Gal jis kažkiek panašus į Juodąjį Afrikos muilą?
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 25, 12:16)
Gal jis kažkiek panašus į Juodąjį Afrikos muilą?
O kas čia per muiliukas?
QUOTE(Luti @ 2013 03 25, 14:48)
jei kazkam sausi buna nuo jo, tai gal riebaluotus plaukus sutvarko?
Ir man būtų aktualu, ar riebiems plaukams padeda
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 25, 15:26)
Keliu tema
AS BANDZIAU, BET MAN NEPAVYKO SU JUO SUSIDRAUGAUTI, oi dideles raides, soryy
mano saknys riebios, o galai sausi
labai dziovina plauka, jei po plovimo nepridesi daug minkstinanciu priemoniu tai neisivaizduoju kaip issukuoti plaukus
o kai jau priemoniu pridedi, tai saknys vel tuoj susiriebaluoja
megstu tuos sampunus po kuriu nereik papildomu priem..
labai dziovina plauka, jei po plovimo nepridesi daug minkstinanciu priemoniu tai neisivaizduoju kaip issukuoti plaukus
QUOTE(b.kite @ 2014 04 15, 09:37)
AS BANDZIAU, BET MAN NEPAVYKO SU JUO SUSIDRAUGAUTI, oi dideles raides, soryy
Vat ir pas mane taip pat.saknys riebios, o galai sausi.
O koki sampuna naudojat?
cia biski ne i tema
bandau ivairiausius eko sampunus, arba saknis dar praplaunu su soda
bandau ivairiausius eko sampunus, arba saknis dar praplaunu su soda
Na? tai nieks nebenaudoja Alepo plaukams? as pradejau naudoti. Po triju plovimu galiu pasakyti kad plaukai nesivelia, nesulimpa ir net kupeta pastorejus atrodo
bet plaukai siurkstesni tai nesugalvoju kuo juos paminkstinti juk aliejaus ten ir taip yra.... galvoju gal vandeniu su actu perskalauti... O gal cia tiesiog tas pereinamasis laikotarpis juk sampunuose tai silikonu prideta kad plaukai slidus butu :? plaunu per du kartus. Dar galiukus lengvai perbraukiu su slyvu kauliuku aliejumi bet kai bandziau per puse plauku ilgio perbraukti tai tikrai sulipo viskas tai galvoju gal actas pades... :? Laukiu patarimo
QUOTE(ziuika666 @ 2014 07 17, 08:53)
Na? tai nieks nebenaudoja Alepo plaukams? as pradejau naudoti. Po triju plovimu galiu pasakyti kad plaukai nesivelia, nesulimpa ir net kupeta pastorejus atrodo
bet plaukai siurkstesni tai nesugalvoju kuo juos paminkstinti juk aliejaus ten ir taip yra.... galvoju gal vandeniu su actu perskalauti... O gal cia tiesiog tas pereinamasis laikotarpis juk sampunuose tai silikonu prideta kad plaukai slidus butu :? plaunu per du kartus. Dar galiukus lengvai perbraukiu su slyvu kauliuku aliejumi bet kai bandziau per puse plauku ilgio perbraukti tai tikrai sulipo viskas tai galvoju gal actas pades... :? Laukiu patarimo 
as bandziau toki Alepo muila, man tiko ir kvapas liux
http://eshop.elevita...r-plaukams.html
Tas Afrikietiškas muilas ir mane dabar domina. Niekas nabandėt?
Su Aleppo galvą plaunu jau porą mėnsių. Plaukai nuostabūs (prieš tai plaudavau su soda, tai pereinamąjį laikotarpį jau esu įveikusi, plaukai nebeplūsta riebalais ir šiurkštūs po plovimo nėra), bet odą gan smarkiai džiovina. Dėl to pradėjau naudoti kaukę iš Amlų miltelių
Su Aleppo galvą plaunu jau porą mėnsių. Plaukai nuostabūs (prieš tai plaudavau su soda, tai pereinamąjį laikotarpį jau esu įveikusi, plaukai nebeplūsta riebalais ir šiurkštūs po plovimo nėra), bet odą gan smarkiai džiovina. Dėl to pradėjau naudoti kaukę iš Amlų miltelių
Kai turėjau trumpų plaukų berniukišką tas muilas puikiai tiko, plaukai atrodė labai purūs ir gražiai guldavo. Dabar kai plaukai jau ilgi, tai nebe taip gražiai atrodo, greičiau susiriebaluoja