QUOTE(rihanna9 @ 2012 05 28, 18:20)
Aciu uz atsakyma

, o gal uz ta pacia ar net mazesne kaina galima kazka geriau paimti ?

. Sias orkaites Vokietijoje gamina? Beje, tas EcoClean ka realiai duoda ir ar reikalingas?
Gamina Ispanijoje.
Eco Clean - naujausias orkaitės išsivalymo būdas. Kadangi ten nano (ne katalitinė!) danga, tai ji skaitosi amžina ir veikia pastoviai (skirtingai nuo pirolizės!). kaip šalutinis efektas skaitosi apie 80 % kvapų pašalinimas. EcoClean efektyvumas skaitomas antras (po pirolizės) iš visų iš(si)valymo būdų.
Papildyta:
QUOTE(Calla @ 2012 05 28, 19:09)
Na ka prireike ir man pagalbos renkantis buitine technika, seku tema jau senokai ir labai daug informacijos gavau, taigi pasirinkau kaitlente AEG HK634200XB, orkaite AEG BP5013021M ir indaplove AEG F55402VIP, gal ka pasirinkau nelabai protingai?
Siaip didziausias klausimas man yra su gartraukiu, labai laukiu Jusu patarimo, svarstau tarp Elica CUBICA IX?A/90x60 ir Elica KUADRA ISLAND IX/A/43. Nezinau kuris geriau, dizaino prasme man patinka antrasis modelis, taciau neramina mazas skersmuo, mat virtuve yra sujungta su svetaine ir valgomuoju, todel norisi kad gerai trauktu, o gal as baiminuosi be reikalo? O gal yra kazkas dar geriau

negu sie mano modeliukai pasirinkti, bet kazkaip kiek skaiciau tai lyg vieni is rimtesniu.
Busiu dekinga uz patarima
Buitinės pasirinkimas - racionalus ir suprantamas
Dėl gartraukių - efektyvesnis Cubica. Bet dėl grožio ko tik nepadarysi

Juo labiau, kad kepant ką nors rimčiau, vistiek kvapo neišvengsite