Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 5

QUOTE(sugarbabe @ 2012 05 28, 10:56)
o kokia dujine kaitlente siulytumete prie taip isgirto AEG ax.gif

Viskas priklauso nuo to, kas Jums gražu ir kiek už tai pasiruošę mokėti. Ir nebūtinai tai turi būti AEG biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 28, 08:31)
Teka tylesnis, lygis jų panašus. Jei kiek verta pažiūrėti TEKA CNX 6000. Priekinė panelė " AEG stiliaus" ir valdymas žymiai geresnis nei anų dviejų.

Aciu, Jusu pasiulytas mum puikiai tiks thumbup.gif

Jau nebeturiu jegu issirinkti kaitlentes, bet REIKIA blink.gif doh.gif

Ar gera - AEG HK634200XB? Gal ka rekomenduotumet geresnio, gali buti ir brangiau...
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 05 28, 11:18)
Ar gera - AEG HK634200XB? Gal ka rekomenduotumet geresnio, gali buti ir brangiau...

AEG HK634200XB - puikus pasirinkimas. Šiuo metu tarp šio ir kitų, galbūt geresnių, skirtumas apir 1000 litų kažin ar vertas g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 28, 09:09)
Viskas priklauso nuo to, kas Jums gražu ir kiek už tai pasiruošę mokėti. Ir nebūtinai tai turi būti AEG  biggrin.gif

biggrin.gif labai daug nesinori moket, gal iki 800lt. bet gali buti ir daugiau
vyras nori ketaus laikikliu, man reik to trigubo ziedo biggrin.gif
siaip kad nebutu labai grubus ir kad tiktu prie orkaites ax.gif
idealiausia jei tie jungtukai kaip ir orkaitej butu isispaudziami, bet didziosiose parduotuves ne vieno tokio varianto nemaciau, tai gal ir nera biggrin.gif

vienas is variantu buvo Bosch PCH615B90E
pardavimu vadybininkas siule EGG6343NOX, bet as noreciau, kad WOK butu pirmoj eilej doh.gif

aciu uz bet kokius pasiulymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 28 gegužės 2012 - 10:13
Sveiki,
prisireikė ir man patarimo, nes absoliučiai nesiorientuoju butinės technikos klausimais unsure.gif Reikia dujinės įmontuojamos kaitlentės, 4 degiklių (pageidautina kad būtų ir didesni ir mažesni), stiklinis paviršius, ketaus laikikliai, spalva tinkamiausia būtų pilka (ar kokia kita neutrali šviesi). Speedy, gal užmesite ant kelio? Nes tai, ką randu, labai skiriasi kainomis, todėl nesuprantu, kas yra geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2012 05 28, 12:12)
biggrin.gif labai daug nesinori moket, gal iki 800lt. bet gali buti ir daugiau
vyras nori ketaus laikikliu, man reik to trigubo ziedo biggrin.gif
siaip kad nebutu labai grubus ir kad tiktu prie orkaites ax.gif
idealiausia jei tie jungtukai kaip ir orkaitej butu isispaudziami, bet didziosiose parduotuves ne vieno tokio varianto nemaciau, tai gal ir nera biggrin.gif

vienas is variantu buvo Bosch PCH615B90E
pardavimu vadybininkas siule EGG6343NOX, bet as noreciau, kad WOK butu pirmoj eilej  doh.gif

aciu uz bet kokius pasiulymus 4u.gif

Tas Bosch modelis turi viską, ko norite Jūs ir Jūsų vyras.
Be to labai protingai viskas išdėstyta: Wok priekyje, nes tikrai nepatogu kinietišką keptuvę ar didelį puodą naudoti ant galinių degiklių. Valdymo rankenėlės pastumtos toliau nuo galingo degiklio, kad neįkaistų gaminimo metu.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 05 28, 10:30)
Sveiki,
prisireikė ir man patarimo, nes absoliučiai nesiorientuoju butinės technikos klausimais unsure.gif Reikia dujinės įmontuojamos kaitlentės, 4 degiklių (pageidautina kad būtų ir didesni ir mažesni), stiklinis paviršius, ketaus laikikliai, spalva tinkamiausia būtų pilka (ar kokia kita neutrali šviesi). Speedy, gal užmesite ant kelio? Nes tai, ką randu, labai skiriasi kainomis, todėl nesuprantu, kas yra geriau g.gif

Sukonkretinu, kuri geriausia:
Gorenje GHS 64 ORA-W
FAGOR 6CFI-4GLS B
ARDO C604VTW
WHIRLPOOL AKT 475 WH
ELECTROLUX EHT 60435 X

Ar kažką kito galite pasiūlyti?
Atsakyti
Reikia patarimo del orkaites smile.gif. Galvojame siuo metu apie Siemens HB43GS540. Ar gera si orkaite ir ar verta savo kainos? Kokia galetu buti jai alternatyva? Kaip supratau Electrolux/AEG modeliu yra geru uz normalia kaina, nera problemu su siu gamintoju prekiu garantiniu pogarantiniu aptarnavimu. Idomu kaip su Siemens garantiniu?
Ypatingu reikalavimu neturime, svarbu kad butu ir pagrindines funkcijos, patogus naudojimasis, normali kokybe.
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 05 28, 16:20)
Reikia patarimo del orkaites smile.gif. Galvojame siuo metu apie Siemens HB43GS540. Ar gera si orkaite ir ar verta savo kainos? Kokia galetu buti jai alternatyva? Kaip supratau Electrolux/AEG modeliu yra geru uz normalia kaina, nera problemu su siu gamintoju prekiu garantiniu pogarantiniu aptarnavimu. Idomu kaip su Siemens garantiniu?
Ypatingu reikalavimu neturime, svarbu kad butu ir pagrindines funkcijos, patogus naudojimasis, normali kokybe.

Ta Siemens orkaitė geras pasirinkimas. Geras dalykas joje EcoClean sienelės ir durelės jau nebesitranko thumbup.gif
Garantinis aptarnavimas ir gaminių kokybė problemų nekelia.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 28, 16:38)
Ta Siemens orkaitė geras pasirinkimas. Geras dalykas joje EcoClean sienelės ir durelės jau nebesitranko  thumbup.gif
Garantinis aptarnavimas ir gaminių kokybė problemų nekelia.

Aciu uz atsakyma wink.gif, o gal uz ta pacia ar net mazesne kaina galima kazka geriau paimti ? smile.gif. Sias orkaites Vokietijoje gamina? Beje, tas EcoClean ka realiai duoda ir ar reikalingas?
Atsakyti
Na ka prireike ir man pagalbos renkantis buitine technika, seku tema jau senokai ir labai daug informacijos gavau, taigi pasirinkau kaitlente AEG HK634200XB, orkaite AEG BP5013021M ir indaplove AEG F55402VIP, gal ka pasirinkau nelabai protingai?

Siaip didziausias klausimas man yra su gartraukiu, labai laukiu Jusu patarimo, svarstau tarp Elica CUBICA IX?A/90x60 ir Elica KUADRA ISLAND IX/A/43. Nezinau kuris geriau, dizaino prasme man patinka antrasis modelis, taciau neramina mazas skersmuo, mat virtuve yra sujungta su svetaine ir valgomuoju, todel norisi kad gerai trauktu, o gal as baiminuosi be reikalo? O gal yra kazkas dar geriau g.gif negu sie mano modeliukai pasirinkti, bet kazkaip kiek skaiciau tai lyg vieni is rimtesniu.

Busiu dekinga uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rihanna9 @ 2012 05 28, 18:20)
Aciu uz atsakyma wink.gif, o gal uz ta pacia ar net mazesne kaina galima kazka geriau paimti ? smile.gif. Sias orkaites Vokietijoje gamina? Beje, tas EcoClean ka realiai duoda ir ar reikalingas?

Gamina Ispanijoje.
Eco Clean - naujausias orkaitės išsivalymo būdas. Kadangi ten nano (ne katalitinė!) danga, tai ji skaitosi amžina ir veikia pastoviai (skirtingai nuo pirolizės!). kaip šalutinis efektas skaitosi apie 80 % kvapų pašalinimas. EcoClean efektyvumas skaitomas antras (po pirolizės) iš visų iš(si)valymo būdų.

Papildyta:
QUOTE(Calla @ 2012 05 28, 19:09)
Na ka prireike ir man pagalbos renkantis buitine technika, seku tema jau senokai ir labai daug informacijos gavau, taigi pasirinkau kaitlente AEG HK634200XB, orkaite AEG BP5013021M ir indaplove AEG F55402VIP, gal ka pasirinkau nelabai protingai?

Siaip didziausias klausimas man yra su gartraukiu, labai laukiu Jusu patarimo, svarstau tarp Elica CUBICA IX?A/90x60 ir Elica KUADRA ISLAND IX/A/43. Nezinau kuris geriau, dizaino prasme man patinka antrasis modelis, taciau neramina mazas skersmuo, mat virtuve yra sujungta su svetaine ir valgomuoju, todel norisi kad gerai trauktu, o gal as baiminuosi be reikalo? O gal yra kazkas dar geriau  g.gif  negu sie mano modeliukai pasirinkti, bet kazkaip kiek skaiciau tai lyg vieni is rimtesniu.

Busiu dekinga uz patarima  smile.gif

Buitinės pasirinkimas - racionalus ir suprantamas biggrin.gif
Dėl gartraukių - efektyvesnis Cubica. Bet dėl grožio ko tik nepadarysi biggrin.gif Juo labiau, kad kepant ką nors rimčiau, vistiek kvapo neišvengsite g.gif
Atsakyti