QUOTE(liida @ 2012 08 15, 16:36)
vienu zodziu man gaila pinigu sumoketi uz nuostabu viesbuti,maitinima,ir dar viska kitka kuom nesinaudoja aktyvaus poilsio megejai,jie kaip tik sakosi namuose palike konforta keliauja nuotykiu ieskoti,o bomzynu ar gali buti ten keliavau minimum tik,bet nei vieno negrazaus net is isores viesbucio nemaciau

o jai reikia tik pusryciu seimai ir daugiau nieko is viesbucio tikrai nesuprantu kam i viesbuty,o ne i apartamentus keliauti

bet tiek jau to,neesme man

keliuosi i kokia kita temute nes planuojame atostogas be vaiku

kokiam balandziui belieka issirinkti kur vykti aisku pradesiu ieskotis pigiu raynairs bilietu,o jau tada viesbuty tik tai vat i Tenerife drasei skrisciau dar karta vien del oro,bet noriu kitur tai bandysiu taikyti i Maljorka arba Gran Canaria
Ar jūs neįsiskaitote ar visiškai nesuprantate apie ką rašau aš ir kitos narės
smulkiau..viešbutis,o ne apartamentai mūsų šeimai reikalingi,nes mums taip PATOGU.Nesvarbu,kad aktyviai keliaujame,o ne vien pliaže būname,bet mums reikia švaros kasdien,kad sutvarkytų kambarius,mums reikia kad kasdien pakeistų rankšluosčius,mums patogu kai ryte galime viešbutyje pusryčiauti(ar anksti ryte ar vėliau) ir pasirinkimas už tą kainą tikrai didesnis,nei kavinėje imti vieną konkretų patiekalą..mums patogu,kad grįžus po intensyvios dienos galime eiti vietoje vakarieniauti,o ne dar blaškytis ir ieškoti kur pavakarieniauti.Ir mūsų šeimai tikrai vakarienės gautusi ne pigiau nei 80 eurų...mums patinka,kad naktipiečiams vaikai gali susidėti į šaldytuvus savo užkandžius,vaisius,gėrimus,kad viešbutyje-apartamentuose viskas irengta šeimos patogumui.Erdvu ir patogu.Prabangos nėra tikrai,tiesiog vidutiniškai įrengta.
O kas ką sako ko reikia aktyvaus poilsio mėgėjams,tai aš esu pati patyrusi ir pajautusi,o ne perskaičiusi,ypač kai keliauji su šeima,vaikais.
Ir kartais viešbutis su HB yra pigiau,nei imti apartamentus ir maitintis kavinėse ypač su vaikais.
Bet kiekvienu atveju galima pasirinkti vis kitus variantus..kartais tinka apartamentai,kartais viešbutis,kartais palapinė
Ir keliaudami po kitas šalis matome ne minusus,o pliusus,pajuntame,atrandame vis kažkur kažką kas mums įdomu ir tikrai neniurzgame,kur ir kaip nepatiko ar kokia sala per daug išaukštinta,nes prieš atostogas pati intensyviai apsižiūriu virtualiai ar man ir mano šeimai ten tinka,ar bus ką pamatyti ar bus įdomu ir t.t. ir t.t. Nes atostogos tai ne kas savaitę savaitgalis,tad joms ir tinkamai pasiruošti reikia.
Beabejo,kas guli tik pliaže tai ir tos salos ar kokios kitos šalies nepamato(žiūrint kur keliaujama)
Bet kiekvienam savo.Jums patogu kitaip,tai ir puiku,bet nereikia stebėtis - kiekvienas renkasi taip,kaip patogu visomis prasmėmis.