Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 8

Labas. noriu Rehau, 5 kameros, gal kas zino patikima firma Klaipedoj. kad butu ir kainos ir kokybes normalus santykis,
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 08 15, 11:36)
Labas. noriu Rehau, 5 kameros, gal kas zino patikima firma Klaipedoj. kad butu ir kainos ir kokybes normalus santykis,

Kodel butent Rehau, kokie tiksliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2012 08 15, 13:53)
Kodel butent Rehau, kokie tiksliau?  g.gif

REHAU Euro-Design 70
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 08 15, 14:13)
REHAU Euro-Design 70

Na normalus neiskirtiniai langai.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2012 08 15, 14:17)
Na normalus neiskirtiniai langai.

Taip paprasti langai. dabar ieskau firma. kuri gali padaryti ir sumontuoti, ieskau firma su gera reputacija, gal kas gali parekomenduoti tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 rugpjūčio 2012 - 14:00
QUOTE(eris @ 2012 08 15, 14:46)
Taip paprasti langai. dabar ieskau  firma. kuri gali padaryti ir sumontuoti, ieskau firma su gera reputacija, gal kas gali parekomenduoti tokia?

Su Rehau ir Klaipeda sudetinga gana, ar ziurejote i langu parka? www.languparkas.lt as visiskai su jais nesusijes, tik gal jie padetu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2012 08 15, 17:00)
Su Rehau ir Klaipeda sudetinga gana, ar ziurejote i langu parka? www.languparkas.lt as visiskai su jais nesusijes, tik gal jie padetu...  g.gif

Va ir as nerandu, o sitie kaip?
Aluplast IDEAL7000, 6 kamerų
80mm pločio rėmas
Stiklo paketas: 4x16arx4GNP
Apkaustai: SIEGENIA
Kilmės šalis: Vokietija,
bet kainos mazos labai, ar man taip atrodo?
user posted image
Išpardavimas 369Lt

user posted image
Išpardavimas 619Lt

Klaipėdos regionui
Tel.: 8 608 06828
info@domuslangai.lt

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2012 08 15, 17:00)
Su Rehau ir Klaipeda sudetinga gana, ar ziurejote i langu parka? www.languparkas.lt as visiskai su jais nesusijes, tik gal jie padetu...  g.gif

O aplamai, kokie langai atitinka REHAU Euro-Design 70, tiesiog bijau imti atsakomybe, sedziu jau antra diena prie kompo, ieskau, bet ne labai net apitiksliu kainu yra, na ir nezinau, kokia firma isrinkti, jie visi man vienodai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 rugpjūčio 2012 - 17:49
QUOTE(eris @ 2012 08 15, 16:34)
80mm pločio rėmas
user posted image
Išpardavimas 369Lt

user posted image
Išpardavimas 619Lt

Klaipėdos regionui
info@domuslangai.lt

tai cia tik pacio lango kaina. kai susideda montavimas, palanges is abieju pusiu, PVM-kaina pakankamai grazi pasidaro. tie 600lt pavirsta mazdaug i 1100lt.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 08 15, 17:34)
80mm pločio rėmas

Klaipėdos regionui
info@domuslangai.lt

Todel pigu, kad lenkiski cia prasti langai, plius ispardavimas tik tokiems ismatavimams, bus kitokie pas jus ir viskas pabrangs iskart, paprasta ir labai sukta schema g.gif
Papildyta:
QUOTE(eris @ 2012 08 15, 18:44)
O aplamai, kokie langai atitinka REHAU Euro-Design 70, tiesiog bijau imti atsakomybe, sedziu jau antra diena prie kompo, ieskau, bet ne labai net apitiksliu kainu yra, na ir nezinau, kokia firma isrinkti, jie visi man vienodai atrodo  lotuliukas.gif

Pirmiausia, tai tik lango kaina nurodyta zinoma, net programa su kuria skaiciuojama - lenkiska, pats esu dirbes su ja, tai tikrai lenkisko profilio langus parduoda ir jie nera gamointojai, importuotojai.

Jei norite geru profiliu langu, pasidomekite Schuco, Veka, ir pan. Nes visi Aluplast, KBE, bus ivezami gatavi dauguma atveju. Veka cia irgi atveztine. Klaipedos regione Veka gamina Vinkelis. Gana rimta kompanija. Teko dirbti su jais. Tik kaina jusu nenudziugins. Reiktu nusprest pirma: reikia pigiai ar gerai, tada viskas i savo vietas susidelioja... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2012 08 15, 19:20)
Reiktu nusprest pirma: reikia pigiai ar gerai, tada viskas i savo vietas susidelioja...  thumbup.gif

Pigiai aisku norisi, bet suprantu, kad neimanoma, tiesiog noriu nepermoketi.
Issiunciau uzklausima cia lauksiu atsakymu, dar paskambinsiu i Vinkeli, ziuresiu, ka jie pasiulys.
Aciu uz pagalba!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 rugpjūčio 2012 - 18:38
Sveiki,
gal kas gali patarti kokius rinktis langus i daugiabuti, tik 15 metu senumo bet saltoka namie ziema. siulo veko arba aluplast, tik kad labai jau kainos skirias. 4u.gif
esam kaune
Atsakyti