Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka-IV

As ir laukiu istoriju....
Beja kiek laiko mazdaug uztrunki kol botanikos soda ta apieni botanicactus? blush2.gif
Bandau susideliotu marsrutus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2012 04 29, 09:54)
As ir laukiu istoriju....
Beja kiek laiko mazdaug uztrunki kol botanikos soda ta apieni botanicactus? blush2.gif
Bandau susideliotu marsrutus blush2.gif

Pora valandų tikrai reikia tam reikalui skirti, čia jei tik pažiūrėti viską ir foto pasidaryti, o jei norėsis pasivaikščioti neskubant, tai dar valandžiukę pridėti reikėtų... 4u.gif
Atsakyti
Na va, viešbučius užsakiau vacation4.gif
Kelionės datos yra BIRŽELIO mėn.
Pirmas dvi naktis (9-11d.) nakvosime BB tipo nedideliame viešbutuke AZ Miranda Hotel Santa Ponsoje. Pradžioje daugiau važinėsime, pirmos vakarienės taip ar taip negausime, taigi daug patogumo ir malonumu viešbutyje ar netoli jo nereikės (kaina 75 svarai, čia 2 suaugę ir 13 metų dukra) mirksiukas.gif
Kitas dvi (11-13d.) užsakiau Bellevue Club - Puerta de Alcudia kurorte su HB tipo maitinimu, tai priešingoje salos dalyje esantis viešbutis. Taip pat planuojame šiek tiek pasivažinėti, taigi apsieisime be pietų mirksiukas.gif kaina 116 svarų dvi nakvynės (tiems patiems 2+1 žmogeliukams)
Trečias viešbutis bus grynai poilsiui, tagi ir maitinimas AI tam reikalui thumbup.gif Tai bus 13-16 d. Blau Punta Reina Resort - Porto Cristo. Už šį malonumą terko nemažai pakloti: 367 svarai už tris nakvynes tiems patiems 2+1 cool.gif
Taigi viso: 558 svarai - tai būtu kažkur apie 2400 lt. arba 800lt./žmogui. daug ar mažai tai čia kiekvienam skirtingai tongue.gif
Liko išsinuomoti auto ir krautis lagaminus thumbup.gif

Atsakyti
Mes už viešbučius 2 savaitėm (9d. su AI, 2d. HB, 2d. be maitinimo ir 1d. BB)sumokėjom 900lt/žmogui. Džiaugiuos, kad užsakinėjom iš anksto, nes kiek dabar praskanuoju rezervacinius puslapius, tai kainos šiek tiek pakilusios...
Kiek žiūrėjau, tai čia nuomos kainos patraukliausios:http://www.doyouspain.com/
Plius nemokamai galima atšaukt rezervaciją (aš taip kelis kartus ir padariau kai pamačiau, kad mano išsinuomota auto atpigo blush2.gif ). Aišku prie nurodomos kainos reikės pridėti draudimą ir mokestį už pilną bako kuro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kadangi geguzes menesi ir musu didele seimyna skrenda atostogu i Maljorka - tai vis paskaitineju sia tema.
Keista, bet kazkaip niekas nepamini, kad lankesi dirbtiniu perlu auginimo fabrike - negi jis tikrai nevertas demesio ? Nes mane kol kas jis labai zavi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2012 04 29, 15:14)
Sveikos  4u.gif  Kadangi geguzes menesi ir musu didele seimyna skrenda atostogu i Maljorka - tai vis paskaitineju sia tema.
Keista, bet kazkaip niekas nepamini, kad lankesi dirbtiniu perlu auginimo fabrike - negi jis tikrai nevertas demesio ? Nes mane kol kas jis labai zavi.  blush2.gif

Mano brolienė davė man užsakymą - parvežti dirbtinių perlų auskarus - nes kai buvo prieš dešimt metų - pirko ten, o per tą laiką vieną pametė, tad dabar nori per mus įsigyti vėl. Minėjo, kad tame fabrike bus jie brangesni, nes moki daugiau už vardą. patarė jų ieškoti kelyje nuo Palmos link Manacoro - tame kelyje yra daug angarų - pastatų, kuriuose taip pat galima isigyti kokybiškų dirbtinai auginamų perlo gaminių tik jie bus pigesni, nes nevardiniai, kaip tame Manacoro perlų gamykloje. Aš nekalbu apie perlų gaminius, parduodamus įvairiose prekyvietėse.
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2012 04 29, 14:26)
Mes už viešbučius 2 savaitėm (9d. su AI, 2d. HB, 2d. be maitinimo ir 1d. BB)sumokėjom 900lt/žmogui. Džiaugiuos, kad užsakinėjom iš anksto, nes kiek dabar praskanuoju rezervacinius puslapius, tai kainos šiek tiek pakilusios...
Kiek žiūrėjau, tai čia nuomos kainos patraukliausios:http://www.doyouspain.com/
Plius nemokamai galima atšaukt rezervaciją (aš taip kelis kartus ir padariau kai pamačiau, kad mano išsinuomota auto atpigo blush2.gif ). Aišku prie nurodomos kainos reikės pridėti draudimą ir mokestį už pilną bako kuro mirksiukas.gif

Tikrai nebrangiai, bet aišku viskas priklauso nuo viešbučių, nes kainos nors ir AI labai skrtingos - neėmiau pigiausio varianto, o žiūrėjau patį viešbutį, aplinką, teritorija, šalia esantį papludymį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 28, 16:57)
Gal Santa Ponsa  g.gif

Ačiū, Gisana 4u.gif Mane Santa Ponsa labai traukė laisvėje skraidančiomis papūgomis, bet ilgai rinkęsi likome tik su vuenu kurortu - Alcudija ax.gif . Norimą viešbutį HB pigiausiai radome destinia.com rezervacijos sistemoje. Per ją ėmėme pirmąkart, bet radau forume jau joje pirkusiųjų, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Liko tik transferis su A2B ir lankytinų vietų sąrašas. Na, bet jį susidėlioti bus nesunku, nes temoje yra puikių "špargalkių" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 29 balandžio 2012 - 16:54
Mes Santa ponsoj apsistosim- bus matyt kaip ten tos papugos blush2.gif
Del Botanicactus- galvojau visa diena jam skirt dabar galvoju gal uzteks pusdienio ir pusdieni pasilikt dar kokiam marsrutui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2012 04 29, 15:29)
Mes Santa ponsoj apsistosim- bus matyt kaip ten tos papugos blush2.gif
Del Botanicactus- galvojau visa diena jam skirt dabar galvoju gal uzteks pusdienio ir pusdieni pasilikt dar kokiam marsrutui blush2.gif

Kaktusams uztenka poros valandu, bet cia tikriausiai nuo zmogaus priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas gryzo ka lauktuviu vezet?
Rankiniam bagaze aisku vietos ne kalnas...
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2012 04 29, 15:14)

Keista, bet kazkaip niekas nepamini, kad lankesi dirbtiniu perlu auginimo fabrike - negi jis tikrai nevertas demesio ? Nes mane kol kas jis labai zavi.  blush2.gif

Pradžioje ir aš buvau įtraukus į maršrutą dirbtinių perlų fabriką, bet draugai tik ką ten buvo, tai sakė nieko gero ten neparodo, o kas liečia perlų pirkimą ten, tai jie nusipirko, o paskui pamatė kad akvariumo parduotuvėlėj tokie patys auskarai 3 kart pigesni doh.gif
Atsakyti