Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Reklama- tai būdas priversti žmones, pajusti trūkumą tų daiktų, apie kuriuos jie net nėra girdėję.Martis Larnis

Humoras - intelekto požymis.
Atsakyti
Tavo gyvenimo kokybė priklauso nuo minčių kokybės.
/Robin Sharma/
Atsakyti

Mes netikim tuo, ką matom. Mes matom tai, kuo tikim
Atsakyti
Dauguma moterų nuovokiau renkasi naktinius marškinius nei vyra.
- Coco Chanel -

Atverdama širdį moteris ilgai nesvarsto kam.
- Melmut Kautner -

Atsakyti
Aistra-tai kalė, kuri kandzioja mums kulnus!Ir kaip meiliai ji moka paprasyti gabalėlio dvasios ,kai negauna gabalėlio mėsos !
(Irvin D.Yalom "Kai Nyčė verkė ")
Atsakyti
Vaikystė – tai, kai katinas ir tas už tave vyresnis...
Atsakyti
Ką pasėsi, tą ir pjausi.
Atsakyti
"Viskas man valia!" Bet ne viskas naudinga! "Viskas man valia!" Bet aš nesiduodu pavergiamas!

Apaštalas Paulius
Atsakyti
Aš nenoriu būti vieniša, aš noriu kad mane paliktu ramybėje.
/Audrey Hepburn/
Atsakyti
Nuostabu yra tai, kad niekam nereikia laukti nei minutės, jei norime pakeisti pasaulį. (Anne Frank)

Kur maža žodžių, ten jie turi galią. (Viljamas Šekspyras)

Daugelis nepastebi palankių galimybių, nes dažnai jos ateina apsirengusios darbiniais rūbais ir būna panašios į paprastą darbą. (Tomas Edisonas)
Atsakyti
Aš niekada nesiginčijų su žmonėmis,kurių nuomonės negerbiu (Gibbonas)

Atkreipk dėmesį į pašto ženklą-jis naudingas dėl savo sugebėjimo prilipti prie vieno daikto ir laikytis,kol nukeliaus ten,kur reikia. (J. Billingsas)

Kai atrodo,jog niekas nepadeda,aš einu ir žiūriu į akmenkalį, kuris smogė į uolą gl jau šimtą kartų ir nepasiekė didesnio rezultato,kaip tik joje pasirodęs suskilimas. Tačiau šimtas pirmas smūgis suskaldys uolą pusiau, ir aš žinau,kad tai padarė ne tas smugis,o visi ansktesni (J. Riisas)

Žmogus,kuris nuolat jaučiasi įskaudintas,yra maždaug toks pat malonus kompanionas,kaip akmenukas bate. (E. Hubbartas)

Aš linkiu tau drąsos būti šiltam,kai pasaulis norės,kad būtum šaltas (R.A. Wardas)

Atsakyti

Laimė – kaip bučinys. Turi pasidalyti, kad pasimėgautum. Kinų patarlė

Bučinys – lūpų propaganda erotiniam nuotykiui. G. Uhlenbruck

Vienas bučinys gali sugriauti visą žmogaus gyvenimą. O. Vaildas

Geras bučinys vertas dar vieno. Marilin Monro

Atsakyti