Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

Labai grazi suknele ir bateliai dailus labai smile.gif
Atsakyti
Tikrai batyciai ir man krito i aki thumbup.gif suknele kuo daugiau ziuriu tuo labiau patinka bigsmile.gif cia siuta?
Atsakyti
Super suknyte vaivaj, ir blauzdos jusu labai grazios 4u.gif
Atsakyti
Suknelę pirkau Aprangoj, bateliai iš Žygio batų.

Beje, Aprangoje tikrai galima rasti iki 48-52 dydžio visai padorių rūbų.

Na ir ačiū už pagyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 08 07, 13:19)

Ne iš Jūsų vienos girdžiu, kad Aprangoje galima rasti didelių rūbų, nu velnias kiek teko ieškoti-niekad neužtikdavau. Gal nemoku ieškoti (juk būna ir taip). Teks dar kartą pasižvalgyti Aprangoje.
Atsakyti
Nemėgstu vaikščioti po pardes, bet Aprangoj 9nes labai reikėjo), atidžiai pasidairinėjau. Daugiausia tų didesnių būna prie moterų matavimosi kabinų mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as irgi niekada nerandu tu didesniu, tose parduotuvese doh.gif
ir Lindex'e yra daug kas sakes kad yra didesniu. reikes atsimerkti biggrin.gif
va kur randu dideliu dydziu tai Budelei, kaip as vadinu bubelei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2012 08 06, 15:25)
medziaga blizgi,bet kazkaip man tas blizgumas i akis nekrito...o tos geles man labai grazu buvo,kol suknele parduotuvej kabejo,kai pamaciau nuotraukose,kazkaip jau netaip  schmoll.gif

mama mokino, kad blizgi medžiaga labiau išryškina visas bangeles negu matinė, todėl aptemptų rūbų negalima blizgių turėti ax.gif bet čia mano figūrai patarimas buvo, nes mane labiausiai nervina, kai nuotraukose matosi bangavimas ir iš plaukų išlendančios ausys laugh.gif doh.gif gėlės man visai gražiai atrodo 4u.gif

QUOTE(Javute @ 2012 08 06, 15:40)
fotoaparato neturiu siuo metu, tik su telefonu nebent lotuliukas.gif  g.gif  biggrin.gif

man tai ir su telefonu tikrai tiks thumbup.gif

QUOTE(vaivaj @ 2012 08 07, 13:19)
Suknelę pirkau Aprangoj, bateliai iš Žygio batų.

vaivaj, suknelės spalva labai faina 4u.gif o kaip Aprangoj su kainomis?
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 08 07, 14:30)
nu as irgi niekada nerandu tu didesniu, tose parduotuvese doh.gif
ir Lindex'e yra daug kas sakes kad yra didesniu. reikes atsimerkti biggrin.gif
va kur randu dideliu dydziu tai Budelei, kaip as vadinu bubelei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš ir dažnai i Lindexą užsukdavau, bet pastaruoju metu nors dydį rašydavo XL-neisibraudavau. O va praeitą savaitę reikėjo padoresnio (bet neprašmatnaus ) drabužėlio-užbėgau į Lindex ir radau naują seriją stambioms. Pavadinimo nepamenu kaip ta serija vadinasi, (na kaip būna Seppaloje great girls ar Takko Maxi blue), bet visa serija sukabinta atskirai (aišku ne gausybės ragas, bet vis šis tas...). Tai nugriebiau tunikytę visai neblogą 50 dydžio (buvo ir 52 dydžio), kaina 129 Lt. Buvo drabužėlių ir 2XL (svarbiausia, kad tinkamas dydis tikrai ne drapanos). Reikės dabar dažniau užsukti į Lindex
Atsakyti
Zhaliaakee,

aš pirkau šitą suknią be nuolaidos, tai mokėjau nemažai... Berods 270 Lt.
Pirkausi baisiai fainas kelnes, mokėjau 180 Lt.

Bet ką daryti, kai padoriau apsirengti norisi...

Tikrai būna ir pigiau.

O Lindex'e irgi kai ką randu, ir Seppaloj.

Net ir Next'e buvau radusi visai nieko dalykėlių ir kainos mažesnės nei Aprangoje.

Labai liūdžiu, kad Staroma užsidarė. Buvo ten visko gražaus ir iki 100 Lt.

Dar patinka ParkasOutlet esanti Lietuviško trikotažo išparduotuvė (ar parduotuvė). Ten ir džinsus sau radau už 60 Lt., ir žiemai kelias sukneles po 100 Lt., o ir vasarai nusipirkau vieną visai nieko už 90 Lt.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2012 08 07, 13:50)
Ne iš Jūsų vienos girdžiu, kad Aprangoje galima rasti didelių rūbų, nu velnias kiek teko ieškoti-niekad neužtikdavau. Gal nemoku ieškoti (juk būna ir taip). Teks dar kartą pasižvalgyti Aprangoje.

tikrai yra, tik kainos tenais nemazos. Bet palaukus ispardavimo sezono, visai imanoma ka nors susirasti

QUOTE(jolax @ 2012 08 07, 16:30)
Aš ir dažnai i Lindexą užsukdavau, bet pastaruoju metu nors dydį rašydavo XL-neisibraudavau. O va praeitą savaitę reikėjo padoresnio (bet neprašmatnaus ) drabužėlio-užbėgau į Lindex ir radau naują seriją stambioms.

reikes uzsukti pasiziureti, nes iki siol kiek maciau, tai lindexe akis neuzkliuno uz nieko kas patiktu ir butu mano dydzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 07 rugpjūčio 2012 - 15:57
šian kuistuke užtikau tokią fainą tuniką ir dar suknelę baltą pagaliau nusipirkau, nors tikrai nesitikėjau ją iškuisti už juokingus 20 lt hihihi.gif ax.gif Nieko man nėra geriau už "ponių laimės" parduotuves thumbup.gif
Atsakyti