Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(super.toma @ 2014 11 24, 14:03)
Jūs man pasakykit, ar ji kada nors baigias iš vis biggrin.gif

baigias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 11 24, 20:37)

Aš turiu jau kokius 2 metus.... jau net dėl galiojimo pradedu jaudintis, nors ir atrodo neberia ir oda reaguoja gerai. Bet po tų dviejų metų kad bent dugnas matytūsi. o db kaip buvo biggrin.gif matyt per saikingai naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri galėtų atsakyti, kuo skiriasi IKOS Egyptische Erde nuo IKOS Egyptian Tanning Clay?
Atsakyti
Gintarineje vaistineje taiko 40 % nuolaida gintarines litais. Nzn ar visi, bet as gavau sms, kad gavau ju 100 ir pudra kainavo tik 72 lt ir sepetukas dovanu, tad tikrai apsimoka wink.gif
Atsakyti
Merginos, tai kur galiu įsigyti tikrosios, patentuotos Egipto žemės Egyptian Earth? Taip ir nesupratau doh.gif
Erdesoj? Ikos? ar dar kur ax.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4 drugeliai @ 2015 01 10, 00:04)
Merginos, tai kur galiu įsigyti tikrosios, patentuotos Egipto žemės Egyptian Earth? Taip ir nesupratau  doh.gif
Erdesoj? Ikos? ar dar kur  ax.gif

Iš anksto dėkoju  4u.gif

Originali IKOS Egipto žemė galima isigyti parduotuveje ikos-beautycosmetic.eu, esu macius Douglas, Sarma, Parfumexpress parduotuvese.

Originali Egipto žemė BI-KOR galima isigyti parduotuveje Erdesa, esu macius parduotuvese Cascada.

Jums telieka nuspresti kuria issirinkti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 10 sausio 2015 - 13:17
Sveikos,turiu IKOS EZ....kodel man kai ja tik uzsidedu,visas veidas bado....ar kuriai taip yra?ka tai reiskia....
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2015 01 11, 12:36)
Sveikos,turiu IKOS EZ....kodel man kai ja tik uzsidedu,visas veidas bado....ar kuriai taip yra?ka tai reiskia....

O koki sepeteli naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 11, 14:07)
O koki sepeteli naudojate?

pradzioj,ta TIKRAJI ziauriai bade-dege veidas...pakeiciau i minkstuti,toliau bado
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2015 01 11, 14:59)
pradzioj,ta TIKRAJI ziauriai bade-dege veidas...pakeiciau i minkstuti,toliau bado

Hm, keista... As pati turiu Ikos tai labai ja patenkinta, jau antra naudoju. ax.gif Jeigu esat tikra kad nusipirkot originala ir galiojimo laikas nepasibaiges, tai galbut jus dirgina kuri nors is sudedamuju daliu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 11, 17:34)
Hm, keista... As pati turiu Ikos tai labai ja patenkinta, jau antra naudoju. ax.gif  Jeigu esat tikra kad nusipirkot originala ir galiojimo laikas nepasibaiges, tai galbut jus dirgina kuri nors is sudedamuju daliu. unsure.gif

hm..nzn labai keista,seip nera jautri veido oda...vienintelis produktas kuris be protiskai degina,bado(lyg daug adateliu) ir kakla jei perbraukiu irgi bado....ne galiojimas geras ..o ar orginalas nezinau....pirma kart pabandziau ja pries kokius 4metus pas seseri...pasidenge graziai,bet taip uznizo veidas,nusikasiau,begau praustis..buvau rodona kaip burokas....praejo kazkiek laiko uzmirsau ir sau tokia nusipirkau biggrin.gif ismest gaila,tai retsykiais pasiryskinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2015 01 11, 15:59)

Keiskite sepeteli i sintetini , as taip stipriai isalergizavau savo veido oda ( baisiai kentejau kol supratau nuo ko tos siaubingos alergijos) su siurksciu naturaliu sepeteliu, kad net svelniauias "bado" . Dabar tik sintetinius naudoti tegaliu.
Atsakyti