Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Pasaulis laužo kiekvieną, ir po to daugelis tampa tik stipresniais palaužtoje vietoje. Bet tuos, kurie nenori palūžti, jis užmuša. Jis užmuša pačius geriausius, ir pačius švelniausius, ir pačius drąsiausius, kurie tik pasitaikys. O jei tu nesi nei šioks, nei toks, gali būti ramus – jis tave irgi užmuš, tik per daug neskubėdamas. Ernest Hemingway
Atsakyti
Neįsileisk per giliai į širdį neužtarnauto papeikimo, nes juk ir giriamas esi kartais visai be reikalo.
/G.K.Lichtenbergas/
Atsakyti
Visos laimingos šeimos panašios viena į kitą, kiekviena nelaiminga šeima yra nelaiminga savaip.

Pagarbą prasimano žmonės, norėdami paslėpti tuščią vietą, kurioje turi būti meilė.

/L. Tolstoj - Ana Karenina/
Atsakyti

Aš visa tokia lengvutė, tokia besvorė, tokia nežemiška, drąsi, nepakartojama... Žodžiu, girta aš šiandien ! biggrin.gif
Atsakyti
Galima taip smarkiai glausti prie krūtinės praeitį, kad glėbyje nebelieka vietos dabarčiai.
/Jan Glidewell/
Atsakyti
Kai man baisu išeit į gatvę -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai iš manęs vagia -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai man draudžia kalbėti -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai neturiu pinigų -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona"
kai einu miegoti su kuo noriu -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai aš išvažiuoju -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai stoviu prie uždarų durų -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai žudo mano geismus -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona",
kai nebetikiu melu -- man sako: „Būk geltona, žalia, raudona".
Atsakyti
Neįmanoma suversti savo atsakomybės kažkam kitam, ji visada grįžta tam, kam iš tikrųjų priklauso.
/Oskaras Vaildas/

Atsakyti
O aš gyvenu ciklono centre - tiek viršus, tiek apačia,- man vis vien…
[Borisas Grebenščikovas]
Atsakyti
Kol yra gyvenimas, yra ir viltis.
Atsakyti
Kai miršta senas žmogus, netenkame visos bibliotekos.
/Tommy Swan/
Atsakyti
Peštukai ir neramūs žmonės visada susibičiuliauja su švelniais ir droviais, tarytum vieni iš jų ieškotų priešingybėje suraminimo, o kiti – apsaugos nuo savo pačių silpnumo. - A. Diuma
Atsakyti

Pasitikėjimas savimi – didžiausia dovana, kokią tėvai gali duoti vaikui. Autorius nežinomas

Jeigu nori, kad tau sektųsi, tai pasitikėjimas savimi turi apimti tave visą. Orison Swett Marden

Kas praranda pasitikėjimą, daugiau nieko negali prarasti. Publijus Siras

Atsakyti