Labas dienas as vat jau isdurneti baigiu Speedy prasau, pasakykite savo nuomone apie siemens HB76G1660S modeliuka ir HB73G4640S ar verta pirmoji savo kainos? .. Aciu labai o ka manote apie orkaite+mikrobangu krosnele . zodz 2in1
Labas dienas
as vat jau isdurneti baigiu
Speedy prasau, pasakykite savo nuomone apie siemens HB76G1660S modeliuka ir HB73G4640S ar verta pirmoji savo kainos? .. Aciu labai
o ka manote apie orkaite+mikrobangu krosnele . zodz 2in1
Siemens labai gera technika. Jei turite pakankamai "perkančiųjų" jai, tikrai verta. HB73G4640S gana optimalus variantas. Ir teleskopiniai bėgeliai komplekte, ir kaina iki 3000 lt.
Noriu Jūsų patarimo. Ar gerai naudojasi dujinė kaitlentė su stiklo keramikos paviršiumi? Ar nesibraizo? Ar geriau rinktis su kitokį paviršių ? Ačiū labai
Noriu Jūsų patarimo. Ar gerai naudojasi dujinė kaitlentė su stiklo keramikos paviršiumi? Ar nesibraizo? Ar geriau rinktis su kitokį paviršių ? Ačiū labai
Dujos ant stiklokeramikos (nesupainiokite su stiklu!) geriausias variantas. Braižosi mažiausiai, valomas bene geriausiai. Yra viena bėda: kainuoja daugiausiai.
Man pardavėjas sakė, kad šita keramika, ir parašyta viršuje, o kitos yra stiklo keramikos (pigesnės). Tai norėjau paklausti, ar verta pirkti ta pigesnę?
Ir dar: kaimo vietovėje geriau rinktis įmontuojama dujinę ar elektinę orkaitę?
Man pardavėjas sakė, kad šita keramika, ir parašyta viršuje, o kitos yra stiklo keramikos (pigesnės). Tai norėjau paklausti, ar verta pirkti ta pigesnę?
O kas yra "šita keramika" ir kuo ji skiriasi nuo "stiklokeramikos"
Jis kalbėjo būtent apie tą Siemens kaitlentę. Kad tai keramika. O kitos kaina skyrėsi vos ne per pusę. Nors paviršius labai panašus. Ir kad jau ten stiklo keramika. Aš tai irgi nelabai supratau . Durnina matyt kas kaip gali. Kuom tas pagrindas skiriasi nuo Simens kaitlentės http://www.ozis.lt/s...ton-td640s.html, bet paskaičius rašo, kad čia grūdintas stiklas. Ar verta rinktis su tuo grūdintu stiklu, jei neįperki brangesnės su stiklo keramika?
Jis kalbėjo būtent apie tą Siemens kaitlentę. Kad tai keramika. O kitos kaina skyrėsi vos ne per pusę. Nors paviršius labai panašus. Ir kad jau ten stiklo keramika. Aš tai irgi nelabai supratau . Durnina matyt kas kaip gali. Kuom tas pagrindas skiriasi nuo Simens kaitlentės http://www.ozis.lt/s...ton-td640s.html, bet paskaičius rašo, kad čia grūdintas stiklas. Ar verta rinktis su tuo grūdintu stiklu, jei neįperki brangesnės su stiklo keramika?
Darykite, kaip "dūšiai geriau"
Tiek stiklas, tiek metalas turi savų trūkumų: ant stiklo geriau matosi viskas (jei jis ne pilkas ar baltas), neržaveika sunkiau valosi.