Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

QUOTE(snace @ 2012 04 19, 19:53)
padekit apsispresti,grazus negrazus, reikia nereikia...  4u.gif  o medziagyte cia tokia tampri ju??? su 90 ir 66 2 imti???? gal kuri turite ir galit pamokentuoti juos  4u.gif  4u.gif Aciu smile.gif

user posted image

http://www.jcrew.com...~~~~~/37569.jsp

imti imti, vasarai bus grazu su bet kokia palaidinuke smile.gif
as irgi pasiemiau, tik kita spalva, pakomentuoti negaliu, emiau iprasta savo dydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 04 19, 19:24)
imti imti, vasarai bus grazu su bet kokia palaidinuke  smile.gif
as irgi pasiemiau, tik kita spalva, pakomentuoti negaliu, emiau iprasta savo dydi  smile.gif

Aš irgi noriu, bet va ką rašo prie mano pasirinktų: color: dark pumpkin
(expected to ship 06.08.2012)

Ar tikrai jie taip vėlai išsiunčia? Gal kas turit patirties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 19 balandžio 2012 - 19:45
QUOTE(snace @ 2012 04 19, 19:53)
padekit apsispresti,grazus negrazus, reikia nereikia...  4u.gif  o medziagyte cia tokia tampri ju??? su 90 ir 66 2 imti???? gal kuri turite ir galit pamokentuoti juos  4u.gif  4u.gif Aciu smile.gif

user posted image

http://www.jcrew.com...~~~~~/37569.jsp

as irgi situos pasiemiau tik kita spalva, vasarai manau labai liuks bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2012 04 19, 20:45)
Aš irgi noriu, bet va ką rašo prie mano pasirinktų: color: dark pumpkin
(expected to ship 06.08.2012)

Ar tikrai jie taip vėlai išsiunčia? Gal kas turit patirties

As kai rinkausi prie tos tamsios irgi ta pati rase, tai paemiau kita spalva. nes labai jau ilgai laukti reiktu kaip suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 04 19, 20:53)
as irgi situos pasiemiau tik kita spalva, vasarai manau labai liuks bus  thumbup.gif
Papildyta:
As kai rinkausi prie tos tamsios irgi ta pati rase, tai paemiau kita spalva. nes labai jau ilgai laukti reiktu kaip suprantu doh.gif

Na kogero reikia imti tada jai jau visos taip giriat... drinks_cheers.gif doh.gif bandau gal 2 dydi, bijau kad i 0 galiu neitilpti... ta tamsi spalvite man lyg irlabiau patiktu, bet kogero reik imt ruzavus jai tikrai tiek laukti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2012 04 19, 13:50)
Na taip, prie deficitiniu.
Mano matmenys 90-70-90 turiu 4 dydy suknutes bet ne sitos , tai man liuks.

Kai gausit parasykit. 4u.gif

unsure.gif Neliko, neuzsake unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Kaip manot, verta dėmesio.? Kokį dydį žiūrėti šios bliuskutės? Nešioju tikrą M, per krūtinę 94 cm. Patarkit... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/82719.jsp

Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2012 04 19, 22:15)
Kaip manot, verta dėmesio.? Kokį dydį žiūrėti šios bliuskutės? Nešioju tikrą M, per krūtinę 94 cm. Patarkit... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/82719.jsp

As tai nepirkciau poliesterio uz tokia kaina ir juolab is factory. Palaukit,papigs dar smile.gif
Na o kalbant apie dydi manau imciau s,bet cia tik spejimas
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2012 04 20, 00:31)
As tai nepirkciau poliesterio uz tokia kaina ir juolab is factory. Palaukit,papigs dar smile.gif

Tikrai, sudėtis polisteris. Ačiū atsipeikėjau. 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 04 19, 17:35)
Mergaitės, patarkit, truputį bijau rizikuot, vieną suknutę vestuvėms iš jcrew parsisiunčiau, netiko, negaliu parduot, 0 dydis... O daug dydžiai vienas nuo kito skiriasi suknučių kažin, jei pvz. 0 dydis per kokius 2 cm mažas, tai 2 ar 4 imt?

Jus geriau savo ismatavimus parasykit ir tada bus mazdaug galima ka ir patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2012 04 20, 00:31)

O kuom skiriasi factory ir ne factory prekės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2012 04 20, 00:03)
O kuom skiriasi factory ir ne factory prekės? g.gif

skirtingos parduotuves..jcrew prekiu nerasit factoryje, nebent kopijas (daznai su kitokia medziagos struktura)
kai kurios neperka is factorio, manydamos, kad kokybe prastesne factoryje (atvirkstinio varianto negirdejau)
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2012 04 19, 20:32)
Na kogero reikia imti tada jai jau visos taip giriat...  drinks_cheers.gif   doh.gif bandau gal 2 dydi, bijau kad i 0 galiu neitilpti... ta tamsi spalvite man lyg irlabiau patiktu, bet kogero reik imt ruzavus jai tikrai tiek laukti..  ax.gif

Manau tikrai 0 reiktų, aš pernai pirkau šortus ne iš factory panašius, tai oi kaip skendau net 0 dydyje su 91cm per klubus tada doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 20 balandžio 2012 - 08:34