Įkraunama...
Įkraunama...

Yves rocher

QUOTE(studente @ 2013 02 15, 10:52)
Man šis visai nepatinka, akis graužia, Lumene tušo nenuvalo  doh.gif

idomu apie koki Lumene tusa kalba eina, nes as su vienu ju tusu irgi kaip nei su vienu vargau.... doh.gif nusiprausi ir kaip baubas pries veidrodi stovi su juodais paakiais...trini trini ir su pieneliu ir su miceliniu schmoll.gif Tuo mano pazintis su Lumene tusais ir baigesi. Mano akys nejautrios, todel del grauzimo nieko negaliu pasakyt....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2013 02 15, 14:19)
idomu apie koki Lumene tusa kalba eina, nes as su vienu ju tusu irgi kaip  nei su vienu vargau.... doh.gif nusiprausi ir kaip baubas pries veidrodi stovi su juodais paakiais...trini trini ir su pieneliu ir su miceliniu  schmoll.gif Tuo mano pazintis su Lumene tusais ir baigesi. Mano akys nejautrios, todel del grauzimo nieko negaliu pasakyt....
4u.gif

Esu turejusi kazkada kita Lumene tusa, nebuvo su problemu su nuvalymu, bet sio
Lumene Raspberry Miracle Mascara micelinis neiveikia.
user posted image
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie Radiance Corrector Pen?? smile.gif Taip pat butu idomus atsiliepimai apie Eye Wake Up Care 4u.gif
Atsakyti
Kur Lietuvoje perkat Yves Rocher kosmetika, noriu Elixir 7.9...O gal geraiu siustis? kaip pigiausiai gaunasi...? g.gif aciu
Atsakyti
Sveiki, norėčiau nusipirkt iš Yves Rocher daug visokio gėrio, bet nekyla ranka Lietuvoj mokėt dvigubom kainom. Gal žinot kas užsakinėja iš užsienio? Jungčiausi prie užsakymo ax.gif
Atsakyti
Yves Rocher gal ir nebloga kosmetika, bet aptarnavimas klaikus, nemoka patart, nemoka bendraut, prastos manieros, apranga neskoninga,galbūt įsigyčiau ne viena prekę, bet pardavėjos labiau erzina, nei padeda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2013 07 11, 19:31)
bet pardavėjos labiau erzina, nei padeda.  doh.gif

Pasirodo ne man vienai sitas uzkliuvo smile.gif
pirkau kelias prekes Ozo parduotuvytej, viena buvo katik po parukymo, nuo kitos siaip nlb svieziai kvepejo...daugiau eit i ta parduotuve nenoriu..smile.gif
Atsakyti
Tema senokai apmirus verysad.gif bet gal kas atsakys, ar Kaune Laisvės al. dar yra Yves Rocher parduotuvė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 08 18, 09:35)
Tema senokai apmirus  verysad.gif  bet gal kas atsakys, ar Kaune Laisvės al. dar yra Yves Rocher parduotuvė?  g.gif

Yra smile.gif
Atsakyti
Yra yra. Tik kainos tai tragiskos doh.gif Kvepalai, kuriuos parveziau draugei is Austrijos ir mokejau 27 eurus, parduotuvej kainavo 180 lt... mega_shok.gif Neisivaizduoju, kas ten perka tokiom kainom...
Atsakyti
Gal galit apšviesti mane, ar šios firmos gaminama produkcija yra ekologiška, ar natūrali, ar jie turi įvairių linijų? Nes vienur rašo, jog jie turi ecocert, kitur, kad stengiasi kuo natūralesnius produktus naudoti ir tiek, bet nieko tiksliai nėra parašyta, tai susibalamutinau ;o
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 10 26, 19:41)
Gal galit apšviesti mane, ar šios firmos gaminama produkcija yra ekologiška, ar natūrali, ar jie turi įvairių linijų? Nes vienur rašo, jog jie turi ecocert, kitur, kad stengiasi kuo natūralesnius produktus naudoti ir tiek, bet nieko tiksliai nėra parašyta, tai susibalamutinau ;o

Del ekologiskumo as visiskai ne ekspertas, patikrinau turimus kremus,ant visu parasyta 'be parabenu' ir galioja tik 6men, tai daug sintetikos negali buti. Uk puslapyje raso,kad ecocert sertifikata turi organine linija "Yves Rocher Organic" arba "vegetale", pakuotes buna anglu ir prancuzu kalbomis. Dar turi sertifikata, kad visi produktai yra netestuoti ant gyvunu.
Atsakyti