Gal galit parekomenduoti mišrią kaitlentę - kad būtų ir indukcinės, ir paprastos kaitvietės?
radau Electrolux EHD60100P, ar gera ji, ar kitką verčiau žiūrėti? https://www.tausa.lt...-EHD60100P.html
sveiki,
ateinu ir aš patarimo
iki šiol turėjom Gorenje viryklę ir orkaitę, tai manau kad ir kita orkaitė bus Gorenje, visiškai buvau ja patenkinta, net nesinori bandyt ką naują, kad netektų nusivilti.
tačiau šįkart norim indukcinės kaitlentės, tačiau net nžn nuo kurio galo pradėt ieškoti
nekalbam apie pigiausią variantą, bet ir vien už vardą nesinori mokėti, taip kad domina - kas yra lyderiai šiai dienai kokybė/kaina atžvilgiu?
iš anksto dėkoju
ateinu ir aš patarimo

iki šiol turėjom Gorenje viryklę ir orkaitę, tai manau kad ir kita orkaitė bus Gorenje, visiškai buvau ja patenkinta, net nesinori bandyt ką naują, kad netektų nusivilti.
tačiau šįkart norim indukcinės kaitlentės, tačiau net nžn nuo kurio galo pradėt ieškoti

iš anksto dėkoju

QUOTE(elifė @ 2012 08 17, 15:12)
sveiki,
ateinu ir aš patarimo
nekalbam apie pigiausią variantą, bet ir vien už vardą nesinori mokėti, taip kad domina - kas yra lyderiai šiai dienai kokybė/kaina atžvilgiu?
iš anksto dėkoju

ateinu ir aš patarimo

iš anksto dėkoju

Viryklese ir indukcinese kaitlentese - AEG/Electrolux.
QUOTE(speedy @ 2012 08 17, 14:28)
Viryklese ir indukcinese kaitlentese - AEG/Electrolux.
mhm aišku, dėkui

ką reiškia "kintamo ploto kaitvietės" ir kuom jos svarbios?
QUOTE(elifė @ 2012 08 17, 16:32)
ką reiškia "kintamo ploto kaitvietės" ir kuom jos svarbios?
Gali būti mažesnio arba didesnio ploto. Indukcinėse viryklėse pasitaiko rečiau ir kainuoja brangiai.
QUOTE(speedy @ 2012 08 16, 16:36)
Indukcinės visos taupios.
Už tiek pinigų galima nupirkti Electrolux EHH16340FK arba Electrolux EHH6340FOK. Jos vienodos.
Arba kiek išlipant iš biudžeto, galima nupirkti AEG HK65425PFB (HK654250FB) - geriausia ką įmanoma įsigyti už panašius pinigus.
Už tiek pinigų galima nupirkti Electrolux EHH16340FK arba Electrolux EHH6340FOK. Jos vienodos.
Arba kiek išlipant iš biudžeto, galima nupirkti AEG HK65425PFB (HK654250FB) - geriausia ką įmanoma įsigyti už panašius pinigus.
Sveiki

bandau ir as issirinkti indukcine kaitlente..bet nelabai nutuokiu ju funkciju ivairoveje..reiketu labai pagalbos

Rasote, kad "geriausia ka imanoma"..o pagal ka lyginti ta geruma?

Tiesa, dar prie to pacio..reikia ir orkaites..truputi pasimeciau, kai uzsukus i Topo centra, konsultantas pabreze, kad Gorenje yra vienos geriausiu orkaiciu kainos/kokybes atzvilgiu..net uz daugeli AEg geresnes..ar tai tiesa?ar kartais nenorejo "prastumti" savo perliuku uz kuriuos gauna bonusus?

QUOTE(Eglu @ 2012 08 18, 21:53)
Sveiki
bandau ir as issirinkti indukcine kaitlente..bet nelabai nutuokiu ju funkciju ivairoveje..reiketu labai pagalbos
..mano tikslas kaip ir visu, nepermoketi, isigyti kokybiska daikta, atliekanti savo funkcija.."navarotu" nereikia...kaip pavyzdziui sita? AEG-Electrolux HK 634200XB kaitlentė
Tiesa, dar prie to pacio..reikia ir orkaites..truputi pasimeciau, kai uzsukus i Topo centra, konsultantas pabreze, kad Gorenje yra vienos geriausiu orkaiciu kainos/kokybes atzvilgiu..net uz daugeli AEg geresnes..ar tai tiesa?ar kartais nenorejo "prastumti" savo perliuku uz kuriuos gauna bonusus?

1. HK634200XB - gerai.
2. konsultantas - norėjo.
QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 08 18, 18:23)
Ar kas naudojatės 45 cm pločio orkaitę? Ar patogu? labai reikia įtalpinti siaurą, bet bijau, kad nepriprasiu.
O kaip ARDO orkaitės? Jie turi siaurų, bet taip man nepatikimai atrodo tas gamintojas.....
O kaip ARDO orkaitės? Jie turi siaurų, bet taip man nepatikimai atrodo tas gamintojas.....
aš jau trečius metus naudojuosi tokia siaura orkaite. Bet pirkau Nardi firmos. va tokia: http://www.neriba.lt...x000a-inox.html
dėl počio man problemų nekyla. Tik baisiai trūksta greito įkaitimo. O šiaip kartu detinau ir dujinę siaurą kaitlentę:
http://www.neriba.lt...th-30-av-x.html
Pas mane vaizdas originale toks:

QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 08 19, 20:31)
Dolile, ačiū už nuomonę. O kai įkaista, galingumo užtenka, pvz iškepti mėsą. Iki kokios max.temperatūros įkaista.
Mėsai tikrai užtenka. Ten yra 220 laipsnių ir kita padala max. Tai gal koks 240 laipsniu?