Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka-IV

QUOTE(agne2 @ 2012 04 20, 11:32)
Super  thumbup.gif Visada galvojau, kad truksta tokiu pasiulymu  thumbup.gif  Jungiuosi ir as, gal kas parskrenda 05 19 d. vakare ir is Kauno i Klaipeda vaziuoja? Du zmogiukai prisijungtu  mirksiukas.gif (ir mane uzmetys akmenimis, nes cia ne i tema turbut visai blush2.gif )

Apskritai, gal atidaryti tokia nauja tema, "jungiames vykimui į-iš oro uostu", kazkas panasaus is tasko A i taska B  g.gif .

drinks_cheers.gif Mes 19 d. i Vilniu ax.gif

QUOTE(Ligituks01 @ 2012 04 20, 12:04)
Gal kam ispuls ta diena buti netoli:
GEGUŽĖ 13 d.sekmadienis:
Maurų ir krikščionių, kurie vyksta į Sóller festivalis yra smagus renginys, stebėti arba dalyvauti, minint krikščionių pergalę prieš turkų piratų 1561, tai pasiteisinimas pasipuošia kostiumais ir Rampage per miestą!
Gyventojai sudaro dvi priešingos komandos ir kova prasideda. Visada baigiasi nugalėtojų krikščionių suteikia turkai savo pasirinkimą atversti į krikščionybę, arba mirti.
Tai įdomus dieną įvykių visai šeimai ir tam tikrą "must see", jei esate atostogų Soller srityje. (kompiuterio vertimas)

Aciu, kur rast nuoroda, nes nesuprantu, kur tiksliai vyks blush2.gif

QUOTE(Gurmano @ 2012 04 20, 13:01)
Ar spejo kas vakar papirkt atpigusius bilietus?  ax.gif
Nes siandien jie jau vel sekmingai kyyyla..  doh.gif
Del FB - aciu, paieskosiu info!

Tai ne gi nepasiemet vakar? doh.gif Jau tikrai gi buvo gera kaina, matyt visai nenorit tongue.gif

Na va, man IS KARTO atrase lowcostholiday, nors sake, ar va as nebijau per juos.. Ir, beje, jiems persiuntus (speju), atrase ir pats viesbutis bigsmile.gif

Dar gal kita pasikeisiu, nes pasiemiau per booking be maitinimo.. pati neapsisprendziu...
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 20, 11:56)
drinks_cheers.gif bookinge atsiranda kartais. kai atšaukėm mūsų kambarys iškart atsirado, nors prieš tai buvo išpirkta, na bet reikia tada jau greit griebti, nes geros vietos ilgai laisvos nebūna.
dar bookinge patebėta, kad rašo pvz . : 3 laisvi kambariai, bet kai jie baigiasi atsiranda vėl 5 laisvi... ir taip pusę metų, matyt tokia jų sistema  biggrin.gif

Nu, jei parasyuta 23 kambariai laisvi, kas gi greibtu?
O kai 1-2...oo.koks azartas speti atsiranda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligituks01 @ 2012 04 20, 11:04)
Gal kam ispuls ta diena buti netoli:
GEGUŽĖ 13 d.sekmadienis:
Maurų ir krikščionių, kurie vyksta į Sóller festivalis yra smagus renginys, stebėti arba dalyvauti, minint krikščionių pergalę prieš turkų piratų 1561, tai pasiteisinimas pasipuošia kostiumais ir Rampage per miestą!
Gyventojai sudaro dvi priešingos komandos ir kova prasideda. Visada baigiasi nugalėtojų krikščionių suteikia turkai savo pasirinkimą atversti į krikščionybę, arba mirti.
Tai įdomus dieną įvykių visai šeimai ir tam tikrą "must see", jei esate atostogų Soller srityje. (kompiuterio vertimas)

Kaip suprantu Soller mieste kazkur (vakarine maljorka). Konkreciau neraso, nebent ieskotis per kitur.
http://www.mallorca-...ure/fiestas.htm
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 04 20, 12:11)
Nu, jei parasyuta 23 kambariai laisvi, kas gi greibtu?
O kai 1-2...oo.koks azartas speti atsiranda  lotuliukas.gif

biggrin.gif nu tikrai
kažkada užsakydama pirmą kart be patirties taip " išsidūriau ", gi reik suspėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 04 20, 11:32)
Super  thumbup.gif Visada galvojau, kad truksta tokiu pasiulymu  thumbup.gif  Jungiuosi ir as, gal kas parskrenda 05 19 d. vakare ir is Kauno i Klaipeda vaziuoja? Du zmogiukai prisijungtu  mirksiukas.gif (ir mane uzmetys akmenimis, nes cia ne i tema turbut visai blush2.gif )

Apskritai, gal atidaryti tokia nauja tema, "jungiames vykimui į-iš oro uostu", kazkas panasaus is tasko A i taska B  g.gif .

Tema panasiu tikslu yra cia: Lietuvos temoje, "Autostopas. Stabdyk internetu ir keliaujam kartu!, Gal vykstate į ......... ?"

Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 04 20, 13:01)
Ar spejo kas vakar papirkt atpigusius bilietus?  ax.gif
Nes siandien jie jau vel sekmingai kyyyla..  doh.gif

Na, aš neištvėrusi užvakar nusipirkau grįžimą per Frankfurtą birželio pradžiai. Tai lyginant su tiesioginiu tą pačią dieną, sutaupiau 400 Lt. už 2 bilietus ax.gif Tik tiek, kad teks Frankfurto oro uoste 5 val. prastumti smile.gif
Atsakyti
Ciumadas jau beveik sukrautas thumbup.gif
vyras dar net nepradejo krautis, o skrydis jau ryt is ryto biggrin.gif
ech tie vyrai, visai nestresuoja lotuliukas.gif priesingai nei as biggrin.gif
vis galvoju ko cia nepamirsus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 20, 21:00)
Ciumadas jau beveik sukrautas  thumbup.gif
vyras dar net nepradejo krautis, o skrydis jau ryt is ryto  biggrin.gif
ech tie vyrai, visai nestresuoja  lotuliukas.gif  priesingai nei as  biggrin.gif
vis galvoju ko cia nepamirsus  tongue.gif

Vaka, labai lauksim sugriztant su gerom emocijom bigsmile.gif Gal busi pasiemus ir Pc, tai butu idomu tiesiogine transliacija ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 20, 18:00)
Ciumadas jau beveik sukrautas  thumbup.gif
vyras dar net nepradejo krautis, o skrydis jau ryt is ryto  biggrin.gif
ech tie vyrai, visai nestresuoja  lotuliukas.gif  priesingai nei as  biggrin.gif
vis galvoju ko cia nepamirsus  tongue.gif

lauksim atsiliepimu,geru oru Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2012 04 20, 11:08)
aciu aciu, aiskiau viskas pasidare:)

mazyliu mamos, kaip darot su sauskelnem??? vezates ar ten perkat???

zinok paskaiciavau, kad man savaitei reikia apie 35-40vnt sauskelniu, tai cia gaunasi beveik visas musu bambo pakas, kuris tokio nemazo dydzio, tai manau imsiu kokius 10vnt, o paskui pirksiu ten. sako kaina panasi kaip pas mus g.gif

tiesa, kas imat masinas va uz 145eur ir pan, ar cia kuras atskirai, ar jau iskaiciuota? g.gif
Atsakyti
kadangi musu skrydis tik ryt vakare... smile.gif tai gal dar spesit man pagelbet.
Buvau radus info apie kazkoki laiva, kuris plukdo ir rodo juros dugna... pameciau visas nuorodas sad.gif((
kiek pamenu, tainuo palmos i kaire pusezemelapyje smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2012 04 21, 00:04)
kadangi musu skrydis tik ryt vakare... smile.gif tai gal dar spesit man pagelbet.
Buvau radus info apie kazkoki laiva, kuris plukdo ir rodo juros dugna... pameciau visas nuorodas sad.gif((
kiek pamenu, tainuo palmos i kaire pusezemelapyje smile.gif))))

Cia kazka radau. Pabandykit dar pagooglinti glass bottom boat from Palma. Gal dar kazka rasite.

Bet siaip cia jau ne vienintelis laivas stikliniu dungu. Is Port de Pollenca i Formentora irgi plukde laivas stikliniu dugnu.

Paprastai buna daug informacijos su tomis atrakcijomis. Dairykites prieplaukose, klauskit viesbutyje, informacijos centruose - tikrai rekomenduos jums.

Atsakyti