Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Tiek Viltytės, tiek RAdvilės riešinės tobulos !
Tik Radvilės dar ir nešiočiau su malonumu wub.gif (aišku jinai nesusipras man jų padovanoti biggrin.gif )
Atsakyti
Dar vienos, ilgesnės, su skyle nykščiui. Tik nebuvo kas nufotkina ant rankų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 17 rugsėjo 2012 - 07:20
Uch...SM nebuvau gal pora metu, bet kaip gi be rankdarbiu, tad grizau... smile.gif
Sia vasara uzsikreciau ir as riesiniu manija, nors pirmasias, biserines megzdama galvojau,- nu ir nafig! Pristryniau pusliu ir "mozuoliu" (net taip mezgant buna)....antros sekese geriau... smile.gif
Vis viskam truksta laiko,- mokslo, juvelyrikos baigiamasis darbas, keli mezgimo darbai pagal uzsakyma, bet cia nesiskaito, cia ne laisvalaikis, cia darbas, o prie darbo norisi ir laisvalaikio smile.gif tad Kai labai labai nera laiko, numezgu paprastas riesinukes, trunkancias pora vakaru darbo, kai laiko yra daugiau, toliau praktikuojuosi su karoliukais...Stai, dabar emiausi, kaip as vadinu,- tautinio- vintage projekto,- keliaspalviu karoliuku riesiniu, isblukusios spalvos, kuriu galutinio rezultato dar savo vizijoje nematau, bet zinau, kad bus kitaip.... smile.gif
Ir negaliu dabar pasipagyruninti, ikeldama foto, bet zinau,- draugausim! biggrin.gif
Daug graziu darbeliu nuziurejau, nuziurejau ir pazistamu, rasto tema (Mano pirmosios taip pat buvo su senovine astuonsmaige svastika (voriuku tokiu smile.gif), o norisi numegzti ir kazka kitokio, neuztenka vien kitoniskumo, derinant karoliuku ir siulu spalvas, tad bandau rastus keisti, kazka prideti savo ar naudoti supaprastinusi tautiniu juostu rastus.
Tad grazios visiems dienos ir sauniu ideju! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 09 17, 08:19)
Dar vienos, ilgesnės, su skyle nykščiui. Tik nebuvo kas nufotkina ant rankų

vaje vaje kaip baisu smile.gif raštas mano dabar mezgamų ir paskui dar pasakysit, kad nuplagijau biggrin.gif

QUOTE(Enary @ 2012 09 17, 12:26)

Tad grazios visiems dienos ir sauniu ideju! wink.gif

Suintrigavot. Lauksim.
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 09 17, 13:03)
vaje vaje kaip baisu smile.gif raštas mano dabar mezgamų ir paskui dar pasakysit, kad nuplagijau biggrin.gif

Raštas nepatentuotas juk lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano antrosios ir treciosios riesines ax.gif Uzikabliavau, manau jau nebeskaiciuosiu ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
pilkosios man grazios, spalvu derinys toks idomus smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, riešinių kūrėjos. Vis paskaitau jūsų temą, pasisemiu įdėjų. Šią žiemą keletą net nusimezgiau, visas giminės moteriškes apdovanojau. Nenoriu likti ir jums skolinga. Už patarimus, pavyzdžius. Internete radau programėlę, kuri bet kokį paveikslėlį paverčia siuvinėjimo, mezgimo schema. dalinuosi su jumis. Kalbą galima pasirinkti. Tai štai ši programėlė:

http://www.pic2pat.com/index.ru.html
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2012 09 19, 18:44)

thumbup.gif paskubom pabandžiau, tai verta dėmesio atrodo

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 09 20, 08:13)
thumbup.gif paskubom pabandžiau, tai verta dėmesio atrodo

AČIŪ 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif asirgi vakar bandziau- IRGI DIIIDELIS ACIU 4u.gif 4u.gif

saulelydi ka mezgi?kokias si karta? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2012 09 20, 09:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  asirgi vakar bandziau- IRGI DIIIDELIS ACIU 4u.gif  4u.gif

saulelydi ka mezgi?kokias si karta? tongue.gif

blush2.gif Tikli, šį kartą štilius, nes du megztiniai juda į priekį. Bet spalio mėn reikės 3-jų dovaninių riešinių doh.gif
O sau spalvotų schemą esu pasidariusi, bet..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 19, 18:19)
pilkosios man grazios, spalvu derinys toks idomus smile.gif

Aciu. Jusu ivertinimas man daug ka reiskia wub.gif wub.gif

O cia dar vienos paprastutes ka tik gimusios,tik nufotografuoti graziai neina unsure.gif

user posted image
Atsakyti