Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 04 17, 15:00)
sveikute  4u.gif su nauja pradzia  4u.gif man dipherelina suleido gydytojas i pilva  4u.gif

o tai ka kasdien ir vazinejei kad leistu ar tau tik vienkartinis leidimas buvo? nes as tai 10 dienu lesiuos juos
Atsakyti
Renaciuk, visai neblogas apsivaisinimo procentas, dabar lai jie graziai susidraugauja su TB turtu ir toliau graziai dalinasi 4u.gif
QUOTE(*Aniko* @ 2012 04 17, 15:07)
o tai ka kasdien ir vazinejei kad leistu ar tau tik vienkartinis leidimas buvo? nes as tai 10 dienu lesiuos juos

man vienkartine doze buvo 4u.gif
siaip ir pati gali susileisti, tik juos reikia gan greitai susileisti, nes dipherelinas linkes tirsteti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniko* @ 2012 04 17, 15:07)

Nėra nieko sudėtingo. svarbiausia,kad leistis kievieną dieną ideliai -+ 5 min tuo pačiu laiku, nes jų veikimas 24 val.
Sumaišai vaistukus ir tą normą, kuri paskirta susileidi į paodį -pilvuko lašinuką labai patogu ir neskausminga.
Tiesa, aš žaidžiau su adatomis, nes su trumpute adata labai sunku surinkti visą skysti, tad vieną adatą - ilgą - naudojau maišymui, o kai jau surinkdavau (sutraukdavau ) visus vaistukus į švirkštą uždėdavau mažutę adatėlę, o po to tik bakst ir viskas blush2.gif jei dar turi klausimų, mielai atsakysiu, nes jį leidaus visą slopinimo ir skatinimo laiką doh.gif
tiesa, kaip ir rašė Atiloja, jo negalima laikyti, kad jei ne visą reikia susileisti, tai likuti reikia mesti lauk. na o pačias ampules ir miltelius reikia laikyti kambario temperatūroje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 17 balandžio 2012 - 14:20
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 17, 15:04)
Na is 5 tik 3 apsivaisino,kazkaip tokia nuojauta ir turejau kad liks trys tikiuosi kad jie stiprolei bis ir isliks,labai tom tikiu 4u.gif

Jau svarbiausia nakti jie isgyveno, tai dabar jau stipruoliai beliko. kada numatytas isodinimas?

Atiloja - as tave biski pasaudyt norejau kad tu atiduotum sarasiuka per atostogas lotuliukas.gif Dar niekas nebuvo mirtinai uzsaudytas su vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 17, 15:21)
Atiloja - as tave biski pasaudyt norejau kad tu atiduotum sarasiuka per atostogas  lotuliukas.gif Dar niekas nebuvo mirtinai uzsaudytas su vandeniu  lotuliukas.gif

o gal as busiu pirmas egzempliorius, kuris bus nusaudytas vandeni iki negyvumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 17, 15:21)
Jau svarbiausia nakti jie isgyveno, tai dabar jau stipruoliai beliko. kada numatytas isodinimas?

Atiloja - as tave biski pasaudyt norejau kad tu atiduotum sarasiuka per atostogas  lotuliukas.gif Dar niekas nebuvo mirtinai uzsaudytas su vandeniu  lotuliukas.gif

Jo mano stiproliai,o isodinimas jai viskas gerai tai ketvirtadieni ax.gif jau daba myliu savo trjulia ir mieldziuosi uz jos kad butu viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 17, 14:14)
KittyKitty, tikrai taip. Man pavyko per 2 IVF pastoti su dvynukais, tačiau 12 savaitę nustatė, kad vieno žirniuko nustojo širdutė plakti verysad.gif Baisiai išgyvenau, nes jau galvojau, kad sunkiausią laikotarpį ištempiau. Tiesa, per tą laiką 2 kartus spėjau baisiai peršalti ir kiekvieną kartą iš baimės bėgau echoskopuotis, bet gydytoja vis ramindavo, kad viskas OK. Na bet turiu 2,5 m. mergytę po IVF. Pačią mylimiausią ir gražiausią wub.gif

wub.gif Kaip miela dėl dukrytės wub.gif O tai pirmas leliukas tiesiog pats ..išėjo ar reikėjo kažką daryti? Jaučiu, kaip baisu, kad antram nepakenktum..
O peršalus su temperatūra buvai?
neatsakinėk, jei skaudu prisiminti, gal be reikalo klausiu...

QUOTE(Magreco @ 2012 04 17, 14:22)
Aš jau turėjau vieną nėštumą ir jis pagal gydytojus buvo labai sunkus - visą laiką gulimas rėžimas, placentos pilna pirmeiga. Tai va, dabar jie bijo, kad gali būti sunku, nors man žinokit taip blogai neatrodė visi tie mėnesiai, daug veiklos ir gulėdama prisigalvojau: kalnus knygų perskaičiau, pradėjau megzti, nerti, nuotraukas pagaliau susitvarkiau visas, albumus susiklijavau, net tapyti paveiklsus guėldama pradėjau lotuliukas.gif
Aišku, dabar jau taip saves lepinti negalėčiau... Turiu nerealią mergytę, kuri net dabar neleidžia nei minutės prisėsti wub.gif

aišku..o kiek tavo dukrytei metukų?

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 17, 14:31)
Sveika, brangioji. Ryt lekiu į Geromedą prieš darbą darytis. O pojūčiai be pakeitimų. Papai kaip Dolly Parton ir nėr mmm. Visa kita be pakitimų. Kažkaip jau galvoju, geriau ateitų tos mėmės nei skambinti į laboratoriją ir vėl laukti, kai plyš širdis.

gal be reikalo mes skatinam viltis, karksėsim, karksėsim, o jeigu bus vis tiek blogai, tai tik be reikalo būsime tave dar daugiau išsekinusios unsure.gif bet man norisi pasakyti, kad gal vilties yra, nes kam iš mergaičių būdavo nesivystantis, vis sakydavo, kad va, visai krūtinę atleido. O tau neatleido. Ir mmm nėra. Tai arba labai vėlyva implantacija (nors hcg turbūt vis tiek turėtų sparčiau augti, dvigubėti g.gif ), nu arba..ne nesivystantis, o augantis kur nors..ne ten unsure.gif Bet ar taip gali būti po IVF? Aš suprantu, kai spermiukas sutinka kiaušinėlį kiaušintakyje ir apsigyvena jame, nebekeliauja iki gimdos. bet čia..blastukė į gimdą įdėta- tai ko jai kažkur ne gimdoj atsidurti? g.gif
Greičiau jau sužinotum, galiu tik įsivaizduot, kokiam košmare gyveni console.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 17, 14:45)
Kitty Kitty - nu nebaisus tie daktaru nuosprendziai. O tas endometrioma tai gal ne cista o tiesiog surambeje dariniai kurie ypac linke susidaryti jei gleivine linkusi gerai augti. Per Hystero paprastai tai sutvarko, bent jau man daktare sake kad man rado truputi tu dariniu bet labai nedaug, tai su tuo pagramdymu ten sutvarko tai.

nebaisūs, virškinimo sistemą apraminsiu, ne naujiena,bet matai,visa tai..nesusiję su tuo bendru imuniteto nusilpimu, su nuolatinėm kitom ligom..atsakymo negavau dėl jų..
O dėl tos..jomos.. tai per histero, sakai..bet matai, man ne histero, o IVF prieš akis, po kažkur 4 savaičių važiuoju pas Treijsą ir iš karto pradedam stimuliaciją. Ar man jam sakyti prieš tai ką nors? Gal paskambinti? Arba nueiti po mmm pažiūrėt, gal bus dingusi, bet tik daktariukas sakė, keista, kad taip gerai matosi, retai taip būna (jis su abdominaliniu žiūrėjo, ginė žiūrės vaginaliniu, gal tiesiog nematys g.gif ). Bet aš kitą ciklą gersiu KT, gal jie ten viską nuslopins..ką.....
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 17, 15:29)
Jo mano stiproliai,o isodinimas jai viskas gerai tai ketvirtadieni ax.gif jau daba myliu savo trjulia ir mieldziuosi uz jos kad butu viskas gerai

Sėkmės 4u.gif 4u.gif

Beje, mūsų darželyje vienas berniukas susirgo niežais blink.gif Dabar neina dukriukas, bet ėjo,kai tas berniukas jau, pasirodo,pradėjo sirgti, inkubacinis ilgas, iki 40 dienų, nu tik šito mums ir betrūktų po dviejų stiprių ligų unsure.gif gal kaip nors..
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 17, 15:17)
Nėra nieko sudėtingo. svarbiausia,kad leistis kievieną dieną ideliai -+ 5 min tuo pačiu laiku, nes jų veikimas 24 val.
Sumaišai vaistukus ir tą normą, kuri paskirta susileidi į paodį -pilvuko lašinuką labai patogu ir neskausminga.
Tiesa, aš žaidžiau su adatomis, nes su trumpute adata labai sunku surinkti visą skysti, tad vieną adatą - ilgą - naudojau maišymui, o kai jau surinkdavau (sutraukdavau ) visus vaistukus į švirkštą uždėdavau mažutę adatėlę, o po to tik bakst ir viskas  blush2.gif  jei dar turi klausimų, mielai atsakysiu, nes jį leidaus visą slopinimo ir skatinimo laiką  doh.gif
tiesa, kaip ir rašė Atiloja, jo negalima laikyti, kad jei ne visą reikia susileisti, tai likuti reikia mesti lauk. na o pačias ampules ir miltelius reikia laikyti kambario temperatūroje smile.gif

o tai prie ju buna ir adatos, nes as kai pirkau tai man jokiu adatu nedave, tik dezute su vaistukais (viena ampulyte su skysciu, kita su milteliais)
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 17, 15:32)
O dėl tos..jomos.. tai per histero, sakai..bet matai, man ne histero, o IVF prieš akis, po kažkur 4 savaičių važiuoju pas Treijsą ir iš karto pradedam stimuliaciją. Ar man jam sakyti prieš tai ką nors? Gal paskambinti? Arba nueiti po mmm pažiūrėt, gal bus dingusi, bet tik daktariukas sakė, keista, kad taip gerai matosi, retai taip būna (jis su abdominaliniu žiūrėjo, ginė žiūrės vaginaliniu, gal tiesiog nematys g.gif ). Bet aš kitą ciklą gersiu KT, gal jie ten viską nuslopins..ką.....

HMM g.gif nu as nesutvarkius to reikalo vis tik nerizikuociau su IVF, siaip hystero neskausminga ir ilgos reabilitacijos nereikia, man daktaras sake kad geriausia yra IVF daryt 1-3 menesiai po hystero. KT gali prislopinti kokio jau esancio darinio augima, bet nemanau kad isvis gali panaiktinti, bet su mmm tikrai kartais cistos ar isvesejus gleivine pasisalina. Matai IVF sekmes procentas labai sumazeja jei gimdoj yra kokiu surambejimu ar ypac jei yra polipu, todel as kazkaip siulyciau gal vis tik pasakyti Trejsui o idealiausia jei imanoma susiveikti Hystero (nezinau kaip su eilem ten ir jei moketum ligoninej labai brangu??)
Atsakyti
QUOTE(*Aniko* @ 2012 04 17, 15:47)
o tai prie ju buna ir adatos, nes as kai pirkau tai man jokiu adatu nedave, tik dezute su vaistukais (viena ampulyte su skysciu, kita su milteliais)

Na nea, švirkštus aš irgi pirkau, tik 2ml širkštai būna su mažutėm adatom (kurias aš iš viso išmečiau), o po to dar pirkau dideles adatas -sumaišymui ir sutraukimui ir mažutes visai - suleidimui... žaidimo gal daug atrodo, bet man taip buvo patogiau, nes lengvai susirinkdavo visas skystis, ir suleisti buvo neskausminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 17, 15:54)
Na nea, švirkštus aš irgi pirkau, tik 2ml širkštai būna su mažutėm adatom (kurias aš iš viso išmečiau), o po to dar pirkau dideles adatas -sumaišymui ir sutraukimui ir mažutes visai - suleidimui... žaidimo gal daug atrodo, bet man taip buvo patogiau, nes lengvai susirinkdavo visas skystis, ir suleisti buvo neskausminga  ax.gif

aisku, aciu labai jums uz informacija 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty, antras žirniukas pats absorbavosi. nieko nereikėjo daryti ir gydytoja paaiškino iš karto, kad antram tikrai nieko blogo neatsitiks.
Atsakyti