Pripirkau as labai daug visko sio gamintojo kosmetikos, na ka gi bandysiu apibudinti kas tiko, kas ne. Pirkau uzsieni, bet ziuriu ir pas mus Lt galima pripirkti internetu - tik biski kainos ziuriu skiriasi perpus brangiau

. Pati su didele nuolaida pirkau.
Дневной БИО-Уход для Контура Глаз "Пробуждение"

Labai patiko, net jau po savaite naudojimo matomas rezultatas, turejau lb mazyciu rauksleliu aplink akis - tai jos dingo, tik deja tamsiu rutuliu po akim man paslepti neiseina.
Papildyta:Мицелярная вода для снятия макияжа - Эффект возрождения

Neblogas, lb svelnus odai. Tikriausiai tiktu ir lb jautriai odai, nedirgina ne kiek.
Papildyta:Очищающий матирующий лосьон для лица 2 в 1

Sitas man kazkaip nelabai, lb daug reikia tepti, kad veida isvalyti man del nelabai skystos konsistencijos. Kazkokio matinio poveikio neizvelgiau, na nebent reikia ilgiau panaudoti.
Papildyta:Увлажняющий Тоник для Сияния Кожи Hydra vegetal

Nelabai galiu ka pasakyt, nes man jis tikrai tinka ir normalus, lyg tais ir istikruju drekina oda
Papildyta:Пленочная маска для лица Растительная чистота

Jokio efekto nepastebejau, nei sis nei tas - gal vienintelis dalykas. kuris man nereikalingas visai.
Papildyta:Благотворный Крем Интенсивное Увлажнение 24Ч Hydra vegetal

Lb patiko, noriu net antro jau, drekina, ir lieka lb malonus pojutis po. Rekomenduoju.
Papildyta:Маска для проблемной кожи

Lb patiko irgi, po pirmo naudojimo jau sumazejo juodu taskeliu. Irgi rekomenduoju.
Papildyta:Dar isigijau purskiama savaiminio idegio losjona, tolygiai pasiskirsto, nera jokiu kazkokiu plemu nuo jo, patenkinta. Malonus idegis gaunasi nuo jo.
Dar isigijau akiu tusa - patiko, bei nagu laka - irgi patenkinta.
Ka gi galiu pasakyti, kad sio gamintojo kosmetika man tikrai patiko, dar kai ir ant nuolaidu uztaikiau.
dar pamirsau - rutulini dezodoranta nupirkau - uztaikiau ant malonaus kvapo, bei siaip lb patiko, ir sampuna su anspalviu briunetems - tikrai duoda grazu atspalvi jau po pirmo naudojimo.