Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

QUOTE(KristinaBal @ 2014 10 03, 15:15)
4u.gif as nusipirkau ultramat rinkini is Prismos uz 108 lt pries gal pora geru savaiciu. Ka galiu pakomentuot -
Pliusai: nereikia grezti rankom, lengvai pamina minasi, lengvai krestelejus sluoste netgi pati atsilaisvina, kad idet galima butu i kibira nuplauti, o istraukus nugrezta - lengvai, tik padejus ant grindu ir spustelejus su kotu vos vos, uzsifiksuoja horizontalioj, plovimui reikalingoj pozicijoj...
Minusai - maza pati sluoste, maksimum gal kokie 35 cm... Didelej patalpoj daug reikia mojuot sluota... Bet ta minusa man atperka tai, kad rankom nereikia grezt...  cool.gif
As imciau vel ta ultramat... O tos wring net nezinau...mano tecio drauge kazkokia panasia turejo, tai plauna gal ir gerai, bet tas siuksliu isrankiojimas is tu kutu - uzknisantis reikalas...

doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, kad jau buvau prieš keletą puslapių parašiusi apie Ultramat, tai pratęsiu savo nuomonę apie būtent šitą modelį ir...kodėl aš jį perpadovanojau anytai... blush2.gif blush2.gif blush2.gif viskas ten gerai būtų, jei būtų pas mus mažai plaunamo ploto - šitas rinkinys labiau skirtas visgi butams, manyčiau (čia grynai mano asmeninė nuomonė) su laminatu kokiu.. Man atsibosdavo mojuot šluoste, o dar pirmame aukšte plytelės išklotos tokiu neslydžiu paviršiumi (ne kaip voniose), tai tiesiog norėjosi, kad pati šluostė būtų ne tik platesnė, bet ir sunkesnė, kad nereiktų "melejoną" kartų plauti vieną vietą... Žodžiu, skupas moka dukart, ar ne... Tai dabar nusipirkau Leifheit Profi šluotą su stooora šluoste skirta ir plytelėms, http://www.gerduva.l...du-sluota-profi ir kažkokiu tokiu kibiru: http://www.gerduva.l...o-sistema-profi . Kol kas anytai nežadu padovanot.... cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Kaip suprantu tema verda apie šluotas. Ar yra turinčių Leifheit "Easy fill" malūnėlius? Turiu du.
Tragedija. Kažkiek pamala, paskui reikia visą išardyti ir vėl bandyti malti. Viename himalajų druska, kitame pipirai. Kai pirkau labai išgyrė, bet naudos nulis.
Gal kažkas turit,gal susiūrėt su ta pačia problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2015 07 16, 22:04)
Kaip suprantu tema verda apie šluotas. Ar yra turinčių Leifheit "Easy fill" malūnėlius? Turiu du.
Tragedija. Kažkiek pamala, paskui reikia visą išardyti ir vėl bandyti malti. Viename himalajų druska, kitame pipirai. Kai pirkau labai išgyrė, bet naudos nulis.
Gal kažkas turit,gal susiūrėt su ta pačia problema g.gif

Aš turiu 2, su dienu pipirus smulkinu, su kitu himalajų druską. Man tik būna, kad karts nuo karto reikia išplaut ir išdžiovinti, nes nuo drėgmės virtuvėje ta druska pridžiūva prie to malimo reikalo smile.gif o šiaip pabandykit rupumą padidinti pamažinti, negalėtų su abiem būti kažkokio broko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvi_su_nesportine @ 2015 07 27, 07:27)
Aš turiu 2, su dienu pipirus smulkinu, su kitu himalajų druską. Man tik būna, kad karts nuo karto reikia išplaut ir išdžiovinti, nes nuo drėgmės virtuvėje ta druska pridžiūva prie to malimo reikalo smile.gif o šiaip pabandykit rupumą padidinti pamažinti, negalėtų su abiem būti kažkokio broko... smile.gif

Nu bandysiu dar praplauti. Kiek kalbėjau parduotuvėje, tai sakė, kad kvapniųjų pipirų negalima. g.gif
Atsakyti
turejau sluota ir kibira. va tokius
user posted image

bet jau sluotai sakutes. keista buve per garantini pati galva. nes isluzo ausele. dabar vaikai pribaige grezimo mechanizma. na tai va. ieskaus sau naujos sluotos. mastau apie profi rinkini. bet noreciau ir nuolaidu kazkokiu....
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 28, 17:52)
user posted image

bet jau sluotai sakutes. keista buve per garantini pati galva. nes isluzo ausele. dabar vaikai pribaige grezimo mechanizma. na tai va. ieskaus sau naujos sluotos. mastau apie profi rinkini. bet noreciau ir nuolaidu kazkokiu....

laukiu ir as nuolaidu smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite lyginimo lentą LEIFHEIT Fashion M - ar kokybiška? Ar nėra labai žema?
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 08 26, 13:53)
Gal kas turite lyginimo lentą LEIFHEIT Fashion M - ar kokybiška? Ar nėra labai žema?

As turiu tokia! Jau apie metus naudoju - siaip patenkinta, aukstis reguliuojamas, plotis geras - bei per siausa, nei per plati. Tik truputi erzina, kad gana greitai suslampa (lyginu su gariniu lygintuvu, sisteminiu)... Nors ir raso aprasyme, kad labai pralaidus, bet turint lyginimo sistema nelabai tinka...
Atsakyti
gal kuri naudojasi lauko džiovykle? kaip kokybė? fiksavimas neišsimala nuo dažno naudojimo? virvės nesutrūkinėja? g.gif kaina ne maža, nesinori prašaut ax.gif
kiek žiūrėjau, jos skiriasi suskleidimo principu, vienų virvės sulenda į vidų ir dydžiu, mąstau ar verta investuot g.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu uzmaciau tokia reklama pasto dezuteje 9-11 dienomis Gerduvoje tik Kaune -35 proc visom prekems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2015 08 26, 13:09)
As turiu tokia! Jau apie metus naudoju - siaip patenkinta, aukstis reguliuojamas, plotis geras - bei per siausa, nei per plati. Tik truputi erzina, kad gana greitai suslampa (lyginu su gariniu lygintuvu, sisteminiu)... Nors ir raso aprasyme, kad labai pralaidus, bet turint lyginimo sistema nelabai tinka...

Laba! smile.gif Aš turiu airboard, gavau skrajutę, kad kaip tik nuolaidos lentoms Gerduvoje. Tai kaip tik airboard yra pralaidi garui, o fashion - tradicinė, su metalinėm grotelėj viduje http://www.gerduva.l...-fashion-m-plus nematau čia jokio paaiškinimo, kad labai tinka garui smile.gif kai rinkausi, išsinagrinėjau viską. Man patinka, kad lenta lengva, nesunku kilnot iš vietos į vietą (dažnai persistumdau baldus nedideliam bute, tai dabar lenta pakišta erdvėj po lova, išsitraukiu kai reikia) turiu tokią http://www.gerduva.l...compact-m-plius patinka ir rozetė, ir kad laidą galima užsikabint, nebekliūva jis smile.gif tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 28, 17:52)
user posted image

as ta komplekta turiu 5 metai, lb esu patenkinta, dar nieko nekeiciau ir viskas veikia thumbup.gif

gal kuri turi langams valyti si daikciuka?
user posted image
ar gerai valo?
Atsakyti