Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(zuikelisv @ 2012 11 21, 08:36)
Gal kur matet ar turit jau parsisiunte size plius 1 ar 2  ar 3 XL ismatavimus
http://www.landsend....tml?sku_0=::G12

Su 122 cm krutine buvo geras 1X... Jos didintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2012 11 19, 10:29)
Kaip jums tokia suknele? http://www.otto.lt/n...knele/5594452__    uzsisakiau siandien,gal visai nebloga bus?  smile.gif

schmoll.gif kvarbatkos schmoll.gif toks įspūdis, kad jos turėtų storint dar labiau

merginos, o kodėl nesirodot pačios su savo deriniais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 12 04, 00:28)
schmoll.gif  kvarbatkos  schmoll.gif  toks įspūdis, kad jos turėtų storint dar labiau

merginos, o kodėl nesirodot pačios su savo deriniais  blush2.gif

g.gif prasyk ,kad kas fotkintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 12 04, 10:07)
g.gif prasyk ,kad kas fotkintu doh.gif

pati, prieš veidrodį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 12 04, 00:28)
schmoll.gif  kvarbatkos  schmoll.gif  toks įspūdis, kad jos turėtų storint dar labiau

merginos, o kodėl nesirodot pačios su savo deriniais  blush2.gif

o kam, kad kas užlėkęs išsivaipytų....
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 12 05, 12:03)

reiktu turet temukes bose g.gif susikurt puslapiuka su slaptazodziu ir duot tik pagrindinems sios temos lankytojoms ax.gif tada be baimes galetume talpinti savo dailias figuras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 12 05, 11:03)

Ir aš labai norėčiau, kad galėtumėm savo derinukus dėti, na, kad nesigėdyti savo barankyčių.... 4u.gif Tik baisu, kad ateis ir šaipysis kasnors unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labai sutinku tiek su nuotrauka, tiek su gonziku. Iš esmės tai būtų netgi labai naudingas dalykas. Aš pati esu obuolio figūros savininkė, tad būtų įdomu pasimokyti iš kitų, nes pačiai su aprėdais sunku - nedavė dievulis anei kūno, anei skonio

Plius pati gaučiau normalios konstuktyvios kritikos kaip ką derinti, o ne visokių - mesk ėst ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seven devils: 05 gruodžio 2012 - 11:32
Tai jei bus merginų/moterų kas norėtu tai daryti - gal kokį sąrašiuką pasidarom ir susikuriam temutę ar kaip sakot? ... rolleyes.gif

Man tok entuziasmas atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dalyvaučiau. Nieko gražaus neparodyčiau, bet patarimų mielai išklausyčiau smile.gif
Atsakyti
As irgi uz drinks_cheers.gif , snd kaip tik suknele ta su "kvarbatkom" is pasto pasimsiu,tureciau kaip tik ka parodyt thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš dalyvaučiau smile.gif
Atsakyti