Įkraunama...
Įkraunama...

Mano veja - 3

QUOTE(sm2002 @ 2013 11 06, 12:12)
Žolė ir blogoje žemėje dygsta... Bet jei išdygusi žolė nudžiūvo, tai kaip ir aišku, kodėl pliki plotai.

kogero su trasom persistenget, tai ir nudege tie glezni vos isdyge daigeliai
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 11 06, 11:32)
prieš sėjant papurenom, pasėjus negrebliavom bet užvolavom, sėjau ranka.
dabar va su vyru pakalbėjau, sake kad kai kur visgi sudygo tokie "pukeliai" zoles bet iskart nudziuvo, nugelto g.gif  o kitur, kaip ir rasiau, visai nesudygo...

Man atrodytu, kad su ta salietra galejot nudeginti, ten kur pabaret per daug.
Pas kaimyna maciau, kaip kvadratais tiesiog buvo isdeginta veja (trešė su aparatu).
Nenusiminkit, pavasari atsekit tuos plotelius tvarkingai.
Tik salietros nebeberkit. Spesit patrešti ir vėliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidka: 07 lapkričio 2013 - 08:17
QUOTE(S0NG0 @ 2013 06 10, 10:10)
sveiki, jeigu ne ten parasiau gal patarsit kur reikia, o klausymas toks, kokia gera firma patarsit kad padarytu sklypo reljefa, pasodintu zole , na ir tt... kad gerai ir ne per brangiausiai smile.gif aciu.

Mane taip pat domintu apzeldinimo speceliacistai, gal kas susiduret, galetumet rekomenduoti ir aisku kaina taip pat labai svarbu. 4u.gif

is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 02 15, 22:27)
Mane taip pat domintu apzeldinimo speceliacistai, gal kas susiduret, galetumet rekomenduoti ir aisku kaina taip pat labai svarbu. 4u.gif
is anksto dekoju

neparašėte- kokiame mieste ar regione reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidka: 16 vasario 2014 - 11:19
QUOTE(smilga79 @ 2014 02 15, 22:27)
is anksto dekoju

neparasiau miesto doh.gif Veiksmas butu vaziuojant nuo Traku link aukstadvario. Manau tiktu ir Vilniaus apylinkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

siandien apziurejau savo tevu veja po ziemos. Kaip ir pernai, taip ir siemet jau matau, kad tejs aeruoti nes sausos zoles veltinukas yra. Kada daugmaz aeruoti galima?
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2014 02 23, 20:35)
siandien apziurejau savo tevu veja po ziemos. Kaip ir pernai, taip ir siemet jau matau, kad tejs aeruoti nes sausos zoles veltinukas yra. Kada daugmaz aeruoti galima?

Aeruoti geriausiai, kai isejes pašalas ir normaliai pradziuve, o zole dar nepradejusi smarkiai želti. Tad palaukit bent gera menesi. smile.gif
Atsakyti
mes esam nusipirke aeratoriu skarifatoriu, rudeni perejom ir su strypeliais ir su tokiom zvaigzdutem visa veja. Ar pavasari reikes pakartoti? zeme muolinga. Ir kitas klausimas, visur kur skaitau vienas ir kitas volas vis kitaip vadinamas, tai kuri saeratorius kuris skarifatorius, yra tokie ilgi strypeliai kaip virbalai o kitas kaip zvaigzdutes. Kitas klausimas ar ne per velu dabar dolomitmilcius bert i veja, labai uzsamanojo, a geriau veliau trest tom trasom nuo samanu? (rudeni tresem paprastom trasom)
Atsakyti
Sveiki,
pavasaris jau smile.gif Dienos vis gražesnės,žolė pradeda žaliuot, sausa.Galvojam ryt su aeratorium žolę praeiti.Kažin ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2014 03 10, 11:44)
Sveiki,
pavasaris jau smile.gif Dienos vis gražesnės,žolė pradeda žaliuot, sausa.Galvojam ryt su aeratorium žolę praeiti.Kažin ne per anksti?

O jus turite aeratoriu savo ar samdysit kazka?
Atsakyti
Ir aš mąstau jau apie aerevimą, bet vis dar stabdau save, kad anksti.
Atsakyti
Mūsų veja sėta pernai gegužės mėnesį.Kažkada,senokai, vejų temoj skaičiau, kad pirmametę veją nereikia aeruoti. O kaip yra iš tikrųjų rolleyes.gif Nes plotas pas mus kokie 9 arai, tai vyras baigia nusigaluot su grėbliu grėbliuodamas tą apatinį veltinuką. Tai vistik reikia ar nereikia pirmais metais aeruoti blush2.gif
Atsakyti