Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Norėjau parašyt, kad tų smagių riešinių originalioj žinutėj nesimato, bet kai pacitavau, tai ir pasimatė doh.gif
Gal pratrins moderatorė šią žinutę, nes pati nežinau kaip ""išsivalyt" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 08 spalio 2012 - 18:17
Va tos riešinės smagiai draugei tai jėga thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmasis bandymas riesiniauti. Kai numezgiau pirmas eiles, kazkaip leidau sau pagalvoti, kad visai greitai mezgasi ir kad per diena galima numegzti riesiniu pora, bet tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , nors gal igudusiai mezgejai ir imanoma, jei sedi nuo ryto iki vakaro ir mezgi, nieko daugiau neveiki.
Mano pirmasis ir tikrai ne paskutinis bandymas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 09 spalio 2012 - 06:54
o bigsmile.gif mamka,grazu.....
kazi kodel,beveik visos savo pirmasias riesines mezga su dobiliukais tongue.gif ..as irgi nuo ju ''uzsikabinau'' riesiniaut...o pora per diena-na ir man nerealu tongue.gif ...aš 1 riesine per diena galiu numegst,nu bet poros ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 09 spalio 2012 - 07:01
Tikli, aciu uz pagyras blush2.gif
Gaila, kad karoliuku spalva pasitryne, ir ne pigius pirkau, nesuprantu kodel taip. Niu bet cia tik repeticija, tai labai nesuku galvos del tu karoliuklu.
Vis pasizvalgydavau ir anksciau i riesiniu tema, bet kazkaip nedrysau pradeti jas megzti, tai jau nuo pernai pas mane kompe sedi isaugota dobiliuku schema, net nezinau kodel, nu bet labai grazu man jie.
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2012 10 08, 09:49)
Siūlai truputi storesni nei jūs mezgat ir paprastesnės  blush2.gif (laisvos)

Mezge solidaus amziaus ir dar vyras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kiek dedate akiu ilgom riesinem, na toms per pirsta? 100?
Atsakyti
karoliukai ''preciosa'' auksiniai?
pas mane irgi jie nusitryne dar mezgant...ir siidabriniai doh.gif ..bet....viduriuke liko tas sidabriskumas,ir blizga is toli,kaip ''3 d'' lotuliukas.gif ar svarovskiukai tongue.gif
Papildyta:
jei is baltikos-90-100 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 09, 08:09)

Mano riešinių virbalai trumpi, tai MAX 70 akių telpa. Mezgant ilgesnes, reikėtų daryti platėjimą toj dalį link alkūnės, vadinasi reikia kelių sutrumpintų eilių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2012 10 09, 06:12)
karoliukai ''preciosa'' auksiniai?

tikrai taip, sie. zinosiu ateiciai, kad netinkami ne tik ausiniai, bet ir sidabriniai.
o is baltikos vieno matkelio gaunasi pora ilgu riesines? manau turetu gautis g.gif

Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 09, 06:16)
Mano riešinių virbalai trumpi, tai MAX 70 akių telpa. Mezgant ilgesnes, reikėtų daryti platėjimą toj dalį link alkūnės, vadinasi reikia kelių sutrumpintų eilių  cool.gif

aisku. Uz atsakyma imkite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 09 spalio 2012 - 07:21
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 09, 08:09)

as dejau 50 ir man sociai g.gif
Atsakyti
4u.gif

Sveikos, mezgu ir as savo pirmasias riesines, bet taipogi dobiliukai doh.gif , labai grazu man jie.
Atsakyti
na va atnesu parodyt kaip su tais nr 9 karoliukais atrodo tos riesines
user posted image

o as dar dobiliuku nebandziau, bet tikrai megsiu ir jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 09, 08:16)
Mano riešinių virbalai trumpi, tai MAX 70 akių telpa. Mezgant ilgesnes, reikėtų daryti platėjimą toj dalį link alkūnės, vadinasi reikia kelių sutrumpintų eilių  cool.gif

aga,ir man ant tu ''kojininiu'' netelpa...bet dabar as mezgu su valiniais-tai galiu metro ilgio uzsidet lotuliukas.gif ...
NU VISAI TIE 9 NR. GERAI ATRODO... bent jau is toli tongue.gif
Atsakyti