Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

QUOTE(ramka @ 2012 04 20, 11:31)
As tai isvis del tu geliu kaip nenormali blink.gif , turiu sijona, marskinukus ir megztuka  biggrin.gif

thumbup.gif bet jie gi atskiriems deriniams
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 04 20, 10:23)
o aš taip gailiuos kad pernai nieko nepirkau su gėlytėm  verysad.gif  tiek dabar susivokiau kaip man gražu ir kaip norėčiau  verysad.gif  wub.gif
user posted image

o as parduodu ta sijona, tik mano dydis didelis ax.gif
Atsakyti
Tiju, man tas raštas irgi nerealus wub.gif wub.gif
Aš irgi priglausčiau tokį sijonuka, šortukus, ar marškinukus 0 dydžio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 20 balandžio 2012 - 10:35
QUOTE(tiju @ 2012 04 20, 11:33)
pgituke, gal tie šortai ne taip ir patinka???  biggrin.gif  aš mielai priglausčiau  bigsmile.gif  bigsmile.gif

pirmiausia tai tu juos pamestum tongue.gif o as juos gavau tik rugsejo menesi berods, tai saziningai laukiu sios vasareles. jie ne is factory, taigeles isvis ryskios tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 04 20, 11:28)
grazios tos geles tikrai wub.gif as ir baltinukus ir sortukus tokius turiu. sortu dar nespejau panesioti, o su baltinukais daug komplimentu sulaukiu ax.gif

As tais geletais marskinukais irgi negaliu atsidziaugti, dar jie su silku tai isvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2012 04 20, 10:34)
o as parduodu ta sijona, tik mano dydis didelis ax.gif

Dek i isparduotuve, pagriebs kokia nors pamisusi ir susisiaurins hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 04 20, 10:35)
As tais geletais marskinukais irgi negaliu atsidziaugti, dar jie su silku tai isvis wub.gif

Iš Jcrew tai tikiu wub.gif Bet iš Factory tai prastoka kokybė jų, ir dydis xs man kaip vyro marškiniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 20 balandžio 2012 - 10:38
QUOTE(-Gyte- @ 2012 04 20, 11:38)
Iš Jcrew tai tikiu  wub.gif  Bet iš Factory tai prastoka kokybė jų, ir dydis xs man kaip vyro marškiniai  biggrin.gif

niu mano baltinukai is Factory blush2.gif . taip jie medvilniniai,as pasisiaurinau,bet prie dzinsiuku labai graziai ziurisi, tik kad factory spalvos pastelines, bet vis tiek man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 04 20, 11:35)
pirmiausia tai tu juos pamestum tongue.gif o as juos gavau tik rugsejo menesi berods, tai saziningai laukiu sios vasareles. jie ne is factory, taigeles isvis ryskios tokios wub.gif

nu jau užpavydėjau, kad nebegaliu wacko.gif einu žiūrėt ką ten Natalija pardavinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 04 20, 10:41)
nu jau užpavydėjau, kad nebegaliu  wacko.gif  einu žiūrėt ką ten Natalija pardavinėja  biggrin.gif

Rasyk AZ kol dar turi biggrin.gif As jau apziurejau, kad tas sijonukas labai graziai ir be didelio vargo pasisiaurina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 04 20, 11:38)
Iš Jcrew tai tikiu  wub.gif  Bet iš Factory tai prastoka kokybė jų, ir dydis xs man kaip vyro marškiniai  biggrin.gif

Nu kad ir prastesne kokybe Factory, bet pats rastas tai panasus i J.Crew, o tas ir yra svarbiausia ax.gif vienoms pasiseke su silku pagauti, kitoms ne , bet visvien esme paciame raste wub.gif aisku medziaga irgi daro savo, bet tikriausiai sitie marskinukai visas suzavejo vien del tu geliu biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, ziniai - tippi sweater leopradinis S dydis tikrai siauresnis uz S dydi garstyciu spalvos 4u.gif
Atsakyti