Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(Siges @ 2012 08 08, 23:02)
Nu as turiu S, ir galvoju ar M baisiai didesne.. Nes kiek iki siol pirkau M striukiu, visos buvo per dideles, pagaliau nusipirkau S, ir lyyyg mazokoka  doh.gif Nesuprantu sad.gif

aš kažkaip pas juos neužpuolu ant per didelių daiktų biggrin.gif
Šiaip perku M, jei noriu, kad būtų prigludę - S, jei labai laisva L.
Į striukę telpu ir su bliuzonu, bet jei būtų mažesnė nepajudinčiau normaliai rankų
Atsakyti
gal kas galite pakomentuoti Aberiu maudymuku virsaus dydzius: man reikia 80B , tai koks cia butu S ar M? s g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 08 09, 20:18)
gal kas galite pakomentuoti Aberiu maudymuku virsaus dydzius: man reikia 80B , tai koks cia butu S ar M? s g.gif  4u.gif

Tikrai ne S - M arba L ax.gif Turėjau bandeau tipo viršų , tai man su tokiu dydžiu M buvo mažokas, o L kaip ir buvo geras, bet nesižiūrėjo kažkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 rugpjūčio 2012 - 20:33
QUOTE(keistuole @ 2012 08 09, 00:04)
aš kažkaip pas juos neužpuolu ant per didelių daiktų  biggrin.gif
Šiaip perku M, jei noriu, kad būtų prigludę - S, jei labai laisva L.
Į striukę telpu ir su bliuzonu, bet jei būtų mažesnė nepajudinčiau normaliai rankų

Nu tai pravalas tada doh.gif

Kiek M turejau, visu rankoves iki keliu ir platu buvo, nu nenesiojama net, tai va vadonas surizikavau S pasiimt ir prasoviau doh.gif Fe.. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 08 09, 21:18)
gal kas galite pakomentuoti Aberiu maudymuku virsaus dydzius: man reikia 80B , tai koks cia butu S ar M? s g.gif  4u.gif

aš su savo A labai ssėkmingai M nešioju

QUOTE(Siges @ 2012 08 09, 21:37)
Nu tai pravalas tada  doh.gif

Kiek M turejau, visu rankoves iki keliu ir platu buvo, nu nenesiojama net, tai va vadonas surizikavau S pasiimt ir prasoviau  doh.gif Fe.. dry.gif

o mano kai rankos ilgos, tai man super jų rankovės.
kažkaip tik dabar ir pamąsčiau, kad jų pailgintos rankovės, nes kitur man paprastai jei ne iš Tall būna trumpos.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 09, 21:03)
o mano kai rankos ilgos, tai man super jų rankovės.
kažkaip tik dabar ir pamąsčiau, kad jų pailgintos rankovės, nes kitur man paprastai jei ne iš Tall būna trumpos.

drinks_cheers.gif jau dėl rankovių, tai su aberiu ramu-tiek mums su vyru, kiap aukštaūgiams, jokių problemų dar nė karto dėl to nekilo problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 08 09, 20:18)

As nesioju 75B, M dydis Aberio maudymuko kaip tik, gal net ir didesnis galetu buti.
Atsakyti
Patarkit, kuo skiresi A&F dzinsai nuo Jegging. Jai nuotraukose ir vieni ir kiti atrodo kaip dzinsai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sol-nuska: 14 rugpjūčio 2012 - 06:58
QUOTE(sol-nuska @ 2012 08 14, 07:58)
Patarkit, kuo skiresi A&F  dzinsai nuo Jegging. Jai nuotraukose ir vieni ir kiti atrodo kaip dzinsai?

juose daug elastano, jie labai tamprūs ir pati ta medžiaga atitinkamai kiek labiau tokia timpinė atrodo nei šiaip džinsų. Nors iš toli mažas skirtumas
Atsakyti
Gal dar galit kas patart galit? kaip suprast kaip prie vienu dzinsu buna skaiciukai ir raideles S, R,
o prie kitu tik skaiciukai?
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sol-nuska @ 2012 08 14, 16:35)
Gal dar galit kas patart galit? kaip suprast kaip prie vienu dzinsu buna skaiciukai ir  raideles  S, R,
o prie kitu tik skaiciukai?
aciu is anksto  4u.gif

S - short (trumpakojems)
R - regular (standartinis ilgis)
L - long (ilgakojems)

Ne visiems apatiniams drabuziams gamina skirtingus ilgius, del to ne orie visu ir yra galimybe rinktis smile.gif Siaip ziuret aprasyma, raso kelniu ilgi inchais berods smile.gif
Atsakyti
S- short, R-regular, L- long (vidines siules ilgiai). Po aprasymu dar buna parasyta, kiek inch vidine siule 4u.gif
Atsakyti