Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 5

QUOTE(*Samsara* @ 2012 09 20, 23:16)
Speedy, gal galėtumėt patarti kurią orkaitę rinktis iš jau išsirinktų...  smile.gif  Dar niekada nebuvo taip sunku išsirinkti ką nors  4u.gif  Radau 4-ris modeliukus kurie man patiktų: ELECTROLUX EOB 5450AOX; AEG BE5013421M; SIEMENS HB43GS540; GORENJE BO7510AX. Kuri geresnė? Gal gamintojas kurios geresnis, nei kitų? "Gyvenu" internete jau savaitė, visai galva susisuko...  blink.gif  Iš anksto, labai ačiū  aciuks.gif

Bet kuris Jūsų pasirinkimas bus geras. Visos jos panašiai patikimos. Mano galva verčiausias šioje kompanijoje Siemens. Jis turi išsivalančias sieneles (viršus standartinis) ir dviejų lygių bėgelius.
Papildyta:
QUOTE(*Samsara* @ 2012 09 20, 23:16)
Speedy, gal galėtumėt patarti kurią orkaitę rinktis iš jau išsirinktų...  smile.gif  Dar niekada nebuvo taip sunku išsirinkti ką nors  4u.gif  Radau 4-ris modeliukus kurie man patiktų: ELECTROLUX EOB 5450AOX; AEG BE5013421M; SIEMENS HB43GS540; GORENJE BO7510AX. Kuri geresnė? Gal gamintojas kurios geresnis, nei kitų? "Gyvenu" internete jau savaitė, visai galva susisuko...  blink.gif  Iš anksto, labai ačiū  aciuks.gif

Bet kuris Jūsų pasirinkimas bus geras. Visos jos panašiai patikimos. Mano galva verčiausias šioje kompanijoje Siemens. Jis turi išsivalančias sieneles (viršus standartinis) ir dviejų lygių bėgelius.
Atsakyti
QUOTE( )
speedy, patarkit dar kokia kaitlente, kad butu 1. emale ir 2. kremo/dramblio kaulo spalvos. blogiausiu atveju beige.

va radau dar kelis variantus, tik, kad firmos nieko nesako unsure.gif
Ariston PH 640 MST OW R/HA +/-600Lt.
user posted image

neapsigaukit kaip as,si kaitlente visiskai balta, ji jau pas mane namuose. pagal paveiksliuka lyg panasiau i smeline, bet... verysad.gif
Papildyta:

speedy, o kaip si kaitlente? tos karuneles po degikliais negerai ar ne?kokia galetumet smelines spalvos kaitlente pasiulyti iki 1000Lt.? 4u.gif
user posted image
Atsakyti

! 
Skelbimų vieta - Skelbimų lentoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 21 rugsėjo 2012 - 07:55
speedy,padekit vienas el. parduotuves konsultantas sako, kad sios kaitlentes pavirsius emaliuotas, o kitas ,kad ne emalis, kaip zinot is tikro.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(arvyduxm @ 2012 09 21, 12:52)
speedy,padekit vienas el. parduotuves konsultantas sako, kad sios kaitlentes pavirsius emaliuotas, o kitas ,kad ne emalis, kaip zinot is tikro.
user posted image

Būtų įdomu paklausti to kito konsultanto kuo, jo manymu, dengtas tas paviršius g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 09 21, 11:16)
Būtų įdomu paklausti to kito konsultanto kuo, jo manymu, dengtas tas paviršius  g.gif

parasyta puslapy-metalo.
as kai paklausiau, gal isivele klaida, kad parasyta "kaitlentes pavirsius-metalo", o visiskai tokios pacios tik baltos-emalis, atrase:
"Kaitlentės GORENJE G 6 SYW paviršius yra emaliuotas.
O kaitlentės GORENJE G6N50RW paviršius yra metalinis, tai reiškia ne emaliuotas.
"
http://www.baltamesk...-kaitlente.html

o tai kaip is tikro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvyduxm: 21 rugsėjo 2012 - 12:27
QUOTE(arvyduxm @ 2012 09 21, 14:25)
parasyta puslapy-metalo.
as kai paklausiau, gal isivele klaida, kad parasyta "kaitlentes pavirsius-metalo", o visiskai tokios pacios tik baltos-emalis, atrase:
"Kaitlentės GORENJE G 6 SYW paviršius yra emaliuotas.
O kaitlentės GORENJE G6N50RW paviršius yra metalinis, tai reiškia ne emaliuotas.
"

o tai kaip is tikro?

Nežinau kaip ten pas meškas būna, bet Lietuvoje arba nerūdijantis plienas arba emalė.
Gal aš ko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 21 rugsėjo 2012 - 12:41
QUOTE(speedy @ 2012 09 21, 12:40)
Nežinau kaip ten pas meškas būna, bet Lietuvoje arba nerūdijantis plienas arba emalė.
Gal aš ko nesuprantu  g.gif

va speedy, jus zinot, bet po tokiu ale konsultantu komentaru pradedat abejot...o jie lyg priejo jau isvada,kad - cituoju "greiciausiai si kaitlente emaliuota" ir dar prirase Kaitlentė GORENJE G6N50RW yra dar ir nerūdijančio plieno.
i suprask kaip nori doh.gif
jie tikslios informacijos neturi. tai ka kalbet apie paprasta pirkeja, is kur jam gaut, sakyciau, labai svarbia info, EMALIUOTA TA KAITLENTE AR NE?!!! surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvyduxm: 21 rugsėjo 2012 - 13:45
Na, iš vienos pusės ji tai metalinė, bet kad įgautu spalvą, tai reikia dažyt su kažkuo, kažkuo padengt. Tai ir yra emalė. Ot, pamąsčiau lotuliukas.gif
O su konsultantais taip būna. Kažkada senukuos apvadų durims ieškojau, nugi medinius plintusius siūlė blink.gif
Gerai, kad Speedy yra pas mumis, o tai prisipirktumėm kaži ko.
Atsakyti
Norėjau ir aš pasiteirauti, gal kas turit ir galit pasidalinti savo atsiliepimais apie MASTERCOOK virykles? dujos+elektrinė orkaitė, paprasta, neįmontuojama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 22 rugsėjo 2012 - 16:04
Speedy, noriu patarimo. Renkuosi tarp siu indukciniu kaitlenciu:
AEG HK634200XB - kaina apie 1100Lt;
Electrolux EHH16340FK arba EHH6340FOK - kaina apie 1200-1250 Lt.
Dekoju uz patarima.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 09 22, 20:28)
Speedy, noriu patarimo. Renkuosi tarp siu indukciniu kaitlenciu:
AEG HK634200XB - kaina apie 1100Lt;
Electrolux EHH16340FK arba EHH6340FOK - kaina apie 1200-1250 Lt.
Dekoju uz patarima.

Praktiškai tas pats. Tik AEG su metaliniu rėmeliu.
Atsakyti