QUOTE(Pupukas24 @ 2012 05 16, 23:18)
beviltiska cia gauti kokia realia info

daug maz susidarai nuomone, kam ponas alfas pritaria, kam koks kitas prekybininkas, bet.....
lietuviai mes jau tokie esam, tokiais ir liksim
Perliuke as kiek suprantu, tai geras variantas, bet zinai... as irgi esu paprastas pirkejas, kuris pries kelis psl buvo totalia blondine isvadintas
Na cia is dalies jau klystama. As vertinu kokybe, nors esu trumpai dirbes su labai pigiais profiliais. Kokybe turi savo kaina, ir parduot kokybiska bet tikrai ne pigu daikta nera taip lengva, nes visi nori kuo pigiau siuo metu, akciju, nuolaidu, kitokiu pirkimo variantu, nes uz kampo va pasiule 100lt pigiau firma kazkokia. Negaliu ir pats nenoriu galet pasiulyti 9 rusiu profiliu langu. Kam to reikia? as ka parduodavau ta zinodavau, pasitikedavau, galvos neskaudedavo de kokybes.
Papildyta:
QUOTE(kristal @ 2012 05 17, 00:05)
Abejoju ar visiskai aisku bus ir perskaicius visa tema bei papildoma info... As tokia pat info ieskotoja

, neimanoma isigilinti i ta sriti per kelias dienas, cia jau reiktu tikriausiai nuvaziuoti i kokia didesne firma ir ekskursijos pasiprasyti
O net ir susirinkusi kalna pasiulymu, perskaiciusi nemazai info, nesu tikra, kad tai ka maciau ir girdejau yra geriausia, ir kad uzsakius ta firma padarys ir sudes langus taip ir tokius, kaip deklaruoja web'e ir parodose...
O kaip as ta stiklo paketa ar profili patikrinsiu

Juk nepjaustysiu...
Cia ne del pykcio negaunate info, o del to, kad vieno teisingo varianto tiesiog nera, manau
Blogai, kai negali pasitiketi ir didelem firmom, nes dabar beveik visi stengiasi taupyti ir apgauti klienta
Taupyti bando visi LT, nes tai lietuviu genuose, parduot dideli sh uz milziniska kaina, nes visiems reikia uzdirbti. Tokia musu realybe. kuo daugiau ir vis daugiau

todel tikrai, budamas pats klientu irgi sunkiai ka issirinciau, bet manau pigu - perku irgi nedaryciau, galvociau ko man reikia, kaip tai atrodys, kuo man tai naudinga bus, kodel tureciau daugiau sumoketi, ka uz tai gausiu, kuo jie bus geresni uz konkurentu, pranasumas koks.
Papildyta:
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2012 05 16, 14:58)
Aiskiau is tu parasymu tiktai nepasidare
Kas nors paprastai galite parasyti kokia imone vezasi profilius ir Vokietijos arba labai gerai gamina LT?
Idomiai skamba prasymas.
Dabar as parasysiu kad firma uab langelis gera ir gamina gerus langus. Jus patikesite? as nepatikeciau.. nes atsiras kas pasakys ne, firma sita negera, o dar apkaltins kad as ten dirbu, gaunu procenta, arba man ten minimalia alga netgi moka.
Turekite pati, ar pats savo nuomone, ir tik tam tikri komentarai gali ja siek tiek pakoreaguot i viena ar i kita puse. Jei neturite pvz 5000lt langams, o tik 3000 Lt, tai ar mano pvz parasymas kad viena firma gera ir langai ten geri privers Jus sumoketi vistik 5000 Lt uz langus?
Papildyta:
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2012 05 16, 12:12)
Labas,
Ka galetumete pasakyti apie Veka Alphaline profilio langus?
pvz tokie:
1. Profilių sistema: Veka Alphaline 90 MD (6 kamerų, 90mm) langai
2. Stiklinimas: 44mm trijų stiklų pak. su dviem selekt. stiklais (4PUN-16Ar-4-16Ar-4PUN)
3. Užraktai: Winkhaus proPilot
Kokia cia firma siulo?