Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi...Vasarą buvau Graikijoje, ten dirbau tai praleidau beveik tris mėnesius, kalbos visiškai neišmokau, nes tiesiog nebuvo kaip mokytis- nei turėjau kokių žodynų, po darbo pavargusi būdavau tai nesinorėdavo į galvą nieko moksliško kišti...Buvau Pargos miestelyje, labai ten gražu man buvo, ir daug laivelių kasdien plaukdavo į Corfu salą, ir aš vis svajojau: plauksiu ir aš, gal ne pačiu sezono metu, bet aš vistiek plauksiu ten...prabėgo vasara-neplaukiau, nes per darbą nebuvo kaip, o taip norėjau

per Kalėdas buvau jau didesniame mieste Ioannina, na kadangi buvo šventės tai miestas spindėjo, aš didžiąją laiko dalį praleidau centre, kitur tik pravažiuoti teko, nes viena nenorėjau pasiklysti, o draugas dažnai dirbdavo...aplankėme Ali Pasha pilį. Labai tokia įdomi: važinėji mieste, tada įvažiuoji į pilį, o ten taip pat miestas, ir pilis yra, nebloga mintis

dar yra didelis ežeras, o jame sala, bet ten kaip man nupasakojo tai vienintelis toks ežeras su sala iš kur vanduo nei įteka nei išteka

ar kažkas panašaus, nelabai mat angliškai tokius visokius sunkesnius terminus apie gamtą suprantu

o šiaip žmonės tai man patinka, jie tokie šilti, patinka kai draugiškai apkabina, arba kai su rankom vis mosikuoja

bandau mokytis kalbos, bet sunkiai sekasi vien dėl abecelės