Atėjau prasinešt, kaip man sekėsi

Kadangi manęs čia niekas labai nekonsultavo, tai ėjau aklai, ir visai neblogai pataikiau

Žodžiu, nuėjau aš į firmą "Norvi langai". Na ura, be jokių rekomendacijų ar kažko, tiesiog jie kažkaip greit į užklausimą atsiliepė. Ir žinokit, labai patenkinta

Susidėjau sau standartinius aluplastus (blokinis namas, kurio niekas niekada nerestauruos), ir vargo nematau
Kas man patiko - nei jie ten avanso labai jau didelio užsiplėšė, nei vėlavo - viskas gražiausiai, laiku, kaip sutarta, be jokių upsų. Mes ten vienu metu turėjom išvažiuot, tai norėjom spėt iki - gražiausiai spėjo, be jokių ten paskutinių minučių. Vadybininkė patyrus, atsako, suorganizuoja, atsižvelgia, nu malonumas vienas

Pas mus dėjo langus, dar ėmėm apdailą ir tinklelius ant balkono durų - tai viso teko bendrauti su 5 meistrais ir ta vadybininke. Ir kas visai keista - visi normalūs, tvarkingi žmonės! Pasakė - ateisim tada, padarysim tada - ir atėjo, ir padarė, ir net nepridergė daugiau, negu būtina. Apdailą labai gražiai padarė

Nu žinokitės, ką tik sumokėjau, neturiu jokių priekaištų. O taip bijojau!

Bet sakau, labai patenkinta

Profilio neatsimenu, su kažkokiu gudriu tinkleliu ir viena orlaide ant standartinio 3 kambarių buto su dviem balkonais man kainavo 5000 Lt.