti savo nesamonem...Bent jau is mandagumo pasakytu jog grazus dviratukas ar kazka, o cia kad pradejo...Debilas ****!!!atsiprasau... Zodziu pasizaibavom ir sako gerai, jau as atvaziavau,sakau ok ate. matyt pajuto jog nenusileidziu ir nenorejo kalbeti...Bet virsune,ryskiai jis neturi gyvenime jokiu vertybiu ir nuosirdumo. Sklaidosi pinigais ir nesuvokia koks man dziaugsmas uz savo uzdirbtus pinigelius igyvendinti mazas svajones... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 04 gegužės 2012 - 10:04
QUOTE(Seila @ 2012 05 04, 11:03)
Laba MERGYTES... 4u.gif Penktadienis... Lyja...

Niu va bairis...

Laba ryta 4u.gif Kiek kainavo dviratukas, jei ne paslaptis? ax.gif Beje, pasigavai "typiska kavenska" berna, nuo tokio patarciau tik begt doh.gif Fe, tokiu ereliu nemegstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 05 04, 12:03)

Niu va bairis... skambina man vakar po 23h uzsienio nr kazkoks,atsiliepiu... "Draugelis" is Kauno. biggrin.gif

Ot koks čiukčė doh.gif

Sveikos, Vilniuje gražus ir karštas penktadienis bigsmile.gif

Savaitgaliui važiuosiu namo, kompo nesiimsiu ir šiaip tikriausiai neturėčiau kada prie jo prisėst 4u.gif tai susirašysim tik kitą savaitę mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas! Penktadienis! bigsmile.gif Saulė! bigsmile.gif

Seila, Jo frazė - "nu jau atvažiavau", suprask, kad va šiaip liūdnoka buvo važiuot, tai paskambinsiu jai ir pasigirsiu, kur kiek bapkių išleidau, o jau kai atvažiavau, tai čiau doh.gif nu nečystas draugelis, oij nečystas ! biggrin.gif
O tu šaunuolė, kad už save pastovėjai ir atkirtai, atsirado gi erelis vištos smegenim stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 05 04, 11:03)

Niu va bairis...

Seila, nesinervink, bet prajuokino mane šitas tavo pasakojimas biggrin.gif aš tikriausiai tokiu pat stilium su juo bendraučiau, kol nenusibostų biggrin.gif Čia rimtai nereikia priimti jo visų kalbų biggrin.gif
Atsakyti