Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka-IV

QUOTE(Ligituks01 @ 2012 04 17, 11:49)
Cia Alkudijos regione radau info: Vietos rinkos Maljorkoje yra labai smagu. Jie siūlo ir namų ūkio reikmenų, vaisių, daržovių, sūrio, mėsos, gėlės ir amatininkų dirbinių. Nusipirkite sau vieną tradicinių mallorquín pirkinių krepšius ir eiti apsipirkti mallorquín kelią. (kompiuterio vertimas)

Jie visi vyksta ryte maždaug 08:00 - 13:00.

Puerto Pollensa - trečiadienis
Pollensa - sekmadienis
Alkudija - antradienis ir sekmadienis
- Puerto Alcudia - penktadienis (nuo 6 Bal 2012)
Inca - ketvirtadienis

Kam idomu, kituose miestuose:
www.mallorcaweb.com/reports/fairs-and-markets/

Man tai suintrigavo Palmos meno naktis, kam ispuola per atostogas, tai labai pavydu rolleyes.gif

O i turgeli ir as noreciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 04 16, 16:14)
Gal galite issamiau papasakoti, kaip vyksta rezervacija per octopus.com4u.gif

Galite atsakyti iskart i
Patikimi tinklapiai viesbuciu rezervacijai tema, gal dar kam bus naudinga info.

Nes as pastoviai pirmiausiai ieskau per www, kurie skenuoja rezercacines svetaines, tai octopus.com daznai buna geru kainu, atkreipiau i ji demesi.

Tai gal galite atsakyti, ar ten iskart nuskaito pinigus, ar buna kokiu papildomu/uzsleptu mokesciu. Kaip rezervacijos atsaukimas vyksta. Na, gal galite palyginti pvz., su booking.com?  Ar uzsakant is Lietuvos, nera jokiu apribojimu ar papildomu procentu ir apskritai, ar galima lietuviska kortele uzsakyti, nes jus, kaip supratau, Uk gyvenate? Ir dar kokius niuansus atskleisti.

Aciu labai.  4u.gif

Kad as tokia ir keliautoja doh.gif Rezervavausi viesbuti per Octopus max 4-5 dienom (cia Italijoj, Ispanijoj, Portugalijoj). Pinigus nuskaito is karto, atsiuncia vouncheri ir tiek. Jokiu uzsleptu mokesciu nebuna (arba as nepamenu).
Del rezervacijos atsaukimo nelabai ka zinau, nes neteko naudotis, bet keiciant rezervacija arba nutraukiant - reikia skambintis (Londono numeriai). As naudojuosi UK kortelem, bet pries pora metu draugas rezervavosi is Lietuvos ir viskas buvo gerai. Ar dabar kas pasikeite, nezinau smile.gif
Jeigu rasciau gera varianta su jais savaitei-dviem Ai ar HB, tai vistiek eiciau skaityti atsiliepimu angliskuose puslapiuose unsure.gif Nes kaip minejau, as nesusiduriau, kad man reiketu keisti rezervacija ir nezinau kaip ten sprendzias viskas.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 16, 18:05)
dabar jau bijau  fear.gif parasiau as i viesbuti emaila, nes lyg is karto ir visa suma nuskaiciuos is anksto g.gif dabar pergyvenu verysad.gif

Tai gal viskas gerai bus bigsmile.gif Cia tik as tokia paranojike doh.gif Man po Star 1 bankrutavimo, viskas turi buti saugu unsure.gif o cia vistik ir pinigai dideli ideti, ir as del sventos ramybes linkusi sumoketi daugiau, negu paskui menesiu menesius kovoti su tais tarpininkais.
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2012 04 17, 15:28)
Kad as tokia ir keliautoja  doh.gif  Rezervavausi viesbuti per Octopus max 4-5 dienom (cia Italijoj, Ispanijoj, Portugalijoj). Pinigus nuskaito is karto, atsiuncia vouncheri ir tiek. Jokiu uzsleptu mokesciu nebuna (arba as nepamenu).
Del rezervacijos atsaukimo nelabai ka zinau, nes neteko naudotis, bet keiciant rezervacija arba nutraukiant - reikia skambintis (Londono numeriai). As naudojuosi UK kortelem, bet pries pora metu draugas rezervavosi is Lietuvos ir viskas buvo gerai. Ar dabar kas pasikeite, nezinau  smile.gif 
Jeigu rasciau gera varianta su jais savaitei-dviem Ai ar HB, tai vistiek eiciau skaityti atsiliepimu angliskuose puslapiuose  unsure.gif Nes kaip minejau, as nesusiduriau, kad man reiketu keisti rezervacija ir nezinau kaip ten sprendzias viskas.

Aciu uz atsakyma. 4u.gif

Paskutiniu metu keliones planuoju metams i prieki, todel man labai svarbu tureti palankia galimybe atsaukti rezervacija.
Nors Katalonijoje uz viena viesbuti buvome sumokeje is anksto, per clever-hotels.com . Ten pas juos ir atsaukimo salygos nera palankios, ale kazkaip spontaniskai pasielgiau uzsakydama. Bet gavosi viskas gerai. O ir visai patiko nuvaziuoti ir nebesukti galvos del pinigu uz viesbuti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 17 balandžio 2012 - 17:11
Man neatraso viesbutis, net ne tarpininkai, per ka pirkau, o butent viesbutis, ot... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 18, 07:41)
Man neatraso viesbutis, net ne tarpininkai, per ka pirkau, o butent viesbutis, ot...  cray.gif

Tai dar palauk, atrasys, manau. As pirkau tiesiogiai is viesbucio, irgi rasiau uzklausima. Nes jie ten idomiai, nenuskaito jokiu pinigu. Rezervuoji ir tiek, korteles duomenis tik duodi. Tai atrase vis tiek neatsimenu, bet tikrai man atrodo ne ta pacia diena ir gal net ne kita. Kad irgi buvau sunerimus biski.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 18, 06:41)
Man neatraso viesbutis, net ne tarpininkai, per ka pirkau, o butent viesbutis, ot...  cray.gif

mums kartą atrašė tik po savaitės ir antro užklausimo doh.gif kol domėjomės tai per keletą minučių atrašinėjo, o kai pervedėm pinigus nutilo, bet vistiek mes juos prakalbinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 18, 08:33)
mums kartą atrašė tik po savaitės ir antro užklausimo doh.gif  kol domėjomės tai per keletą minučių atrašinėjo, o kai pervedėm pinigus nutilo, bet vistiek mes juos prakalbinom biggrin.gif

Nenormalus, ***** doh.gif As antra laiska jau kita diena issiunciau lotuliukas.gif

Bet nuraminot 4u.gif

Bandysiu i antra rasyti, anas patikimesnis, paziuresim, ka jie biggrin.gif

Kaip laukiu, kas gris, kad papasakotu ispudzius bigsmile.gif
Atsakyti
Draudima imat? Koki? 4u.gif
Atsakyti
Man viesbutis del rezervacijos atsake tik is trecio karto smile.gif Po pirmo laisko paklause, kokiu laikotarpiu vaziuojam, nors buvau viska surasius, i antra - nieko, palaukiau diena, parasiau trecia, tada gavau patvirtinima smile.gif Manau jie ten nelabai skuba atsakinet biggrin.gif ...
Atsakyti
Man per booking com iskarto atsiunte patvirtinima su rez.nr ir t.t ir liepe atsispauzdinti,paskui paderinom parvezima is oro uosto,tai keleta kart susirasem,patikslino detales ir irgi parase,kad uzsakytas 4u.gif Jei kam ydomu,El Arenalis 22Eu i viena puse 4u.gif
Atsakyti
Man tai atrašė į pirmą mano laišką, bet kaip sakiau ne pirmą dieną. Bet labai ggražiai ir mandagiai, maždaug, aš jūsų asmeniškai lauksiu, tikrai viskas gerai, pasitiksime jus ir t.t.'
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 04 18, 09:51)
Man per booking com iskarto atsiunte patvirtinima su rez.nr ir t.t ir liepe atsispauzdinti,paskui paderinom parvezima is oro uosto,tai keleta kart susirasem,patikslino detales ir irgi parase,kad uzsakytas 4u.gif Jei kam ydomu,El Arenalis 22Eu i viena puse 4u.gif

rezervacines sistemos ir man. bet norisi gauti is pacio viesbucio, nes as dar siaip klausimu turiu rolleyes.gif
Atsakyti